- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
Men gelen kimi hamı qaçdı. Küsdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim)))Men gelen kimi hamı qaçdı. Küsdüm
Kız gelmedimi kocan?Kocamı gözdiyirem gelende alacey
Yaxshi olar inshAllah quzum:))mende shukurki oz bashina adet oldum bu ayda dermanla olsaydim orta yerimden catlardim yeqinSen bes?
Cok sagol he vAllah yaxshiki 1hefte tez acdilar yoxsa darixmagdan bir teher olardim colden oxuyurdum ama gire bilmirdim :)))minik_prince tebrik eliyireem tebrik eliyireeeemmhemişe çölde bayırda adaş)) men de bidefe engellenmişem polemik nedeniyle. Ama haqsız yere. Yeqin kimse şikayet eliyib. 3gunnuy vermişdiler. 3 gun kecmey bilmirdi
Hoş geldinBen geldim)))
Mence ele bu qeder idi senin vaxtın. 3-4 gunCok sagol he vAllah yaxshiki 1hefte tez acdilar yoxsa darixmagdan bir teher olardim colden oxuyurdum ama gire bilmirdim :)))
Yox canım bizde süni mayalandırma eletdirmemişik biz.sen ne qeder vaxtdı evlisen.inşAllah tutar canım.xeyirli xeberler eşiderikSalam Ay qizlar aranizda Asilama etdiren be tutan var? men 5 ci gun gan analizi verecem.
canim suni mayalandirma deyil Asilamadi, 3 il yarimdi. aileliyem sizde belirtiler nelerdi.Yox canım bizde süni mayalandırma eletdirmemişik biz.sen ne qeder vaxtdı evlisen.inşAllah tutar canım.xeyirli xeberler eşiderik
Men teze döngüye başlamışam.yumurtanı izleyirik.7 aydır ki evliyem. Judy_K deyesen hamiledi.vaxtı keçibdi görek nolurcanim suni mayalandirma deyil Asilamadi, 3 il yarimdi. aileliyem sizde belirtiler nelerdi.
Rayondayam canım men))Ayshen hekimin kimdi cam
Hansi rayon cnm insAllah sende sevinersen tezlikle. Hele tezdir ama Allah ele etsin olsun 1 ili kecse ustune dus yoldashinda sende. Men gecikdire gecikdire birde gordum iller ucub gedibMen teze döngüye başlamışam.yumurtanı izleyirik.7 aydır ki evliyem. Judy_K deyesen hamiledi.vaxtı keçibdi görek nolur
Yox canım.indiden düşmüşem.soyuğlamamız varıyd ikimizinde.bele bir problemimiz yoxdu.inşAllah hamımız bir gün o 2 xetti görerik))))Hansi rayon cnm insAllah sende sevinersen tezlikle. Hele tezdir ama Allah ele etsin olsun 1 ili kecse ustune dus yoldashinda sende. Men gecikdire gecikdire birde gordum iller ucub gedib
Yok quzum ayin 23 une kimi qoyulmushdu yasak 4 neferiydik mune sms yazdiki 4 nuzunde uyarisini qaldirmisham topicte bashqa movzulardan danishmasinMence ele bu qeder idi senin vaxtın. 3-4 gun
Xosh geldininshAllah ashilamam tutarnece edirler onu men anlamadimda uzrlu sayHansi rayon cnm insAllah sende sevinersen tezlikle. Hele tezdir ama Allah ele etsin olsun 1 ili kecse ustune dus yoldashinda sende. Men gecikdire gecikdire birde gordum iller ucub gedib
Amin AminnYox canım.indiden düşmüşem.soyuğlamamız varıyd ikimizinde.bele bir problemimiz yoxdu.inşAllah hamımız bir gün o 2 xetti görerik))))
her sey yoxlanilit heer iki teref sebebsiz sonsuzluq deyilen yeni yumurtayla spermanin qovusa bilmemesi deilir bu teshisden sonra Asilamaya gerar verilir, folikul izlenilir catlatilir catlayan gunu yumurtaliga En hereketli spermler secilib gonderilir. Bele yeni amma tutma shansi 30-40% di. Mende gozleyirem gorek alinacag. Allah her bir qadina ovlad sevincini yasatsin. sag terefimde batmalar olur sancilar, agzim cox quruyur. bugunlerde mens olacam kkmi hiss edirem sinemde aislik yaranib, birde cox gaz yaranib bu hecvaxt basima gelmeyib heyta medemden garnimdan ecaib sesler gelir, istilik basir cox yuxulayiram. Halsiz oluram. Bilmirem sabah 9 cu gundu test edecem 5 ci gunde gan testi. Allah herbirimizi sevindirsin,Xosh geldininshAllah ashilamam tutarnece edirler onu men anlamadimda uzrlu say
InshAllah tutmushdur bu belirtiler hamisiaiddirher sey yoxlanilit heer iki teref sebebsiz sonsuzluq deyilen yeni yumurtayla spermanin qovusa bilmemesi deilir bu teshisden sonra Asilamaya gerar verilir, folikul izlenilir catlatilir catlayan gunu yumurtaliga En hereketli spermler secilib gonderilir. Bele yeni amma tutma shansi 30-40% di. Mende gozleyirem gorek alinacag. Allah her bir qadina ovlad sevincini yasatsin. sag terefimde batmalar olur sancilar, agzim cox quruyur. bugunlerde mens olacam kkmi hiss edirem sinemde aislik yaranib, birde cox gaz yaranib bu hecvaxt basima gelmeyib heyta medemden garnimdan ecaib sesler gelir, istilik basir cox yuxulayiram. Halsiz oluram. Bilmirem sabah 9 cu gundu test edecem 5 ci gunde gan testi. Allah herbirimizi sevindirsin,