• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az menr baxe.sualları bize verince hekime getsene.döyülesen axırda:sinirli:get bi falukuluna baxdır soyuğlamana baxdır.heç kim demir dermam iç ama üreyin rahat olsun

Sen buralarda yox idin men yazanda :) aybaşımı gözdiyirem önce hormon testi verecem temizlenende de hekime gedecem inşaALLAH

Sen buralarda yox idin men yazanda :) aybaşımı gözdiyirem önce hormon testi verecem temizlenende de hekime gedecem inşaALLAH
Eşi sende hormon boş şeydi.nolde şelaleninde hormonları alt üstüydü ama qaldı.esas ay başın olursa falekulun yetişirse hormonda yerinde olacağ

17ci günümdü bugün.can mene kömek ele isteksizem isteyimi artırmaqçun neyniye bilerem? Pis olurame bele olmaq istemirem ama bu aralar çox isteksizem :110:
Nie bele gec bashladin onda bugunden her gun ol 22ci gune qeder mene bax mende eleydim adam ozunu cox pis hiss eliyir basha dushurem oy men evvel eleydim ozum ozumden malligimdan diksinirdim o qeder yebi:hasta:ancag kocan sene komek ede biler bashqa heckim bagishliyin diyecem on sevishmeni biraz uzun tutun:KK47:

4gün evvel ele 8smden çox olardı. :) yeqinki onda çatlıyıb. Ayda 2defe çatlıyan var ama. Ona göre diyirler ki aybaşı olana qeder şans var. Ele adam var aybaşı qutardığı günü çatlıyır yumurtası. Orqanizmadan orqanizmaya ferq var
Yox yox 1 defe catlayir aybashiya qeder shans var diirlerki yeni yumurtlama gununu bilmirler her an catliya biler dir diirler qaldi aybashi qutardigi gun oda ayda 1 defeye dushur ida aybashi qutarana men bir qiz taniyiram aybashi vaxtina fushurfu hekim demishdi mecbur hemin vaxt olmalisiz o vaxt catlayir

Eşi sende hormon boş şeydi.nolde şelaleninde hormonları alt üstüydü ama qaldı.esas ay başın olursa falekulun yetişirse hormonda yerinde olacağ
VAllah men Shelalenin hormonlarina baxmisham tertemiziydi mashAllah 1di tuxari ashagi deyildi ama gel bunu Shelaleye basha sal qeliz meseledir:-)ama o duzdur men ilk hamileyimde prolaktin 54 tsh 11 olanda qalmishdim hekimde demishdi bu degerlerle hamile qala bilmersen hemin hefte hamileyem diib uzunu qizartmishdim

VAllah men Shelalenin hormonlarina baxmisham tertemiziydi mashAllah 1di tuxari ashagi deyildi ama gel bunu Shelaleye basha sal qeliz meseledir:-)ama o duzdur men ilk hamileyimde prolaktin 54 tsh 11 olanda qalmishdim hekimde demishdi bu degerlerle hamile qala bilmersen hemin hefte hamileyem diib uzunu qizartmishdim
Can indide veavesedeyemde ay bele olar ay ele olar adam qorxur.sen deyrsende kagizi veren qiz mene dediki senin hormonlarin cox zeif isleyr. :110: kagizdada var idi progestron falan zeif idi mende normada deyildi.her sey qaydasindada olsada fakt yumurtlamirdim men iki ayda dermanla xestelenrdim.sagolsunn sogan suyu

Menom falekulim yetismdride problem o idi :110: iki uc aydan bir dermanla
Sogan komek eledo

Nie bele gec bashladin onda bugunden her gun ol 22ci gune qeder mene bax mende eleydim adam ozunu cox pis hiss eliyir basha dushurem oy men evvel eleydim ozum ozumden malligimdan diksinirdim o qeder yebi:hasta:ancag kocan sene komek ede biler bashqa heckim bagishliyin diyecem on sevishmeni biraz uzun tutun:KK47:

Kızım biz zaten ön sevişmeye önem veriyoruz uzun da tutuyoruz yani orda bi sorun yok. Sorum ona yaxınlaşmaqdadı. Men o yaxınlaşsa biryerde oluram yaxınlaşmasa yadıma da düşmür istemirem. Buda onunla alakalı deyil menimle alakalı bişey :( mende bunu deyişdirmek istiyirem. O da bezir her defe özü yaxınlaşmaqdan. Diyir bi defe de sen gel ilişki istediyivi bildir :(

Gec başlamamışıq aybaşı bitdiyi gün olduq sonra da gün aşırı olduq ayın 2sine qeder 2sinnen sonra her gün olduq birde srağa gün dünen olmamışıq bir gün onun başı ağrıdı bir günde menim. Ona göre. Men nece heveslendirim özümü ilişkiye? (

19 hem colaxdi hem pinti axrinci ushag olub die mamanin oxluvunun dadini gormuyub ona gore ish goren degil mamam papama ogunleri diirki gunel kopya densen pintiliyi gorunushu yaxshidi bu biri 2 qiz mene oxshadi yoxsa infakt olub ölerdim:-)

Çolaq nöş diyirsenki doğurdan eledi yoxsa mecazi menada diyirsen? :( ele deme her insan bit xasiyetdedide onun da özünnen aslı deyil belkede :( men de eleydim ona göre indi çetinlik çekirem

17ci günü. He arı sütü içirem seherler. Bide keçen ay soğan kürü mennen heçne getirmedi belke bu ay getirir?)
17 ci gunduse onda catlamis olar, kecen ay deyirsen hecne olmadi o deqiqe olmur ki quzum, bu ay hetta gelen ay ola biler, bu son gunleri degerlendire bildiniz mi bari?

He görürsen.hem hormon hemdeki mikrob boş şeylerdi.hamısı pul yemekden ötrüdü.menim guya mikrobum varıydı.dedi hekim gel her gün.günlük 15 man pulun çıxacağ tampon qoyasıyığ.hardasa obşi 270 man pul tuturdu.sora ağlım kesmedi zemg eledim bakıdakı tanışımıza dedi qelet eliyr mikrob boş şeydi.sene heçne olmaz eletdirme.yaxşı ki eletdirmedim

Kızım biz zaten ön sevişmeye önem veriyoruz uzun da tutuyoruz yani orda bi sorun yok. Sorum ona yaxınlaşmaqdadı. Men o yaxınlaşsa biryerde oluram yaxınlaşmasa yadıma da düşmür istemirem. Buda onunla alakalı deyil menimle alakalı bişey :KK43: mende bunu deyişdirmek istiyirem. O da bezir her defe özü yaxınlaşmaqdan. Diyir bi defe de sen gel ilişki istediyivi bildir :KK43:
Sen de heç oxşamadın da mene. Men direm teki ikimiz olağ evde men neler neler eliyim bu da gör ne diyir :KK12: kızım birgün geşey bir süfre aç. İstek bildirmek sırf o deyil ki özün getmelisen. Gede bilmirsense ortamı sen yarat. İsteyivi bildir. Romantik, mumlu falan süfre aç. Sevdiyi yemekleri bişir. Yaxşı paltar geyin. Altdan da yaxşı alt paltarı:KK8: makyaj falan da öz yerinde. yemeyinizi yiyin gör bak bakalım yemek bitene qeder nece sebr eliyecey. He yene gelmirse güzel bir gecelik giyin gözde otağda) artık onu da yaparsın herhalde :KK30:

Az
Sen de heç oxşamadın da mene. Men direm teki ikimiz olağ evde men neler neler eliyim bu da gör ne diyir :KK12: kızım birgün geşey bir süfre aç. İstek bildirmek sırf o deyil ki özün getmelisen. Gede bilmirsense ortamı sen yarat. İsteyivi bildir. Romantik, mumlu falan süfre aç. Sevdiyi yemekleri bişir. Yaxşı paltar geyin. Altdan da yaxşı alt paltarı:KK8: makyaj falan da öz yerinde. yemeyinizi yiyin gör bak bakalım yemek bitene qeder nece sebr eliyecey. He yene gelmirse güzel bir gecelik giyin gözde otağda) artık onu da yaparsın herhalde :KK30:
Az lap men heveslendim.neter anlatdınsa:halay:

Gec başlamamışıq aybaşı bitdiyi gün olduq sonra da gün aşırı olduq ayın 2sine qeder 2sinnen sonra her gün olduq birde srağa gün dünen olmamışıq bir gün onun başı ağrıdı bir günde menim. Ona göre. Men nece heveslendirim özümü ilişkiye? (
Sen ozun ozunu nece heveslendire bilersen ki quzum, kociwin elemelidi bunu, her wey onun elinde))

Seni baza dusurem o mence horminla elaqelidir hansisa hormonun normal olmaya biler cunki mende eleydim deli olurdum inanki usaq pesman olurdu istedyne ve hecnede hiss elemrdime olanda ama adi dufaston atmsdim o bele mene komek elemsdi o ay libidom tavan ))) eyer aybasi olsan mitlea hekime get yoxlatdir

Back