- Konu Sahibi minik_prince
- #6.161
Makarna uzerine kizartilms sogan ve yogurt bayilirim her gun yerim vallahi .mm simdide yiyorum
Çakma xengel)))) az makaronu bele yeyeni ilk defe görürem))) başıvı aldadıraanki guya xengel yiyirem he?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makarna uzerine kizartilms sogan ve yogurt bayilirim her gun yerim vallahi .mm simdide yiyorum
sevdiym yemek yoxdu ne yesem "sevmediym yemek deyl" deye yeyrem ki medem bow qalmasin. ummuetle men yemey yemeyi sevmrem. herden duwunurem niye Allah bize acma duyqusunu verib bizi hemwelik tox yaradardisevmediym yemeyler var ki hech yemrem. xengel eriwte xaw bu yawima kimi yememiwem ve yemem. makaron sevmrem ama yoldawim xowduyr deye ona biwirende iki ayri qazan yemey olmasin deye mecbur yeyrem. ummuetle xemir yemeylerin sevmirem. Allaha aciq getmesin uwaqliqdan chorey yemeyide sevmemiwem hemwe "yemeyi yavanniq edirsen" deyb ustume aciqlanardi mamamarojna sevrem konteyl sevmirem doner vapwe sevmrem. yani menim sevmediym weyler daha choxdu deyesen"sene bir surprizim var" ve ya "yadima sal sene bir soz deyecem" kimi cumlelere nifret edrem hetta chunku gozlemeyi sevmrem. heyvanlarin hamsini sevirem xususuile tuklu heyvanlara bayiliram 1ciliyi piwikler tutur neyise axtarmaqi sevmirem hetta deyerdim bu heyatda nifret etdiyim 3wey varsa 2si neyise axtarmaqdi, 3cusu axtarib da tapmamaqdi
Ozde makaronu bele qyru quru yeye bilmerem qeti.ya gerek sogan qizartam uzun uzun tavada ustune tokem yada toz qalinalar vare satisda onla lezzetli olur
Xoş geldün get oxu suallarımızı cavablandır çabıx ol :)Qizlarrrnecesiz?nenirsiz?
Kartof qizartmasi yeni patateskeşke gelebilsem sizleri görsem Azerbaycanı görsem
o yemeklerizi tatsam
adlarını bile bilmirem.. bi dolmayı anladım:) galiba badimcan da patlıcan
kartof qizartkasi kotlet,lobya bunları bilemedim :)
Şokluk ne varki? mende refiqemde gormsdum ilk defe cox cox lezzetli olur bir qasik qalina tozu tokursen ele bil toyuq suyunda bisirmsen cox leziz kocisede eledim oda bayildi biz teref yox edenler var eleQalina mi? ? sen meni gün içinde şoklara salıp salıp çıkarıyorsun) siz terefde ele yiyirler?? Men ilk defedi bele şey görürem. Men makaronu ya da spagettini lezetti bidene et ya da fileynen sos düzeldirem üstüne soğanlı sarımsaqlı salçalı falan. Ya da bolonez sos düzeldirem ele yiyirem uşaq vaxtı ancaq qatıqnan yiyirdim. İndi de sos bişirmeye axotum olmuyanda kaşar peynirini rendeliyirem isti makaronun üstüne eriyir orda bi güzel. Ele yiyirem
Yo can bele asan olur deye bele edrem sogan yemeyen men uzun uzun qizartanda dadli olur qaynanam gile gelenn sora yeyrem bele siniÇakma xengel)))) az makaronu bele yeyeni ilk defe görürem))) başıvı aldadıraanki guya xengel yiyirem he?
Xosh gorduk:)))ne sual?Xoş geldün get oxu suallarımızı cavablandır çabıx ol :)
En boyuk fobiam qusmagiydi oda yashiyiram cox Shukurama diirlere insan fobiyasinin ustune getdikce daha fobiyaligdan cixir mende alinmafi o nese her defe qaytarmaga gedende o heyecan qorxu esme gelir ister istemezQızlar söhbət eliyin diyin gülün bura derdlerimizi yazmaqçun gelmirik ki hemişe. Gelin bir mövzu açıb danışaq hemde Bir birimizi tanıyaq.
Bugünün mövzusunı men qoyuram. En böyük fobiyanız nedir?
Sinemciğim üçün de sualı türkçe verirem: en büyük fobin nedir?
Hadi başlayın gari :) şert deyil bu deqe burda olasız. Ne vaxt girdiz gördüz cavablaya bilərsiz bunlar cavablansın sonrakı sual estafetimi @Hiranur83 a ötürürem :)
Hee Sinemcim o sevdiklerini kayb etme Allah korusun yalniz kalma boyle sheyler herkesde var galiba bendede var hatta bi aralar cok dushunurdum naparim ne ederim kendimi nasil intihar ederimde bende giderim onlarin yanina sonra sonra dushunmedikce aklima gelmez oldu yoksa delirirdim herhalde durduk yerde aklima geliyordukuzularr günaydınn
Judy_K çok geniş bir soru benim için,
misal sevdiklerimi kaybetmekten korkarım, elden ayaktan düşüp birilerine muhtaç olmaktan korkarım, yangın sel gibi afetler korkutur deprem korkutur mesela aklımı yitirmekten korkarım ... gibi gibi korkular soyut somut olarak ayrılıyor benim için.. somut olarak da böcek fare yılan gibi şeylerr, denizde bişeyin beni dibe çekeceği korkusu ki denizi çok sevmeme rağmen... korkularımla yüzleştirdin kuzum ama çeviri yapmana gerek yoq imiş fobiyayı nece bilmem :)
He bide ishiglarin sonmesi sohbeti varbele qaranligdan qorxum yoxdu ama nedense ishiglar sonende bi vahime gelir mene cunku neyinse ishigi qapinin guzgusune falan dushse ele bilecem 3 herfli zaddi aglimi itire bilerem ona gore tez gozlerimi yumuramMen de yazım onda qızlar. Demeli menim en böyük fobiyam 3denedi.
1. Hörümçek
2. Qaranlıq
3. Yükseklik
Hörümçeyi gördüyüm yerde basıyorum çığlığı hele bide üstümdeyse titreme esme delirme ne istersen))) kocamla ilk buluşmamızda üzerime düşecek olan hörümçeyi 1sm qala eliyle havada yakalayıverdi. O an aşık oldum :) qaranlıqdanda qorxuram işıqlar sönende yanımda kimse olmasa deli olaram. Hamamda olanda işıq söndü gördüm kocam qaça qaça gelir qorxma Nermin qorxma burdayam diye :)
Yükseklikden de çox qorxuram ama hemişe bu qorxumun üstüne gedirem deli kimi harda yüksek yer var ora çıxıram. Manyak kimi qorxudan üreyimin esmesi mene lezet eliyir o an :)
evett Aytencim haklısın canım ya yaygın olan korkular onlar Allahın izniyle öyle değişik korkularımız yokHee Sinemcim o sevdiklerini kayb etme Allah korusun yalniz kalma boyle sheyler herkesde var galiba bendede var hatta bi aralar cok dushunurdum naparim ne ederim kendimi nasil intihar ederimde bende giderim onlarin yanina sonra sonra dushunmedikce aklima gelmez oldu yoksa delirirdim herhalde durduk yerde aklima geliyordu
bakak görek ne olacak hayırla gelsinler sağlıklı olsunlar da canım gerisinin önemi yok..Ben internette gördüm eğer hamile kadının kocası rüyasında kız çocuğu görürse erkek, erkek görürse kız oluyor. Ama hamile kadın kendisi görürse doğrudan çıkıyor :)
Ureyimi bulandirdin butun bunlari birlikte yediyimi dushundum bir anligBurda sohbet edirik ama bir birimizi hec tanimirik .neleri severiz neleri sevmeriz Qizlar hangi yemeyi seversiniz?Ben sevmediyim yemekleri sayim birinci kartof qizartkasi,dolma,kotlet,lobya badimcan bunlarri sevmrem yeyirem ama sevmrem.seve seve yediyim 3 yemek var xengel makaron ve aş.ne tesadufki ucude xemir yemeyidir bu deqede makaron bisirem gunasiri mutleq makaron yeyrem mmm
Evet yaygin ama surekli dushununce insanin akli gide bilir mazAllah hershey Allahin elinde Allah kimseyi sevdiklerinden ayri koymasin inshAllahevett Aytencim haklısın canım ya yaygın olan korkular onlar Allahın izniyle öyle değişik korkularımız yok
amin kuzum inşallaahh..Evet yaygin ama surekli dushununce insanin akli gide bilir mazAllah hershey Allahin elinde Allah kimseyi sevdiklerinden ayri koymasin inshAllah
Kartof qizartmasi yeni patates
Şokluk ne varki? mende refiqemde gormsdum ilk defe cox cox lezzetli olur bir qasik qalina tozu tokursen ele bil toyuq suyunda bisirmsen cox leziz kocisede eledim oda bayildi biz teref yox edenler var ele
Suyuna tokureme makarona su tokmrsen bissin?toyuqlu mal etili tox sekilinde qalinalar var supada tokurem uje makaronun suyu azalanda bir qasiq sepib qarisdiriramBaşa düşmedim suyuna tökürsen qalinanı? Yoxsa bişennen sora üstüne sepirsen?