- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.261
Sabahınız xeyir olsun xanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahin xeyiSabahınız xeyir olsun xanımlar
Uf yaaaa ümidlenmek istemirem.VAllah quzum mende tez bashlamishdi inshallah hamishligdandir
Vaxtin bugundu he????Uf yaaaa ümidlenmek istemirem.
Yox 8i deyesen heç özümde bilmiremVaxtin bugundu he????
Kiz gel sen bir test yapyox deme ele ne bizi catlat ne ozuvu veren Allahdir Shukur onun meslehetine sen umidlensen nolacag umidlenmesen nolacag gua 2 gun sonra etsen umidsiz edeceysenki?Yox 8i deyesen heç özümde bilmirem
Kiz gel sen bir test yapyox deme ele ne bizi catlat ne ozuvu veren Allahdir Shukur onun meslehetine sen umidlensen nolacag umidlenmesen nolacag gua 2 gun sonra etsen umidsiz edeceysenki?
Sağ ol quzum Allah arzularına çatdırsın səni, çətindir e quzum, iki dənə kitab aldım,you toube dan baxdım heç cür öyrənə bilmədim quzum. Qramatikası çətindir, körpənin beyni boş olur, nə öyrətsən onu da götürür, körpəlikdən baxdığı üçün O öyrənə bilib. Atası bilir, uşaq gəlib nəsə deyəndə atası tərcümə edir mənə : ) rus sektoruna qoymağı mən də istədim, amma yoldaşımın dayısı qızı dedi ki, o elə çətin olar sənin üçün. Dedi ona dərs verəcəklər sən rusca bilmirsən, necə başa salacaqsan uşağı. Həmm də atası dedi bura Azərbaycandır da, deyir qorxuram gələcəkdə iş tapmağı çətin olar. Yaza bilməsə Azərbaycanca birdən götürməzlər işə falan, nə bilim belə belə şeylər
Mmmm dadlı yeməyə bənzədi bu, bunu tək kartofla, ya da tək kolbasa ilə edirdim. Açığı bunu bilmirdim, hazırlayacağam bunu, sevəcəklər bilirəm uşaqla, kociş. Mən də ki, nadir tapıntıyam də : ( kartof, un, qızartma olmaz. Çox çətinlik çəkirəm evdə, Nəmişim, onlara bir şey bişirim özüm qalıram, özümə bişirim onlar qalır. VAllah elə bezmişəm ki, adam hamı eyni yeməyi yeyəndə bilmir nə bişirsin, qaldı ki, ayrı ayrı. Ver belə reseptlərdən, arada bişirim onlarçun. Allah razı olsun İn şə Allah, Amin
SerAy12 sadece sevincini erken yashamish olarsan❤❤
InshAllahVe tabiiki biz de
InshAllah
Yox agrilarim yoxdu menim problemimve helede duzelmek istemirembi terefdende bu havalar meni depresiyaya salir qish istiyirem soyug istiyirem ushusem belke ozume gelerem biraz mamamgile getmekden bezdim ujesabah sabah mene sual verdin hep shikayetler tebiiki cox Shukur Allahima lap pis gunde olanlar var benim shikayetim kendi kendimeNecesen ağrılarun var?
Judy_K minik_prince eh qızlar mende istiyrem elemek.ele qorxuram nese çıxar sora xestelenerem.en pisde onda oluram.sora öz özümü günahlandırıram.qoy bele qalsın xestelenmesem heftenin axırı eliyerem.ama bele baxamda özümünde içime düşüb ki nese var.hemde nerminin ağzınqn çıxan çox vaxt düz olur aytenede demişdi şelalayede
Bax mense en cox bundan qorxuram test eliyib pozitifi negatifi gormursen ama ozun ozuvu umidlendirirsen birazcix onda adam daha cox pis olur ozumden biliyom elemirsense dushunmede hec belirti axtarma yaxshi olar inshAllahJudy_K minik_prince eh qızlar mende istiyrem elemek.ele qorxuram nese çıxar sora xestelenerem.en pisde onda oluram.sora öz özümü günahlandırıram.qoy bele qalsın xestelenmesem heftenin axırı eliyerem.ama bele baxamda özümünde içime düşüb ki nese var.hemde nerminin ağzınqn çıxan çox vaxt düz olur aytenede demişdi şelalayede