• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sevdiym yemek yoxdu ne yesem "sevmediym yemek deyl" deye yeyrem ki medem bow qalmasin. ummuetle men yemey yemeyi sevmrem. herden duwunurem niye Allah bize acma duyqusunu verib bizi hemwelik tox yaradardi:KK43:sevmediym yemeyler var ki hech yemrem. xengel eriwte xaw bu yawima kimi yememiwem ve yemem. makaron sevmrem ama yoldawim xowduyr deye ona biwirende iki ayri qazan yemey olmasin deye mecbur yeyrem. ummuetle xemir yemeylerin sevmirem. Allaha aciq getmesin uwaqliqdan chorey yemeyide sevmemiwem hemwe "yemeyi yavanniq edirsen" deyb ustume aciqlanardi mama:olamaz::ıslık:marojna sevrem konteyl sevmirem doner vapwe sevmrem. yani menim sevmediym weyler daha choxdu deyesen:KK70:"sene bir surprizim var" ve ya "yadima sal sene bir soz deyecem" kimi cumlelere nifret edrem hetta chunku gozlemeyi sevmrem. heyvanlarin hamsini sevirem xususuile tuklu heyvanlara bayiliram 1ciliyi piwikler tutur:KK37: neyise axtarmaqi sevmirem hetta deyerdim bu heyatda nifret etdiyim 3wey varsa 2si neyise axtarmaqdi, 3cusu axtarib da tapmamaqdi:mad:

Oy oy o axtarmaqdan danışma en nifret elediyim şeydi. Pişik heç sevmirem hetta zehlem gedir deye bilerem. Özünü dartan yuxardan aşağı baxan hamıdan hansısa meqsednen istifade eliyen insanlara benzedirem pişikleri. :) en sevdiyim tüklü heyvan itdi. Sadiq vefalı dost :) yimey yimeyi mende sevmirem evli olmasam tek yaşasam quruyub gederem nese yimey kocama süfre hazırlıyanda yadıma düşür. :( hele yemek bişirmey başımın daşıdı. :(

Ozde makaronu bele qyru quru yeye bilmerem qeti.ya gerek sogan qizartam uzun uzun tavada ustune tokem yada toz qalinalar vare satisda onla lezzetli olur

Qalina mi? ? :KK57: sen meni gün içinde şoklara salıp salıp çıkarıyorsun) siz terefde ele yiyirler?? Men ilk defedi bele şey görürem. Men makaronu ya da spagettini lezetti bidene et ya da fileynen sos düzeldirem üstüne soğanlı sarımsaqlı salçalı falan. Ya da bolonez sos düzeldirem ele yiyirem uşaq vaxtı ancaq qatıqnan yiyirdim. İndi de sos bişirmeye axotum olmuyanda kaşar peynirini rendeliyirem isti makaronun üstüne eriyir orda bi güzel. Ele yiyirem :kk77:

keşke gelebilsem sizleri görsem Azerbaycanı görsem
o yemeklerizi tatsam
adlarını bile bilmirem.. bi dolmayı anladım:) galiba badimcan da patlıcan
kartof qizartkasi kotlet,lobya bunları bilemedim :)
Kartof qizartmasi yeni patates
Qalina mi? ? :KK57: sen meni gün içinde şoklara salıp salıp çıkarıyorsun) siz terefde ele yiyirler?? Men ilk defedi bele şey görürem. Men makaronu ya da spagettini lezetti bidene et ya da fileynen sos düzeldirem üstüne soğanlı sarımsaqlı salçalı falan. Ya da bolonez sos düzeldirem ele yiyirem uşaq vaxtı ancaq qatıqnan yiyirdim. İndi de sos bişirmeye axotum olmuyanda kaşar peynirini rendeliyirem isti makaronun üstüne eriyir orda bi güzel. Ele yiyirem :kk77:
Şokluk ne varki? :dondurma: mende refiqemde gormsdum ilk defe cox cox lezzetli olur bir qasik qalina tozu tokursen ele bil toyuq suyunda bisirmsen :dondurma: cox leziz kocisede eledim oda bayildi biz teref yox edenler var ele :kk77:

Qızlar söhbət eliyin diyin gülün bura derdlerimizi yazmaqçun gelmirik ki hemişe. Gelin bir mövzu açıb danışaq hemde Bir birimizi tanıyaq.
Bugünün mövzusunı men qoyuram. En böyük fobiyanız nedir?
Sinemciğim üçün de sualı türkçe verirem: en büyük fobin nedir?

Hadi başlayın gari :) şert deyil bu deqe burda olasız. Ne vaxt girdiz gördüz cavablaya bilərsiz bunlar cavablansın sonrakı sual estafetimi @Hiranur83 a ötürürem :)
En boyuk fobiam qusmagiydi oda yashiyiram cox Shukur:KK70:ama diirlere insan fobiyasinin ustune getdikce daha fobiyaligdan cixir mende alinmafi o nese her defe qaytarmaga gedende o heyecan qorxu esme gelir ister istemez:mad:

kuzularr günaydınn

Judy_K Judy_K çok geniş bir soru benim için,
misal sevdiklerimi kaybetmekten korkarım, elden ayaktan düşüp birilerine muhtaç olmaktan korkarım, yangın sel gibi afetler korkutur deprem korkutur mesela aklımı yitirmekten korkarım ... gibi gibi korkular soyut somut olarak ayrılıyor benim için.. somut olarak da böcek fare yılan gibi şeylerr, denizde bişeyin beni dibe çekeceği korkusu ki denizi çok sevmeme rağmen... korkularımla yüzleştirdin kuzum ama çeviri yapmana gerek yoq imiş fobiyayı nece bilmem :)
Hee Sinemcim o sevdiklerini kayb etme Allah korusun yalniz kalma boyle sheyler herkesde var galiba bendede var hatta bi aralar cok dushunurdum naparim ne ederim kendimi nasil intihar ederimde bende giderim onlarin yanina sonra sonra dushunmedikce aklima gelmez oldu yoksa delirirdim herhalde durduk yerde aklima geliyordu

Men de yazım onda qızlar. Demeli menim en böyük fobiyam 3denedi.
1. Hörümçek
2. Qaranlıq
3. Yükseklik

Hörümçeyi gördüyüm yerde basıyorum çığlığı hele bide üstümdeyse titreme esme delirme ne istersen))) kocamla ilk buluşmamızda üzerime düşecek olan hörümçeyi 1sm qala eliyle havada yakalayıverdi. O an aşık oldum :) qaranlıqdanda qorxuram işıqlar sönende yanımda kimse olmasa deli olaram. Hamamda olanda işıq söndü gördüm kocam qaça qaça gelir qorxma Nermin qorxma burdayam diye :)
Yükseklikden de çox qorxuram ama hemişe bu qorxumun üstüne gedirem deli kimi harda yüksek yer var ora çıxıram. Manyak kimi qorxudan üreyimin esmesi mene lezet eliyir o an :)
He bide ishiglarin sonmesi sohbeti var:-)bele qaranligdan qorxum yoxdu ama nedense ishiglar sonende bi vahime gelir mene cunku neyinse ishigi qapinin guzgusune falan dushse ele bilecem 3 herfli zaddi aglimi itire bilerem ona gore tez gozlerimi yumuram:-)

Hee Sinemcim o sevdiklerini kayb etme Allah korusun yalniz kalma boyle sheyler herkesde var galiba bendede var hatta bi aralar cok dushunurdum naparim ne ederim kendimi nasil intihar ederimde bende giderim onlarin yanina sonra sonra dushunmedikce aklima gelmez oldu yoksa delirirdim herhalde durduk yerde aklima geliyordu
evett Aytencim haklısın canım ya yaygın olan korkular onlar Allahın izniyle öyle değişik korkularımız yok :D

Ben internette gördüm eğer hamile kadının kocası rüyasında kız çocuğu görürse erkek, erkek görürse kız oluyor. Ama hamile kadın kendisi görürse doğrudan çıkıyor :)
bakak görek ne olacak:D hayırla gelsinler sağlıklı olsunlar da canım gerisinin önemi yok..;)

Burda sohbet edirik ama bir birimizi hec tanimirik .neleri severiz neleri sevmeriz Qizlar hangi yemeyi seversiniz?Ben sevmediyim yemekleri sayim birinci kartof qizartkasi,dolma,kotlet,lobya badimcan bunlarri sevmrem yeyirem ama sevmrem.seve seve yediyim 3 yemek var xengel makaron ve aş.ne tesadufki ucude xemir yemeyidir :KK70: bu deqede makaron bisirem gunasiri mutleq makaron yeyrem mmm :dondurma:
Ureyimi bulandirdin butun bunlari birlikte yediyimi dushundum bir anlig:mad:

LeylaJ LeylaJ Leylosh 1cisi gozun aydin minnoshun urek doyuntusunu eshitmisen en esasi❤❤❤2 cisideki hekimlere qulag asib eleme 1 ci defedi eshidiremki ilk defe eshitdiyi urek sesine zeifdir dien hekim ay mal unisini qutaran varlig 1ci defedi hele qulag asirsan yene bir 2-3 cu defe olsaydi dierdinki he duz deyir zeyifliyib ya ne bilim nolub bosh ver ölurler yalandan adamin ureyini partdatmagcun stress etme menim hekimim herdefe diirki ayten elivi qoy qarniva ushaginla sohbet ele onu nece sevdiyinizi de nece gozlediyinizi de diir inanmasazda ama ushagin tutunmasina cox komek olur bu sende ele et

evett Aytencim haklısın canım ya yaygın olan korkular onlar Allahın izniyle öyle değişik korkularımız yok :KK70:
Evet yaygin ama surekli dushununce insanin akli gide bilir mazAllah hershey Allahin elinde Allah kimseyi sevdiklerinden ayri koymasin inshAllah

Kartof qizartmasi yeni patates

Şokluk ne varki? :dondurma: mende refiqemde gormsdum ilk defe cox cox lezzetli olur bir qasik qalina tozu tokursen ele bil toyuq suyunda bisirmsen :dondurma: cox leziz kocisede eledim oda bayildi biz teref yox edenler var ele :kk77:

Başa düşmedim suyuna tökürsen qalinanı? Yoxsa bişennen sora üstüne sepirsen? :KK64:

Back