• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeylaJ LeylaJ Leylosh 1cisi gozun aydin minnoshun urek doyuntusunu eshitmisen en esasi❤❤❤2 cisideki hekimlere qulag asib eleme 1 ci defedi eshidiremki ilk defe eshitdiyi urek sesine zeifdir dien hekim ay mal unisini qutaran varlig 1ci defedi hele qulag asirsan yene bir 2-3 cu defe olsaydi dierdinki he duz deyir zeyifliyib ya ne bilim nolub bosh ver ölurler yalandan adamin ureyini partdatmagcun stress etme menim hekimim herdefe diirki ayten elivi qoy qarniva ushaginla sohbet ele onu nece sevdiyinizi de nece gozlediyinizi de diir inanmasazda ama ushagin tutunmasina cox komek olur bu sende ele et
He canim duzdu, bu hekimi tanimirdim uziye gore getdim, evin altindadi klinika o da bele dedi, oz hekimim ise dedi ki 6 heftesinde hele gormusen boyuk weydi)) birde bu hekim mene qusmaya gore derman yazdi geldim atdim bir qiraga, indi acib internetde oxuyuram ki aldirim icim de, baxiram yazilib ki hamilelere qetiyyen olmaz, deli oldum, bu hekimin niyyeti ne idi anlamadim.

Oy oy o axtarmaqdan danışma en nifret elediyim şeydi. Pişik heç sevmirem hetta zehlem gedir deye bilerem. Özünü dartan yuxardan aşağı baxan hamıdan hansısa meqsednen istifade eliyen insanlara benzedirem pişikleri. :) en sevdiyim tüklü heyvan itdi. Sadiq vefalı dost :) yimey yimeyi mende sevmirem evli olmasam tek yaşasam quruyub gederem nese yimey kocama süfre hazırlıyanda yadıma düşür. :KK43: hele yemek bişirmey başımın daşıdı. :KK43:
piwiyleri sevmiyen insanlar mene chatmrda:KK64:daha doqrusu umumiyetle heyvanlari sevmiyen insanlar. qorxa bilersen evde saxlamaya bilersen el vurmaya da bilersen ama iyrenmey nifret etmek ve onlara sevgi gostermemek bir insanda turkler demiw tahammul etmediyim weydi. inan ki o saydiqin istfade etmek ozunu dartmaq ve s weyler sirf insanlara xasdi. heyvanlarda ikiuzluluk firildaq gelmek yalan daniwmaq yoxdu. piwikler soyuq heyvandi itler isti. itelerin beyninde sadiqlik ve sahibine qarwi sevgi besleyen 1tike yemey vereni unutmayan bir bolme var. piwiylerde yoxdu ama. yani qurbanolduqum bunu bele yaradib. yeyb ichib heyatda qalmaqdan bawqa meqsedi yoxdu:KK53: yani kedileri ve ya hayvanlari sevelim koruyalim:halay:

He canim duzdu, bu hekimi tanimirdim uziye gore getdim, evin altindadi klinika o da bele dedi, oz hekimim ise dedi ki 6 heftesinde hele gormusen boyuk weydi)) birde bu hekim mene qusmaya gore derman yazdi geldim atdim bir qiraga, indi acib internetde oxuyuram ki aldirim icim de, baxiram yazilib ki hamilelere qetiyyen olmaz, deli oldum, bu hekimin niyyeti ne idi anlamadim.
Vare ele hekimler ne bilim vAllah niyyetleri nedir basha dushmurem mendeo_Onece vurguydu?:KK73:

can ureyni sixma qarnindaki korpe bizden daha gucludu saqlamdi. men 1ci hamileliymde oyrendim 2gun sora hamamnan kuxnaya kartowkalari qarwdirmaqa gedende kaldorda yaw ayaqnan oturdum yerde. inanrsan butun onurqamnan beynime kimi aqridan nefes ala bilmrdim chiyinlermi acha bilmrdim qaldim yerde yoldawim gelb qucaqina aldi qoydu divana yarimsaat sora ozume geldim ama aqri hele qalmwdi. dedm fsoda uwaq duwdu 100faiz. uziye getmwdim 2gun evvel, hele kiseni gostermirdi durub hekime gedede bilmremki baxsin ordadi ya yox. axwama kimi alt paltarmda qan var mi duwdu mu duwmedi mi deyb narhat qaldim. ama hechne olmadi. belke 8 9ayliq uwaq duwerdi ama bu duwmedi. heyata yeni bawlayan canli sennen mennen guclu olur tutunur qalr chetini urey doyuntusunu ewidene kimidi

piwiyleri sevmiyen insanlar mene chatmrda:KK64:daha doqrusu umumiyetle heyvanlari sevmiyen insanlar. qorxa bilersen evde saxlamaya bilersen el vurmaya da bilersen ama iyrenmey nifret etmek ve onlara sevgi gostermemek bir insanda turkler demiw tahammul etmediyim weydi. inan ki o saydiqin istfade etmek ozunu dartmaq ve s weyler sirf insanlara xasdi. heyvanlarda ikiuzluluk firildaq gelmek yalan daniwmaq yoxdu. piwikler soyuq heyvandi itler isti. itelerin beyninde sadiqlik ve sahibine qarwi sevgi besleyen 1tike yemey vereni unutmayan bir bolme var. piwiylerde yoxdu ama. yani qurbanolduqum bunu bele yaradib. yeyb ichib heyatda qalmaqdan bawqa meqsedi yoxdu:KK53: yani kedileri ve ya hayvanlari sevelim koruyalim:halay:

Sevmiyorum kızım kedi yaw)) uşaq vaxtı qaranlıqda üstüme tullanıb :( o xüsusiyyetler saydıme men onları tek pişiyde görmüşem can. Meselen evde it de saxla pişiy de. Qapını açdın eve girdin it qaçıb qabağıva o teref bu terefive keçib senin eve geldiyinçün ne qeder xoşbəxt olduğunu sene olan sevgisini bildirecek. Pişik uzaqdan görecek sahibi gelib tötünü çevirib gedecey. Huyları bu. Sanki hamının sevdiyi insan nece qudurare bu pişiklerde sanki çok sevildikleriyçün şımarıblar. Ay ne oynıycam senle be sen benle oyna diyirler. Qıraqdan gözlemlediklerim budu. Qalan heç bir heyvana heşerata bele deyilem. Hörümçekden it kimi qorxsam bele iyrenmirem nifret elemirem :)

He bide ishiglarin sonmesi sohbeti var:-)bele qaranligdan qorxum yoxdu ama nedense ishiglar sonende bi vahime gelir mene cunku neyinse ishigi qapinin guzgusune falan dushse ele bilecem 3 herfli zaddi aglimi itire bilerem ona gore tez gozlerimi yumuram:-)

Men qaranlıqda güzgünün qabağınnan keçende gözümü yumuram nese görsem orda bırakırım :KK70:

Yemesem daha iyi :KK51:
Men diyim sene kaynishimin reseptini:
2-3 eded sogan ozun miqdarina baxda qesheng dogra tok qovrulmaga biraz oldur ustune duz,sarikok,qirmizi pul biber qarishdir yaxshi yaxshi sora ustune bir ovuc qeder gurdinka dogra qesheng qesheng uzunsov fason onuda tok ustune qizart yaxshi yaxshi i ustune bir ovuc gobelek dogra qesheng tok qarishdir bishene geder vse sondur
I 1 stekan sude 1 eded yumurta qir qarshidir yaxshi yaxshi i bashla baxir bishirdiyin tavanin razmerine uygun yuxa al bidene yuxa qoy tavaya ustune o sudden shotkayla cek tezesini qoy yanina ama bir terefi ustunu tutsun biraz gunesh sheklonde ele ele duz 10 eded sora o gurdinka gobelek qarishimini tok yoxalarin ustune yaxshi yaxshi yay i tezeden ustunden yenede gunesh qaydasinda 10 eded yoxaynan get yoxalara mutleq sud vur ha cox lezzetlidi ferqli daddir belkede coxunuz etmisiz

Monitorda gordum ureyin vurmasini, sesini ewitmedim, dedi 150 olmalidi 90 di.
Yox sesi onsuzda adam eshitmir mene hekim demishdi gucu catmir aparatin ama yene acmishdi lux lux bele ses edirdi mende ele bilmishdim uzi xarabdi diirdim ay Allah indi partdiyacag qarnimda:-)sora dediki eshitdin direm aaa buydu diir hede:)))ozde .mencede normaldi 5 heftelikde 80-85 di sendeki 6san ❤❤❤

Back