• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkuyom yaaaaaa:eek:
Qorxma qorxma seher tezden ele idrari cox tokme 3 damci tok gozle ondan artiq tokme bide damciya daha pitikanin yarisini boshaldib deme aha bu 1 damci:KK70:bide hele test almasizsa one step al cox cox deqiqdir men 1hefte saxlamishdim maragcun hec neinki kolge ag xett bele cixmamishdi 7 gun qalmish edende ona gore 4 gun qalmishda kolge gorende bir acaba demishdim

Qorxma qorxma seher tezden ele idrari cox tokme 3 damci tok gozle ondan artiq tokme bide damciya daha pitikanin yarisini boshaldib deme aha bu 1 damci:KK70:bide hele test almasizsa one step al cox cox deqiqdir men 1hefte saxlamishdim maragcun hec neinki kolge ag xett bele cixmamishdi 7 gun qalmish edende ona gore 4 gun qalmishda kolge gorende bir acaba demishdim
Onsuz burda one stepden başqa test getirmirler :KK48:bugun çıxıb alacam.inşAllah xeyirlisi

Dogrusu hekimden sorushmamisham internetde gormushuk budefe gedende sorushacam uje movsumu gelir:halay:kiz agzim sulandi ozum yadima saldim ozumde shisherem burda:KK17:qaldiki iy sohbetine qetiyyen ele bishey yoxdu hec iy falanda vermir dadidaki mmmmmmmmmm:sampiyon:balig dadi verir desem yox vermir mem ilk defe yiyende kocam dostlari arvadlari hamsi yigishmishdig kocam demishdiki ayten yemek baximdan kapriznidi yemez hecvaxt onu 1 cinin icini cixardib agzima atanda gozmu yumudum dedim nolar olar gordum yox ela bisheydi agzimdan shiril shiril su axir:mad:Allah beni:KK23:
Kız ablam amanın, sakın ha ben onu hamişlik anlamında demədim həkim demişdi, zoba görə dəniz məhsulları yaxşıdır axı ona görə demişdi. Hamişlik konusunda bir bilgim yoxdur o barədə. Bəzi balıq adları yazmışdı, bunu da yazmışdı. Bilgi üçün təşəkkürlər :KK66:

Kız ablam amanın, sakın ha ben onu hamişlik anlamında demədim həkim demişdi, zoba görə dəniz məhsulları yaxşıdır axı ona görə demişdi. Hamişlik konusunda bir bilgim yoxdur o barədə. Bəzi balıq adları yazmışdı, bunu da yazmışdı. Bilgi üçün təşəkkürlər :KK66:
He sorushacam gorum ne deyir

Qızlarrr bir ayda 2defe yumurtlamaq olur? 4gün qabağ sancılarım oldu bide baya yoğun uzayan akıntım var idi. O gün birlikte olduk. Sora o uzayan akıntı yerini ağappaq krem kimi qatı axıntıya verdi. Öyle böyle deyil. Baya çox geldi 2gün dolu dolu. Dünen gece qasıqım şiş fason idi yata bilmirdim sancı verirdi men de dərman atdım köpçün dedim yeqin onnandı. Yatdım. İndi de görürem ki uzayan axıntım var. Sizce bu ne demek oluyor?

Sabahiniz xeyir qizlar:halay:bashdab ayaga izune problem yaradan aytrn geldu dunrn evi tokmushdum derinden shkaglar shifoner her yeri evi temizledim bidene divani falan yoldashim cekdi menimcun bide silenim pedalnikdi kicamin xoshuna gelir evi o sildi mene noldu menim sag ombamla belimin bitishdiyi yerde qurumalar olurdu hekim duzdu dedi dunenden cimdim oencerenin qabaginda yatmisham infi hec yerimden dura bilmirrm emelli bashdi dura bilmiremo_Onenim goresen bileniniz var?:oops:

Qızlarrr bir ayda 2defe yumurtlamaq olur? 4gün qabağ sancılarım oldu bide baya yoğun uzayan akıntım var idi. O gün birlikte olduk. Sora o uzayan akıntı yerini ağappaq krem kimi qatı axıntıya verdi. Öyle böyle deyil. Baya çox geldi 2gün dolu dolu. Dünen gece qasıqım şiş fason idi yata bilmirdim sancı verirdi men de dərman atdım köpçün dedim yeqin onnandı. Yatdım. İndi de görürem ki uzayan axıntım var. Sizce bu ne demek oluyor?
Ovulyasiyan baslayib demek quzum, bu gune sabah da catlar yumurtan, ovu testi ele bax deqiq gunu tut.

Quzum bilmiremki men 1 defe o sozu demishdim medsestra mene demishdi ayda 2 defe deye bishey yoxfur ne qeder dogrudur bilmirem sen axintiya falan baxma men sene demishdim axi hergun munasibetde ol sen yene axinti falan izliyirsen???:sinirli:bide axinti geldiyi gun veya onun sabahi gun ilishkide hamile qalmag shansi azdi en esas axintidan 1 gun oncr olmagdir sperma irda hazir gozlemelidir:KK51:

Back