Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
minik_prince tebrik eliyireem tebrik eliyireeeemmhemişe çölde bayırda adaş)) men de bidefe engellenmişem polemik nedeniyle. Ama haqsız yere. Yeqin kimse şikayet eliyib. 3gunnuy vermişdiler. 3 gun kecmey bilmirdi
Cok sagol he vAllah yaxshiki 1hefte tez acdilar yoxsa darixmagdan bir teher olardim colden oxuyurdum ama gire bilmirdim :)))

Hansi rayon cnm insAllah sende sevinersen tezlikle. Hele tezdir ama Allah ele etsin olsun 1 ili kecse ustune dus yoldashinda sende. Men gecikdire gecikdire birde gordum iller ucub gedib
Yox canım.indiden düşmüşem.soyuğlamamız varıyd ikimizinde.bele bir problemimiz yoxdu.inşAllah hamımız bir gün o 2 xetti görerik))))

Hansi rayon cnm insAllah sende sevinersen tezlikle. Hele tezdir ama Allah ele etsin olsun 1 ili kecse ustune dus yoldashinda sende. Men gecikdire gecikdire birde gordum iller ucub gedib
Xosh geldininshAllah ashilamam tutarnece edirler onu men anlamadimda uzrlu say

Xosh geldininshAllah ashilamam tutarnece edirler onu men anlamadimda uzrlu say
her sey yoxlanilit heer iki teref sebebsiz sonsuzluq deyilen yeni yumurtayla spermanin qovusa bilmemesi deilir bu teshisden sonra Asilamaya gerar verilir, folikul izlenilir catlatilir catlayan gunu yumurtaliga En hereketli spermler secilib gonderilir. Bele yeni amma tutma shansi 30-40% di. Mende gozleyirem gorek alinacag. Allah her bir qadina ovlad sevincini yasatsin. sag terefimde batmalar olur sancilar, agzim cox quruyur. bugunlerde mens olacam kkmi hiss edirem sinemde aislik yaranib, birde cox gaz yaranib bu hecvaxt basima gelmeyib heyta medemden garnimdan ecaib sesler gelir, istilik basir cox yuxulayiram. Halsiz oluram. Bilmirem sabah 9 cu gundu test edecem 5 ci gunde gan testi. Allah herbirimizi sevindirsin,

InshAllah tutmushdur bu belirtiler hamisiaiddir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…