- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.201
Mən zatən sıxıram, yaşamaq üçün məcburam sıxmağaEeeee sikacaz dishimizi napalim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mən zatən sıxıram, yaşamaq üçün məcburam sıxmağaEeeee sikacaz dishimizi napalim:)
Mən də əvvəl qliserin şamı istifadə edirdim, sonra yığışdırdım, çalışdım ki, təbii şeylərdən istifadə etməklə problemi həll edə bilimMen usulunu tapmisham axi qebz olanda qarnimiza agri verir mene ozde pis agri verir dogush sancisi kimi otura bilmirem sanki nese batir ele olan kimi bi fultapon guppuldadiram srazu agri gedir qebizliy falanda acilir
Mende dünen eleydim qebizlikden sancı girirdi.ölürdüm day.bugun günorra yemişem ancağ meyve çox yedim rahatladım.ağrımda dayandı.Men usulunu tapmisham axi qebz olanda qarnimiza agri verir mene ozde pis agri verir dogush sancisi kimi otura bilmirem sanki nese batir ele olan kimi bi fultapon guppuldadiram srazu agri gedir qebizliy falanda acilir
İçimdeki kötülükleri atamıyorumAllah kömək olsun quzum pis şeydir bilirəm, mən də çox çəkirəm o zəhrimardan.
He esas meyvedir bide sudur qiz bi test yapsana senin yerine heyecanlandim yaaaaaaaaaaamende etmerem demishdim ama etmishdimama ozunden shuphe edirsense agir shey falan qaldirma isti suda cimme mashina zada minmeMende dünen eleydim qebizlikden sancı girirdi.ölürdüm day.bugun günorra yemişem ancağ meyve çox yedim rahatladım.ağrımda dayandı.
Yox canım qoy vaxtım keçsin.özümd heheycanan dayanamıyom.mende deyesene ekizdi.növbeynen sancı yerini deşirnarahat olma özümü qoyram.heç harada geden deylemHe esas meyvedir bide sudur qiz bi test yapsana senin yerine heyecanlandim yaaaaaaaaaaamende etmerem demishdim ama etmishdimama ozunden shuphe edirsense agir shey falan qaldirma isti suda cimme mashina zada minme
Bu yaxinlarda oxudum bir yerde ki solda olurca sanci oglan, sagda olursa qizdi, 5 hefteden sonra izlemelisen, dedim fikir verim gorum harda olur mende, hem solda olur hem de sagdaYox canım qoy vaxtım keçsin.özümd heheycanan dayanamıyom.mende deyesene ekizdi.növbeynen sancı yerini deşirnarahat olma özümü qoyram.heç harada geden deylem
Hadi inshAllahYox canım qoy vaxtım keçsin.özümd heheycanan dayanamıyom.mende deyesene ekizdi.növbeynen sancı yerini deşirnarahat olma özümü qoyram.heç harada geden deylem
Men onu bugun instada oxudum ama ushagin qiz oglan olmasi oglandan ireli gelir qizdan yox oglanin erkek dishi spermasi hansi spermaya yerleshirse oda olur qizlig deyil yeni:)Bu yaxinlarda oxudum bir yerde ki solda olurca sanci oglan, sagda olursa qizdi, 5 hefteden sonra izlemelisen, dedim fikir verim gorum harda olur mende, hem solda olur hem de sagda
o yalan sohbetdi canim tibbde ele wey yoxdu prosta teqvimle cinsiyeti hesablamaq kimi, bu da bir maraqdi ele bele atilib ortaya. adam taniyram boru hamileliyi ile bir borusun goturubler onnan sonra 1qiz 1oqlu olub. tek boru ile saqdan. meselen mende ancaq sol yumurtaliq yumurta yetiwdirir saq biraz zeyifdi doninanta chatdirmir. ama sol 2 2yetiwdirir fevralda gedende iki dominant folekulum var idi. bu sohbete inansaq onda qizim olunca direwib doqsam oqlanlarimnan futbol kamandasi qura bilerem ki. qstati inanmiyin bele weylere maalesef bu da kiwilerden asilidi. evlenirsen gelrsen aileni evini ve soyadini deyiwirsen. hamile qalrsan 9ay qarninda uwaqi ezyetle sen saxliyib boyudursen. o sanci sene girir sen chekrsen o iwgenceli doquwu. sora uwaq olur uwaqa verirler atanin soyadini. wexsiyyet vesiqesinde soyad ad ve ATA ADI. taninmaqchun soruwurlar sen kimin oqlusan. plus da uwaq gelib atasina oxwasa.yani ölmuwuk basdiranimiz yoxdu qizlarBu yaxinlarda oxudum bir yerde ki solda olurca sanci oglan, sagda olursa qizdi, 5 hefteden sonra izlemelisen, dedim fikir verim gorum harda olur mende, hem solda olur hem de sagda
Caaan, yanıma gəl : )İçimdeki kötülükleri atamıyorum
Düzdür Şəms, artıq bütün dünya bunu qəbul edir ki, uşağın cinsiyyətinin oğlan və ya qız olması kişidəndir, amma əfsuslar olsun ki, bəzi zehniyyətlər hələ də bunu anlamır, ya da anlamaq istəmir. Mənim bacımın iki qızı var, ər tərəfi qınayır. Yazıq qıza nələr deyirlər, bacım da fikir eliyirdi. O qədər bezdirmişdilər ki, bu da elə deyirdi oğlum olsun. Axırda bir dəfə dedim ki, onun bunun sözü ilə az danış sən, Allaha naxoş gedər, o iki qızın da Allah eləməmiş əlindən gedər. Onda sənə xoş olarmı, deyir neyniyim görmürsən nə deyirlər, dedim mən hər şeyi yaxşı görürəm, bəs öz ağlına nə gəlib sənin. Dedim məni görmürsən başqası deyil ki, öz bacındır uşaqsız qalan. Birincisi Allah hansı payı bizə verirsə deməli bizim üçün belə məsləhətdir, ikincisi də bu kişidən asılıdır, qadından yox. Bir dəfə mən yoldaşıma dedim ki, yoxlamaq üçün birdən bizim qızımız oldu, dedi olsun də istəyir beş qızım olsun, mənimdilər də. Heyf ki, bəziləri bunu anlamır.o yalan sohbetdi canim tibbde ele wey yoxdu prosta teqvimle cinsiyeti hesablamaq kimi, bu da bir maraqdi ele bele atilib ortaya. adam taniyram boru hamileliyi ile bir borusun goturubler onnan sonra 1qiz 1oqlu olub. tek boru ile saqdan. meselen mende ancaq sol yumurtaliq yumurta yetiwdirir saq biraz zeyifdi doninanta chatdirmir. ama sol 2 2yetiwdirir fevralda gedende iki dominant folekulum var idi. bu sohbete inansaq onda qizim olunca direwib doqsam oqlanlarimnan futbol kamandasi qura bilerem ki. qstati inanmiyin bele weylere maalesef bu da kiwilerden asilidi. evlenirsen gelrsen aileni evini ve soyadini deyiwirsen. hamile qalrsan 9ay qarninda uwaqi ezyetle sen saxliyib boyudursen. o sanci sene girir sen chekrsen o iwgenceli doquwu. sora uwaq olur uwaqa verirler atanin soyadini. wexsiyyet vesiqesinde soyad ad ve ATA ADI. taninmaqchun soruwurlar sen kimin oqlusan. plus da uwaq gelib atasina oxwasa.yani ölmuwuk basdiranimiz yoxdu qizlar
Mende inanmıram bele şeylere.bidene bilirem yumurtladığın gün olursuzsa oğlandı evvelki ama qız.men her ay hesablıyardım.ama bu ay baş qoşmadım yoldaşımın müalicesine göre.Allahın qismetidi öz özüme gelin güvey oluramBu yaxinlarda oxudum bir yerde ki solda olurca sanci oglan, sagda olursa qizdi, 5 hefteden sonra izlemelisen, dedim fikir verim gorum harda olur mende, hem solda olur hem de sagda
Gözün aydınMənim də bu gün adətim olub, qarnım belim qarışıb bir birinə. Belə olanda bilmirsən sevinəsən, bilmirsən üzüləsən. Ən iyisi mən sevinim yenə də