- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.341
Menim hesaplamama gore 6 hefteBirazda yaxshi nece gun gecikmish olacagsan????urek doyuntusu falan eshiderdin hamsini birdefelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menim hesaplamama gore 6 hefteBirazda yaxshi nece gun gecikmish olacagsan????urek doyuntusu falan eshiderdin hamsini birdefelik
He 1 hefteye getsen inshAllah 7 hefte olacag❤❤Menim hesaplamama gore 6 hefte
Eutiroks yadimnan cixib, onu 4 aydir icirem.HerSey_Guzel_Olucak delidirde biz Shakomuz ele bilir coxdu hamiya yazirlar bi rahatlashda sen mende gun erzinde 6 dermani yerleshdirirem eutirox seher saat 9 da gunde 2 defe omega3 gunde 2 defe kiranditil gecede aspirin kardio ozde qaytaran insancun bilsen bunlari icmek nece eziyyetdine qeder qaytarmalarin bashlamiyib dermanlarivi ic qutar
He birce eutiroksu ac qarina.Birdd yeqinki hamisini yemekten sora atirsan he,?
Mense 3 ile yaxindir uje:///// hekimim dedi ola bilsin dogandan sonra yoxa cixsin coz xestemde dogushdan sonra normal qalib dedi indi ona umid edirem butun omrum boyu onu icmek istemirem emimde mencun oxatan kirpi tutmushdu col kirpisi yeke olur quzu boyda tikanlari ne uzunlugunda diirler zobu curudur ondanda 2 tike yemishem gorek nolur duzdi mende boyumuyen shishmiyen bir ziyani olmuyan zobdur ama dermansiz qalanda eseb verirdeEutiroks yadimnan cixib, onu 4 aydir icirem.
Mende qanda cixdi tsh, zobum yoxdu hec hiss elemirdim ele bir weyim var deye.Mense 3 ile yaxindir uje:///// hekimim dedi ola bilsin dogandan sonra yoxa cixsin coz xestemde dogushdan sonra normal qalib dedi indi ona umid edirem butun omrum boyu onu icmek istemirem emimde mencun oxatan kirpi tutmushdu col kirpisi yeke olur quzu boyda tikanlari ne uzunlugunda diirler zobu curudur ondanda 2 tike yemishem gorek nolur duzdi mende boyumuyen shishmiyen bir ziyani olmuyan zobdur ama dermansiz qalanda eseb verirde
BebişimSabahın xeyir kıııız
Quzum o krefetkanı mənə həkim demişdi ye, açığı tanış olmadığım daddır yemədim. Bir də eşidmişdim deyirlər pis iy gəlir bişirəndə, amma dadlıdır deyirlər. Sən yemisənsə onda yüz faiz bilirsən necədir. Söylənənlər doğrumu ?He can powrdu:)))kef etmirem cunku ebde yemek bishiren deyil hemde onda avropa metbexidir ara sira krivetka hazirlayirdi evde onuda hamish qalandan hazirlamirki netde gorub hamishlara olmaz:)))))))
Ben diyilimNece tembelsizeeeeeeeeeeebe men nie saat 7 den dururameee durunda sizde axi men darixirammmmmmmmmm
Allah köməyin olsun LeylamQuzum gece yatiram ki hec(( her gece eyni vaxtda qusuram, saat 3 de, yuxum qacir sonra, bu gunde ele oldu sonra yatdim 5 de durdum getdim tualete otaga girende gozum qaraldi ele yoldawimi sesledim deydim yere uzume su vurdu eledi birteher qaldirdi yataga meni. Indi de durmaq isteyirem yene ele oluram. Hekimle daniwdim sistem yazdi((( tezyiqim normaldi, yegin qanim awagidi ya da qusmaqdan halsiz duwub bedenim.
Sən dərman içən görməmisən, mən o qədər içirdim ki, həkimə gedəndə demişdim ki, mənə tabletka yerinə iynə yaz içə bilmirəm daha dərman : (Ayqizlar hekim mene 4 vitamin yazib.gunde 4 vitamin dermani atmaq cox deyil?belke ona gore esirem men pis tesir gosterir. Dufastonda icirem.gunde 4 defe yemek yeyrem dufastonjda 2 defe icirem deye 4 yemeye 6 dermani sixisdiriram.
Eutiroks mən də içirəm, zobum ürəyimə elə pis çarpıntı verir ki, əlim ayağım boşalır. Onu içəndə sakitləşir bir az.Eutiroks yadimnan cixib, onu 4 aydir icirem.
Eynen mendede elediMende qanda cixdi tsh, zobum yoxdu hec hiss elemirdim ele bir weyim var deye.
Dogrusu hekimden sorushmamisham internetde gormushuk budefe gedende sorushacam uje movsumu gelirkiz agzim sulandi ozum yadima saldim ozumde shisherem burdaqaldiki iy sohbetine qetiyyen ele bishey yoxdu hec iy falanda vermir dadidaki mmmmmmmmmmbalig dadi verir desem yox vermir mem ilk defe yiyende kocam dostlari arvadlari hamsi yigishmishdig kocam demishdiki ayten yemek baximdan kapriznidi yemez hecvaxt onu 1 cinin icini cixardib agzima atanda gozmu yumudum dedim nolar olar gordum yox ela bisheydi agzimdan shiril shiril su axirAllah beniQuzum o krefetkanı mənə həkim demişdi ye, açığı tanış olmadığım daddır yemədim. Bir də eşidmişdim deyirlər pis iy gəlir bişirəndə, amma dadlıdır deyirlər. Sən yemisənsə onda yüz faiz bilirsən necədir. Söylənənlər doğrumu ?
InshAlah quzum ❤❤❤❤ne agrin varki shiddetlidir?Salam qızlar necesiz?sabah test eliyecem.ne olursa olsun artık.bezdim ağrı çekmekden heç olmasa ümidlenmerem.işimi bilirem
Ne bilim qeribe ağrım var.sağ yumurtalığıma batır ağrı sora verir matkama sorada ele bil yavaş yavaş çöle çıxırInshAlah quzum ❤❤❤❤ne agrin varki shiddetlidir?