- Konu Sahibi minik_prince
- #5.221
Sabahiniz xeyir qizlarhami durubki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözəlim əlbəttə ki, Allahın qismətidir ağıllı quzum, oğlan qız fərq etməz Allah şirin pay versin hamınıza, əli ayağı düzgün, valideynlərinə layiqli balalarımız olsun bəs edər. VAllah hər an təlaş içindəyəm bircə bu uşağı sağ salamat böyüdüyün görüm, zəmanə pisdir, indi balacadır qoruya bilirəm, sabah məktəbə başlayacaq, böyüyəcək ora bura getmək istəyəcək. Bütün bunlar məni narahat, İn şə Allah ki, Allah hamıya xeyrli övlad verər, məniki də içindəMende inanmıram bele şeylere.bidene bilirem yumurtladığın gün olursuzsa oğlandı evvelki ama qız.men her ay hesablıyardım.ama bu ay baş qoşmadım yoldaşımın müalicesine göre.Allahın qismetidi öz özüme gelin güvey oluram
Sağ ol quzum, mənim həqiqətən gözüm aydın, çünki mən daha uşaq fikirləşmirəm, ağrılarım çox olur ona görə elə dedimGözün aydın
Sabahın xeyir, mən durmuşam durmağına amma bu gün bir işə yaramıram e, eləcə uzanıramSabahiniz xeyir qizlarhami durubki
Elbette bos seylerdi, mene hec ferqi yoxdu qiz da var da oglan da)) esas sag salamat olsun, xeyirli ovlad olsun. Olmayanlara da qismet olsunMende inanmıram bele şeylere.bidene bilirem yumurtladığın gün olursuzsa oğlandı evvelki ama qız.men her ay hesablıyardım.ama bu ay baş qoşmadım yoldaşımın müalicesine göre.Allahın qismetidi öz özüme gelin güvey oluram
Leylam, quzum bir həkimə get gözəlim, hamiləlik zəhərlənməsi deyə bir şey var bilmirəm eşidmisiniz ya yox, mənə də olmuşdu, xəstəxanada yatmışdım, altı aylıq olanda. Allah eləməmiş elə bir şey varsa tez düşsünlər üstünə. Bir yubatmadan həkimə zəng vur quzum, İn şə Allah ki, yaxşısan, amma bir məsləhət etsən yaxşı olardıSabahiniz xeyir. Gece cox qusmusam yatmamisam demek olar((( qarnim da gedir. 2 kq ariqlamisam((
Amin canım aminElbette bos seylerdi, mene hec ferqi yoxdu qiz da var da oglan da)) esas sag salamat olsun, xeyirli ovlad olsun. Olmayanlara da qismet olsun
Mende sen kimiyem ağrım var deye heçne elemek istemiren.ele bil sağ terefimi elnen sıxıb buraxırlar.nefesimkesilir sankiSabahın xeyir, mən durmuşam durmağına amma bu gün bir işə yaramıram e, eləcə uzanıram
Caan mende eleyeme uje elimi qaldirmaga bele halim yoxdu://// qarnin ishdiyirse hekimnen danish.bide qaldi ariglamaga mende cox zeyiflemishdim 12 ci heftede gedende omega3 yazdi ozume geldim hekimle danishSabahiniz xeyir. Gece cox qusmusam yatmamisam demek olar((( qarnim da gedir. 2 kq ariqlamisam((
Az sen niye hamilelik günlüyü açmamısan.aç baxapda uşağın veziytetineCaan mende eleyeme uje elimi qaldirmaga bele halim yoxdu://// qarnin ishdiyirse hekimnen danish.bide qaldi ariglamaga mende cox zeyiflemishdim 12 ci heftede gedende omega3 yazdi ozume geldim hekimle danish
Hekime gunde 10 defe zeng vururam bezdirmiwem yazigi)) men qorxaqam cox bi r wey olan kimi zeng vururam. Qarnimin getmeyi wamnandi gunde 2 defe wam qoyuram hekim yazib, 1 defe qoyacam daha, qusma da normal bir haldi 2 hamileliyimde de bele olub(( sadece qusmadan qorxdugum ucun elimnen geleni edirem ki qusmayi sixib saxlayiram ozumu o da meni lap pis gune qoyur(( 5 ci gun gedecem hekime insallah.Leylam, quzum bir həkimə get gözəlim, hamiləlik zəhərlənməsi deyə bir şey var bilmirəm eşidmisiniz ya yox, mənə də olmuşdu, xəstəxanada yatmışdım, altı aylıq olanda. Allah eləməmiş elə bir şey varsa tez düşsünlər üstünə. Bir yubatmadan həkimə zəng vur quzum, İn şə Allah ki, yaxşısan, amma bir məsləhət etsən yaxşı olardı
O nedi ki nece edirler? Men de eleyim))Az sen niye hamilelik günlüyü açmamısan.aç baxapda uşağın veziytetine
Eləmə uzan, hərdən istirahət etmək lazımdır : ) niyə quzum, məndə adətə görə ağrı var, səndə niyə ? Allah köməyin olsun, ağrın keçsin İn şə AllahMende sen kimiyem ağrım var deye heçne elemek istemiren.ele bil sağ terefimi elnen sıxıb buraxırlar.nefesimkesilir sanki
Açmışdı də, sonra niyəsə sildiAz sen niye hamilelik günlüyü açmamısan.aç baxapda uşağın veziytetine
Anladım, Allah kömək olsunHekime gunde 10 defe zeng vururam bezdirmiwem yazigi)) men qorxaqam cox bi r wey olan kimi zeng vururam. Qarnimin getmeyi wamnandi gunde 2 defe wam qoyuram hekim yazib, 1 defe qoyacam daha, qusma da normal bir haldi 2 hamileliyimde de bele olub(( sadece qusmadan qorxdugum ucun elimnen geleni edirem ki qusmayi sixib saxlayiram ozumu o da meni lap pis gune qoyur(( 5 ci gun gedecem hekime insallah.
Can Allah komek olsun.ne şami qoyursan?adi nedu?Hekime gunde 10 defe zeng vururam bezdirmiwem yazigi)) men qorxaqam cox bi r wey olan kimi zeng vururam. Qarnimin getmeyi wamnandi gunde 2 defe wam qoyuram hekim yazib, 1 defe qoyacam daha, qusma da normal bir haldi 2 hamileliyimde de bele olub(( sadece qusmadan qorxdugum ucun elimnen geleni edirem ki qusmayi sixib saxlayiram ozumu o da meni lap pis gune qoyur(( 5 ci gun gedecem hekime insallah.
Oliospaz. Dusuk tehlukesinin qarsisini alir.Can Allah komek olsun.ne şami qoyursan?adi nedu?
Qız Şəlalə necəsən, nə var, nə yox. Sən qoçaqsan, mənə nahara ən tez, əziyyətsiz başa gələn bir yemək de. Kartof qızartası, yumurta paidor, küküdən başqaCan Allah komek olsun.ne şami qoyursan?adi nedu?
Salam kiz yaxsiyam sen becesen?eziyyetsiz dograma. qatiq varsa corek xiyar qatiq biraz su goyertu duz qarusdur ye serin serin )))))Qız Şəlalə necəsən, nə var, nə yox. Sən qoçaqsan, mənə nahara ən tez, əziyyətsiz başa gələn bir yemək de. Kartof qızartası, yumurta paidor, küküdən başqa