• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz gel sen bir test yap:KK76:yox deme ele ne bizi catlat ne ozuvu veren Allahdir Shukur onun meslehetine sen umidlensen nolacag umidlenmesen nolacag gua 2 gun sonra etsen umidsiz edeceysenki?:KK11:

Katılıyorum. Test ele mence hamişsen inşaALLAH. Evde testin varsa ele getsin eşi saxlama. Bilmirsen sabah nolacaq. Peşman olma ki gerey vaxtında eliyerdim SerAy12 SerAy12

Sağ ol quzum Allah arzularına çatdırsın səni, çətindir e quzum, iki dənə kitab aldım,you toube dan baxdım heç cür öyrənə bilmədim quzum. Qramatikası çətindir, körpənin beyni boş olur, nə öyrətsən onu da götürür, körpəlikdən baxdığı üçün O öyrənə bilib. Atası bilir, uşaq gəlib nəsə deyəndə atası tərcümə edir mənə : ) rus sektoruna qoymağı mən də istədim, amma yoldaşımın dayısı qızı dedi ki, o elə çətin olar sənin üçün. Dedi ona dərs verəcəklər sən rusca bilmirsən, necə başa salacaqsan uşağı. Həmm də atası dedi bura Azərbaycandır da, deyir qorxuram gələcəkdə iş tapmağı çətin olar. Yaza bilməsə Azərbaycanca birdən götürməzlər işə falan, nə bilim belə belə şeylər

İş tapmağı rus sektoru olanda çox asan olur can. Düzdiye adamın ferasetinden de aslıdı. Menim yoldaşımın dostu rus sektorunu qutarıb day çırtdıyırda rusca. Bir momentde başladılar iş axtarmağa. Kocam tapdı o qaldı. Diribaş olmadığıyçun. Amaa rus dili bilenlerin 70%i o birilerden daha rahat iş tapır. Sende eşi derd eleme uşağa da başdan öyredirlerdee birden bire 7-8ci sinif materialı vermirler ki. Sende onun kitablarına baxa baxa öyrenersen. Öyrene bilmirem diye birşey yoxdu can, öyrenmekçün yaxşı üsul seçmemisen yeqin. Götürme qabiliyetim zeifdi dedin o gün. Mence zeif deyil prosta seni düzgün istiqametlendirmiyibler. Qrammatikası he çetindi razıyam ama sene heç kim demir ki get rus dilinnen dissertasiya yaz. Uşaqların mekteb kitablarındaki rus dili daha sadedi. Sende onları inşaALLAH o keçe keçe öyreneceksen. Hemde yoldaşın da bilir rusca. Takıldığın yerleri de ondan soruşarsan. Hem sen öyrenersen həm oğluşun :)

Mmmm dadlı yeməyə bənzədi bu, bunu tək kartofla, ya da tək kolbasa ilə edirdim. Açığı bunu bilmirdim, hazırlayacağam bunu, sevəcəklər bilirəm uşaqla, kociş. Mən də ki, nadir tapıntıyam də : ( kartof, un, qızartma olmaz. Çox çətinlik çəkirəm evdə, Nəmişim, onlara bir şey bişirim özüm qalıram, özümə bişirim onlar qalır. VAllah elə bezmişəm ki, adam hamı eyni yeməyi yeyəndə bilmir nə bişirsin, qaldı ki, ayrı ayrı. Ver belə reseptlərdən, arada bişirim onlarçun. Allah razı olsun İn şə Allah, Amin

Hee tek kartoşkaynan qaynanam eliyirdi ama bunun lezeti tamam başqadı. İnşaALLAH bişirersen onlarçun yiyerler. :) caaan ALLAH sene kömey olsun çetindi ayrı yimey hazırlamaq yimey. Men ele veziyyetde olsam ac qalardım :) kocam zeng eliyib disin ki men obede ya da axşam yimeyine gelmiyecem meni gözleme özün yi. Men onda yimey bişirmirem ki özüme. Pomidordan pendirden zaddan qoyuram çöreyin arasına guppuldadıram. Men bu 25illik heyatımda 5-6defe olar ki özümçün nese yimey hazırlıyım yiyim :)

Judy_K Judy_K minik_prince minik_prince eh qızlar mende istiyrem elemek.ele qorxuram nese çıxar sora xestelenerem.en pisde onda oluram.sora öz özümü günahlandırıram.qoy bele qalsın xestelenmesem heftenin axırı eliyerem.ama bele baxamda özümünde içime düşüb ki nese var.hemde nerminin ağzınqn çıxan çox vaxt düz olur aytenede demişdi şelalayede:anneadayı:

Necesen ağrılarun var?
Yox agrilarim yoxdu menim problemim:kusmuk:ve helede duzelmek istemirem:KK51:bi terefdende bu havalar meni depresiyaya salir qish istiyirem soyug istiyirem ushusem belke ozume gelerem biraz mamamgile getmekden bezdim uje:kızgın:sabah sabah mene sual verdin hep shikayetler:olamaz: tebiiki cox Shukur Allahima lap pis gunde olanlar var benim shikayetim kendi kendime :KK52:

Judy_K Judy_K minik_prince minik_prince eh qızlar mende istiyrem elemek.ele qorxuram nese çıxar sora xestelenerem.en pisde onda oluram.sora öz özümü günahlandırıram.qoy bele qalsın xestelenmesem heftenin axırı eliyerem.ama bele baxamda özümünde içime düşüb ki nese var.hemde nerminin ağzınqn çıxan çox vaxt düz olur aytenede demişdi şelalayede:anneadayı:

Hahah caaan teki ele olsun inşaALLAH :) onu bayaq men de yazmaq istedim sene ama dedim ALLAH elemesin çıxmasa heçne dime ki hamıda işe yaradı mende yox :) inşaALLAH seninçün de hiss elediylerim doğru çıxar :)

Bax mense en cox bundan qorxuram test eliyib pozitifi negatifi gormursen ama ozun ozuvu umidlendirirsen birazcix onda adam daha cox pis olur ozumden biliyom elemirsense dushunmede hec belirti axtarma yaxshi olar inshAllah:KK19:

Back