- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
-
- Konu Sahibi minik_prince
Salaamm yaxşıyıq sen necesen? Bebiş necedi?salam qizlar necesiz :)) yeni ne xeber var
salam qizlar necesiz :)) yeni ne xeber var
Qızlar salam necesiz?Judy_K kız noldu gelmedimi?
Ay kizzzz Allah seni sevindirsin sen yazmasaydin men bilmiyecekdim yasagim qalxmish colden oxuyurdum hamisinjminik_prince yasağı kalkdı bu qız hardadı bes
Nemishhhh inshallah gozel xeberler vardirkizzzz oz formuma yazmamishdimee men aytenem die eksine sorushdular dedim o kimdi bidene bura yazdim odaki yeqinki bizi basha dushurler bilibler
inshAllah olar quzum narahat olma test eledinmi??????
Ama indi elemeye daha:))))) seher tezden eliyersen yaxshi?? Bide dierdin o kagiz kimi olandan alardi o yaxshidiKocamı gözdiyirem gelende alacey
Canım eletdirde qan testi belke nese varYox qız gelmedi bundan sonra gelmez siye düşünürem
Kız geldinmi.xoş geldin.neynirsen necesen?Nemishhhh inshallah gozel xeberler vardirkizzzz oz formuma yazmamishdimee men aytenem die eksine sorushdular dedim o kimdi bidene bura yazdim odaki yeqinki bizi basha dushurler bilibler
Xosh gorduk can yaxshi sen necesen?????? @HerSey_Guzel olacak nie engellenib????Kız geldinmi.xoş geldin.neynirsen necesen?
Yene yumurtanı izleyirik.1 dene iyne yazdı.dedi bu ayda olmasa gelen ay başqa müaliceye başlıyağ.zehlem gedir iyne dermananCalishmalara bashladinmi???:))))
Sen bes?Calishmalara bashladinmi???:))))