Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kıxsanda gelirsen orda qızdarnan danışırsan bize yazmırsan

Bilmirem yerleşmedi nedi. İki gün çox axıntı geldi emelli başdı. Dünen kesildi. Dünen axşamnan kasık sancılarım var bide sol kasığıma elebil sıcak gelir. Dünen emelli başdı araşdırdım internetde ilk aylarda çox qadıb emelli başdı regl olure biri elesi var 1hefte olur yoğun kanamalı.

Heee quzum olur sen bir qan testi eletdir varsa cixacag yoxsada demekki menimkimi az regl olmaya bashlamisan beynin rahatliyar var yoxsa yoxdu demekden inshAllah hamishsindir men 1ci defe az regl olmushdum 2gun onda 100dene test eledim belkede bizim gelnimizde 3 ushagdada aybashi olub emelli bashdi mende cox umitlenmishdim axirda gordum yoxe testler negtivdi qan testide negativ vse beynim rahatladiki yoxdu

Salam qizlar necesiz?? men adete 10 gun qala qan testi etdim negativ cixdi, ama evde etdiyim testler postiv cixir solgun xettler hergun edirem,belke qan analizin tez vermisen cixmayib? Bele birshey ola biler?? hele adetim 28 di , hekim dedi adeti gozle, ultrasonda kese gorundu ama hekim dediki hele hecne yoxdu. Yene bir umid adet olmasan yene qan testi ederik ;((( bu HCG testleri meni subheye salir...

bele cixir her gun
Salam can indi men sene bu testlerler senin kimi birinin bashina gelenleri danishim men bura ilk girdiyimde olan sohbetleri bir qiz vardi adete 3-4gun qalmish test eledi pozitif sheklini atdi adete yaxin 1defede eledi pozitif ozde emelli bashdi getti qan testine 0 cixdi ne cixdi nese cox deger ahsgi cixdi qiz xestelende ama yenede bize yazirdiki men hiss eliyiremde hamileyem 3gun xestelendi qurtardi testler yene pozitif yene shekil atirdi hekime gettiki men hiss edirem hamileyem hekim uzide baxib diibki hecneyin yoxdu senin hamile zadda degilsen get eve buda direshib hekim deyibki onda eger istiyirsense qan testine get qiz istemiyib axi teze gedib 0 civarlarinda gorub diib he yaxshi gelib bize yazirki ama men hiss edirem men hamileyem ancagda test edir pozitif 1hefte gozledi getti qan testine 3 ya 4 heftelik hamile cixdi bashqasi deseydi inanmazdim ozum yazishmisham hergun yazirdiki bu bele oldu o ele oldu ona gore mende sene danishiram hekim bele teeccublenmishdiki axi hecne yoxdu sende:)))indi sende tekrarlar idrar testlerini :)))

ay Canim Allah razi olsunnm, men 3 il yarim evliyem birce defe xett gormemisem , indi her gun hergun, hemde ultrasonda kise gorundu , Mende icimde hiss var ona gore edirem test. Nebilim Allah boyukdur, belke bir mocuze olar. Hemde mende tez idi , adete 11,12 gun qala belke deyirem az ehtimal olsada , isteyirem sabah baska yerde de verim qan analizi, ya adeti gozleyim. Hergun ozume soz verirem test etmeyim ama edirem, ve hergun o xetti gorurem . menim adet sancilarim 1 hefte qala baslamaz hecvaxt, hemen gunu olur onuda ele hiss elemerrm. Her ay eyni gun olur mende indi 6,7 gub onceden ozumu adet olacag kimi hiss edirem geribedir. Ne bilim. Xeyirlisi insAllah.Dua edin menimcun.Allah herbirimizi sevibdirsin tezlikle.

bele cixir

Eklentiler

• AC577E51-66D6-4494-9271-5E9EC13F1D8B.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 9D348E17-AC56-4561-B2C3-341793E29B8B.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 44
Amin quzum bide sene diim men bu yaxinlarda olan burda cox cox yaxinim olanin bashina gelenden danishim sene onda vapshe emin olacagsan Bushra var burda mene hergun yazirdiki men tez yumurtladim falan filan lekelenmesi oldu adete 8 gun qala dedi men hamileyem getti hemin gun qan testi eletdirdi 2 cixdi yeni negatif idrar testleride megativ ustunden 5 gun kecdi yeni adete 3 gun qalmish idrar testi seninki kimi qan testinede getti degeri 180 iydi diesen yada lap yuxari yadimda qalmiyib:)))sende nece vixdi?? Bide sen sabah seher ilk idrarinla bidene test ele menede atarsan:)

Sen harda yashayirsan?? Test deyim imkan olsa ondan al zeytun aptekler vare onlarda olur o birilerindede ola biler bilmirem gormemishem....bu adi testin icindeki kagiz vare bax o test ele kagizdi ama cox cox deqiqdi 2.80 qepik falandi deynen kagiz kimi test istiyirem verecekler qutusu gundelik paketin qutusu kimidi kopya tund rozvu rengdedi

Canim mrn Qan testini yumurta cartlanasindan 12 gun sonra verdim, adetime dr texminen 10 gunden de cox qalirdi 0.100 cixdi mende. Amma illerdir bir tek cizgi gormemisem hergun hergun seher tezden ilk idrarla edirem , hemde adete cox qalib hele ona gore subhe yaradir mende ki belke qan testi de tez olub ne bilimmm. Sabah belke baska yerde gan testi vererem tezeden. insAllah xeber edecem. men ustunde 99% actuak yazilanlardan aliram. shekilini atacam indi

Eklentiler

• FE4379FF-5271-424C-8191-7F198A586033.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 33
Yoxdaaa bu adilerdendir oysa istiyirsen 1 ay saxla 2ci xettin yeri bele bilinmir ag appagdi gor tapa bilsen al ondan

Sezerbusra21 bak testler yukarda dilimizi anlamaya bilirsin:))))))) ben ozet geceyim adetine 10-12 gun var kardeshimiz ashilama yaptirdi ve 10gun varken kan testi 0.100 cikmish ama testlerdede cizgi gorunuyo

Sezerbusra21 bak testler yukarda dilimizi anlamaya bilirsin:))))))) ben ozet geceyim adetine 10-12 gun var kardeshimiz ashilama yaptirdi ve 10gun varken kan testi 0.100 cikmish ama testlerdede cizgi gorunuyo
Kuzum benmki hatrlarsan 8 gün kala yaptgmda idrarda ckmadı kanda 2 ckmştı daha varmş beklesin arkadaşn canm testi erken ckmş aşılamada böle sonç vereblyr bence adetine 3 gün kala yapsın

Kuzum benmki hatrlarsan 8 gün kala yaptgmda idrarda ckmadı kanda 2 ckmştı daha varmş beklesin arkadaşn canm testi erken ckmş aşılamada böle sonç vereblyr bence adetine 3 gün kala yapsın
gercektenmi??? umutlandim shimdi ;((( insAllah oylr olur, ultrasonda Kese gorundu, kucuk bir ihtimal umut yarandj ama doktor negatif cikti diye unutsuz konusdu.yine bekleyelim dedi ben asilamanin 12 gunu kan testi yapdim ama okudum herkez 14 gun yaptiriyormjs

Kese göründmğ cnm kese görndyse sıkıntı yapma geç gözkeblr kanda o zaman ilk defa grdm kese olup kanda negatf cıkan

Kese göründmğ cnm kese görndyse sıkıntı yapma geç gözkeblr kanda o zaman ilk defa grdm kese olup kanda negatf cıkan
evet keseyide gordum ben canim yani doktor banada gosterdi endometriumda hamilelik icin kalinlasmis dedi doktor ama negatif sonuc ;(((( bende kucuk bir ihtimal umutlandim. bakliyorum;((

evet keseyide gordum ben canim yani doktor banada gosterdi endometriumda hamilelik icin kalinlasmis dedi doktor ama negatif sonuc ;(((( bende kucuk bir ihtimal umutlandim. bakliyorum;((
Sen erken yapmşssn sen bence bekle 3 gün kalantekre tenile şimdi çok erken daha çok küçücük bekle cnm üzülme benimde ole oldu bekledm cktı sonc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…