• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahiniz xeyir qizlar:halay:bashdab ayaga izune problem yaradan aytrn geldu dunrn evi tokmushdum derinden shkaglar shifoner her yeri evi temizledim bidene divani falan yoldashim cekdi menimcun bide silenim pedalnikdi kicamin xoshuna gelir evi o sildi mene noldu menim sag ombamla belimin bitishdiyi yerde qurumalar olurdu hekim duzdu dedi dunenden cimdim oencerenin qabaginda yatmisham infi hec yerimden dura bilmirrm emelli bashdi dura bilmiremo_Onenim goresen bileniniz var?:oops:

Ne mecbur idi. Yimeyi bişirmir gedir anasıgilde yiyir evi töküb yığışdırır. Özünü de soyuğa verir:sinirli:

Men de ele bilirdim ki o gün çatlıyıbe. Bilseydim kocayı göndermezdim işe :KK8:
Catlamaga az qalmiw axintilar baslayir her organizmde de ferqli olur, 2-3-4-5 gun sonra falan, catlayanda cox adamda agri olur, olmaya da biler, ona gore ovu testi cox komek edir deqiq bilirsen nedi ne doyy. )) catladiqdam sonra da onun erimesi gedir tam eriyene qeder de hamile qalmaq wansin olur o da adama gore bir nece gun surur.

Quzum bilmiremki men 1 defe o sozu demishdim medsestra mene demishdi ayda 2 defe deye bishey yoxfur ne qeder dogrudur bilmirem sen axintiya falan baxma men sene demishdim axi hergun munasibetde ol sen yene axinti falan izliyirsen???:sinirli:bide axinti geldiyi gun veya onun sabahi gun ilishkide hamile qalmag shansi azdi en esas axintidan 1 gun oncr olmagdir sperma irda hazir gozlemelidir:KK51:

Mene bax, siz her gün günde 1defe olurduz?

Catlamaga az qalmiw axintilar baslayir her organizmde de ferqli olur, 2-3-4-5 gun sonra falan, catlayanda cox adamda agri olur, olmaya da biler, ona gore ovu testi cox komek edir deqiq bilirsen nedi ne doyy. )) catladiqdam sonra da onun erimesi gedir tam eriyene qeder de hamile qalmaq wansin olur o da adama gore bir nece gun surur.

Can bes ağappaq krem kimi axıntı neden olur? Dünen lap çox geldiye paket qoysam dolardı o derece

Tamamile eks sheyleri soyledik Nermine indi neynesin:KK70:
2 defe yumurtlamaqdan demedim hec bilmirem ele wey olur ya yox, bildiyim qederiyle aybawi oldu ve vaxtina gore artiq ovulyasiyasi bawlamalidi axinti varsa da dediyi kimi yapwqan falan demek ovulyasiyadi. Men hetta ewitmiwdim ki o axintini 2 barmaq arasina alirsan uzadirsan 8 sm uzanirsa demek catlamiw yumurta)) ne qeder dogrudu bilmirem. En yaxwisi ovu testi.

Maman gelib kömey eliyerdide. Mecbur idi? Olsunda toz içinde. Qarnındakınnan önemli deyil heçne
Mamam dunen rayondaydi ona gore furset vu furset diib eledim hamsini:KK48:2 bacim var evli olan dunen diir mene nie drmirsenki gelim yigim balaca bacimda bizdeydi colaxfi biraz danga durung eledi esebime toxundu gordu beynim conur cixdi aradan onun ishini vapshe beyenmirem:KK70:

Can bes ağappaq krem kimi axıntı neden olur? Dünen lap çox geldiye paket qoysam dolardı o derece
Sen nese ari sutu falan deyirdin eleyirsen ondan ola biler, temizlenme iwleri gedir iceride yegin)) ama cox guman ki ovulyasiyan bawlayib, ayb nin necenci gunudu sende?

2 defe yumurtlamaqdan demedim hec bilmirem ele wey olur ya yox, bildiyim qederiyle aybawi oldu ve vaxtina gore artiq ovulyasiyasi bawlamalidi axinti varsa da dediyi kimi yapwqan falan demek ovulyasiyadi. Men hetta ewitmiwdim ki o axintini 2 barmaq arasina alirsan uzadirsan 8 sm uzanirsa demek catlamiw yumurta)) ne qeder dogrudu bilmirem. En yaxwisi ovu testi.
Yox yumurtlamag demedim quzum olmag sihbetini yazmishdim he 2 barmag arasinda uzadirsan eger uzanirsa drmek artig yumurta catlayib yumurta catlamamishdan once munasibetde olmag lazimdirki sperma orda hszir gozlesin yumurtani catliyandan sonra shans cox cox axa dushur bunu men ozumden demirem hekimler diir:KK23:

He 1 defe saatin ferqi yoxdu seher axsham hec bir ferqi yoxfu sen kishiye bir 10 gun tecavuz et zehmet olmasa:KK48:ozun istekli oldun olmafin bir yerde ol necenci gununfu bugun?

17ci günümdü bugün.can mene kömek ele isteksizem isteyimi artırmaqçun neyniye bilerem? Pis olurame bele olmaq istemirem ama bu aralar çox isteksizem :110:

4gün evvel ele 8smden çox olardı. :) yeqinki onda çatlıyıb. Ayda 2defe çatlıyan var ama. Ona göre diyirler ki aybaşı olana qeder şans var. Ele adam var aybaşı qutardığı günü çatlıyır yumurtası. Orqanizmadan orqanizmaya ferq var

Mamam dunen rayondaydi ona gore furset vu furset diib eledim hamsini:KK48:2 bacim var evli olan dunen diir mene nie drmirsenki gelim yigim balaca bacimda bizdeydi colaxfi biraz danga durung eledi esebime toxundu gordu beynim conur cixdi aradan onun ishini vapshe beyenmirem:KK70:

Neçe yaşı var?))))

Sen nese ari sutu falan deyirdin eleyirsen ondan ola biler, temizlenme iwleri gedir iceride yegin)) ama cox guman ki ovulyasiyan bawlayib, ayb nin necenci gunudu sende?

17ci günü. He arı sütü içirem seherler. Bide keçen ay soğan kürü mennen heçne getirmedi belke bu ay getirir?)

Back