Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1hefte gecikib testler negatifdi. Aaaa ola biler ele birşey doğurdanda? :dua:
eger gun asiri cinsi elage olubsa niyede yox,, Ama mende ilk bir ilde aybashi 8 aya geder gecikmelerle olurdi 10 gunlerle hekim demisdiki Beden ozunu hazirlamaga calsiir. Yeni hem ozunu hemde daxil olan yad cismi. Amma insAllah hamilr olarsan canimmm. xeyirli xeberlerinj gozleyirik

Judy_K Judy_K ben sana küsüm bi kere. :63: Konuşmuycam da. :63: Ben sana yazıyom. Buraya yazıyon ama beni mavi tıklı bırakıyon. Sen de mavi tıklı kal :KK12::63:

Aytüşüm şatsapım gijdiyir. Seherden 2defe silib tezden yüklemişem. Girirem 2dakka sonra atır meni. Bekledim düzelsin sonra yaziim. Küsme bana :KK42: zaten hormonlarım bozuk duygusalım keyifsizim ağlamaklıyım bide sen yapma :KK61:

Sabahuvuz xeyir devochki :KK25:
Dünennen interneti bağlıyıblar gic olub qalmışam evde üreyim partdıyıb :kızgın:
Bugün 6cı günümdü. Xestelenmedim. Süd kimi axtıntım var dünen axşam da bugün de test eledim o nifret elediyim tek çizgini gördüm yene. Özümü doğurdan da hamile kimi hiss eliyirem psikolojik yox fiziksel. Ama ne gelem geden var ne de çift çizgi. Maalesef qan testine de cüme günü gedecem kocamın işderi bu aralar çox yoğun. Yaaani kızlar kısacası gel de delirme:KK53:
Salam can cox cetindire gozlemek bilirem.insallah sad xeberler verersen

İnşaALLAH canım zaten en pisi de gözlemekdiye bele belirsizlikdi. Mene ele gelir ki bu ay iki defe yumurtlamışam. Ağ axıntı geldi keçen ay adetimnen 1hefte sonra. Bizde başladıq deyerlendirmeye. Sonra axıntı kesildi. Bir iki gün sonra o qeder çox axıntım oldu ki düşündüm diyesen 2ci defe yumurtlama olur ya da ele gec yumurtlama olub. Batdan 1hefte evvel idi. Tezden değerlendirdik mene ele gelirki qalmışamsa o günlerde qalmışam. Belke ona göre çıxmır testlerde?
InshAllah hamilesen quzum belke gec dollenmedir:)))) yox 2 defe yumurtlamag milyonda bir insanda gorulur insan 2-3 dene yumurtlaya bilerler ama eyni vaxtda oda ekiz ucuz olur ama ayda 1defeden artig yumurtlamir qadin cox cox heddinden artig cox nadir hallarda yeqin ele yumurtluyanlar barmag sayisi qederdi gec yumurtlamisan sen ondandir

Heyqi canım))))orda qız demişdi eyer sancı girirse 100 faiz hamilesiz))))

Hee görmüşdüm menim konumdaydı. Biraz sancım vare. Üreyim partdıyırdı durdum xemir yoğurdum düşbere plemenni zad bükdüm xengel kesdim. Yorgunnuğdan ola biler sancı?

InshAllah hamilesen quzum belke gec dollenmedir:)))) yox 2 defe yumurtlamag milyonda bir insanda gorulur insan 2-3 dene yumurtlaya bilerler ama eyni vaxtda oda ekiz ucuz olur ama ayda 1defeden artig yumurtlamir qadin cox cox heddinden artig cox nadir hallarda yeqin ele yumurtluyanlar barmag sayisi qederdi gec yumurtlamisan sen ondandir

He ay qız yeqin ikinci yumurtladığımı zannettiyimde ele birinci yumurtlamışam. Gör nece gic eliyibe adamı bapbalaca birşey. Qoy gelsin onun poposuna poposuna vuracam ki sene göre men neler çekdim günlernen :emir_bebek:

Salam canım.men yorğunam.geberdim bugun.sen necesen.nerminde xestelendi.bi daha ki aya kaldı gözel xeberler
Salam can yaxshiyam mende shukur:KK19:
Men sennen küsmüşem kıxsan sen pis qız :63:
2gundu hami menden kusur kocam evdeydi 2gundu ele 1-2saat olar eve catmishig oda eyin degish makyaj sil ne bilim cay ix gekdi cixdi indiye:KK49:
Day dime :KK43: bugün bitti. Diyesen nese xesteliyim vare reglim başını itirib
qiz belke yerleshme zaddi cox geldi ya az?????qirmizilar gedenden sonra ag axintin bashladi?????

X