- Konu Sahibi minik_prince
- #6.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umumiyyetle tuksuz heyvanlari sevmirem. Qorxmaga cox heyvannan qorxuram, toyuqdan bele)) amma fobiya bawqa weydi qorxu bawqa. Men de teklikden, qaranliqdan qorxanam, pis yuxu gorurem qorxuram, fantastik kinolara esla baxmiram, yuxuma girir. Cox yuxu gorurem cox vaxti yozulur, evvelceden eyan olur, bu da meni qorxudur))Aaa qız sayende xatırladım. Men de onnan qorxuram iyrenirem. Zehlem gedir o heyvannan ALLAHa acıq getmesin. Men tez tez hereket eliyen bütün heyvannardan qorxuram.
ahhh nasıl sevilmezz yaa bayılırım hepsine de sevdiğin yemekler ne ki kızzz HerSey_Guzel_OlucakPatates kızartması (kartof patates demek) patlıcanı anladın zaten. köfte (kotlet) fasulye (lobye) sevmiyor))bugün 3-4 tane söz öğrendin tebrikler))
sağol çok teşekkürlerrHee düz bilirsen) afferin sene))
Bişey değil canım. Kuru galiba. Orasını ben de bilemedimahhh nasıl sevilmezz yaa bayılırım hepsine de sevdiğin yemekler ne ki kızzz HerSey_Guzel_Olucak
sağol bacım tşkler sayenizde epey yol katettim peki taze kuru hangi fasulye ?
Evet ve hic birini sevmiyorum )keşke gelebilsem sizleri görsem Azerbaycanı görsem
o yemeklerizi tatsam
adlarını bile bilmirem.. bi dolmayı anladım:) galiba badimcan da patlıcan
kartof qizartkasi kotlet,lobya bunları bilemedim :)
harda gorsem o zehrimari ele bilrem nese faciye baw verecey hansisa mawinin ustune awacaq zad. hele svetaforda bizim yanimzda dayanibsa kolgesinde biz variqsa meni tesevvur elemezsen bas qaza awkim bas qaza deyrem resmenhe hamsi sinanilmiw fobiyalardi mende heyvan qaranliq yukseklik teklik ve s kimi qorxular yoxdu gönüm qalindiÇok enteresan fobiyaların var yeqinki fobiyalar spisokunda yoxdu senin fobiyalarun özve mexsusdı)))) beton qarışdıran maşınlara uşaq vaxtı bele baxırdım qorxu şaşkınlıq bütün hislerim deyirdi bir birine)))) ama day qorxmuram. Menim 2dene böyük fobiyam var axırda diyecem :)
Sevdiklerim makarna ,pilav severim caanim hemde cok ama bizim pilav farkli aş deyirik biz pilava internetde aş qarasi yaz mm aşin yanina sogan erik kismis et sos gibi yapilib yenir agzim sulandiahhh nasıl sevilmezz yaa bayılırım hepsine de sevdiğin yemekler ne ki kızzz HerSey_Guzel_Olucak
sağol bacım tşkler sayenizde epey yol katettim peki taze kuru hangi fasulye ?
sevdiym yemek yoxdu ne yesem "sevmediym yemek deyl" deye yeyrem ki medem bow qalmasin. ummuetle men yemey yemeyi sevmrem. herden duwunurem niye Allah bize acma duyqusunu verib bizi hemwelik tox yaradardisevmediym yemeyler var ki hech yemrem. xengel eriwte xaw bu yawima kimi yememiwem ve yemem. makaron sevmrem ama yoldawim xowduyr deye ona biwirende iki ayri qazan yemey olmasin deye mecbur yeyrem. ummuetle xemir yemeylerin sevmirem. Allaha aciq getmesin uwaqliqdan chorey yemeyide sevmemiwem hemwe "yemeyi yavanniq edirsen" deyb ustume aciqlanardi mamamarojna sevrem konteyl sevmirem doner vapwe sevmrem. yani menim sevmediym weyler daha choxdu deyesen"sene bir surprizim var" ve ya "yadima sal sene bir soz deyecem" kimi cumlelere nifret edrem hetta chunku gozlemeyi sevmrem. heyvanlarin hamsini sevirem xususuile tuklu heyvanlara bayiliram 1ciliyi piwikler tutur neyise axtarmaqi sevmirem hetta deyerdim bu heyatda nifret etdiyim 3wey varsa 2si neyise axtarmaqdi, 3cusu axtarib da tapmamaqdiBurda sohbet edirik ama bir birimizi hec tanimirik .neleri severiz neleri sevmeriz Qizlar hangi yemeyi seversiniz?Ben sevmediyim yemekleri sayim birinci kartof qizartkasi,dolma,kotlet,lobya badimcan bunlarri sevmrem yeyirem ama sevmrem.seve seve yediyim 3 yemek var xengel makaron ve aş.ne tesadufki ucude xemir yemeyidir bu deqede makaron bisirem gunasiri mutleq makaron yeyrem mmm
afiyet olsun canım, daha bulantın yokk galibaaMakarna uzerine kizartilms sogan ve yogurt bayilirim her gun yerim vallahi .mm simdide yiyorum
Donerdi shaurmadi mende sevmrem yeyende ureyum qalxirsevdiym yemek yoxdu ne yesem "sevmediym yemek deyl" deye yeyrem ki medem bow qalmasin. ummuetle men yemey yemeyi sevmrem. herden duwunurem niye Allah bize acma duyqusunu verib bizi hemwelik tox yaradardisevmediym yemeyler var ki hech yemrem. xengel eriwte xaw bu yawima kimi yememiwem ve yemem. makaron sevmrem ama yoldawim xowduyr deye ona biwirende iki ayri qazan yemey olmasin deye mecbur yeyrem. ummuetle xemir yemeylerin sevmirem. Allaha aciq getmesin uwaqliqdan chorey yemeyide sevmemiwem hemwe "yemeyi yavanniq edirsen" deyb ustume aciqlanardi mamamarojna sevrem konteyl sevmirem doner vapwe sevmrem. yani menim sevmediym weyler daha choxdu deyesen"sene bir surprizim var" ve ya "yadima sal sene bir soz deyecem" kimi cumlelere nifret edrem hetta chunku gozlemeyi sevmrem. heyvanlarin hamsini sevirem xususuile tuklu heyvanlara bayiliram 1ciliyi piwikler tutur neyise axtarmaqi sevmirem hetta deyerdim bu heyatda nifret etdiyim 3wey varsa 2si neyise axtarmaqdi, 3cusu axtarib da tapmamaqdi
Bu gun yok henuz tesekkurler canimafiyet olsun canım, daha bulantın yokk galibaa
inşallah rahat bir gebelik keçirirsin
Ozde makaronu bele qyru quru yeye bilmerem qeti.ya gerek sogan qizartam uzun uzun tavada ustune tokem yada toz qalinalar vare satisda onla lezzetli olurMenim sevdiklerim ama tersine, kartof qızartması, badımcan, kotlet de sevirem, makarona bayılıram, doğvanın (ama yaxşı dovğanın) xestesiyem)) men çox yemeyi sevirem diyesen saysam qırtarmayacaq. En yaxşısı sevmediklerimi deyim daha tez olsun) 1 nomreli dilime vurmadıgım ve iyrendiyim xaşdı. 2ci boranı, 3cü ciyer.. başqa yadıma düşmür
Aha ele oz qizima oxwayirdi kopiya)) qizim da mene oxwayir))
günaydın canım kız çocuk erkek çocuğa derlerr ama bilmem Allah bilir tabii..
Menim sevdiklerim ama tersine, kartof qızartması, badımcan, kotlet de sevirem, makarona bayılıram, doğvanın (ama yaxşı dovğanın) xestesiyem)) men çox yemeyi sevirem diyesen saysam qırtarmayacaq. En yaxşısı sevmediklerimi deyim daha tez olsun) 1 nomreli dilime vurmadıgım ve iyrendiyim xaşdı. 2ci boranı, 3cü ciyer.. başqa yadıma düşmür
Bişey değil canım. Kuru galiba. Orasını ben de bilemedim
harda gorsem o zehrimari ele bilrem nese faciye baw verecey hansisa mawinin ustune awacaq zad. hele svetaforda bizim yanimzda dayanibsa kolgesinde biz variqsa meni tesevvur elemezsen bas qaza awkim bas qaza deyrem resmenhe hamsi sinanilmiw fobiyalardi mende heyvan qaranliq yukseklik teklik ve s kimi qorxular yoxdu gönüm qalindi