- Konu Sahibi minik_prince
- #4.761
qizlar yazdiqlarinizi gordum kaw ki atmazdim demezdim dedim. heqiqeten pis oldum uzrlu sayin. mende 1defe oldu ama abort oldum. inanin ki o abortun travmasini yawamaqdansa hech olmasaydi deyrsen. aqlayaraq narkozun yuxusuna getmiwem. durandada aqlayaraq dedim bitti? indide uzi stoluna guzguye chixanda yadima duwur ayaqlarim esir hekimde hiss edir deyr nolub qorxma incitmiyecem seni.deyrem yox abort duwur yadima travmasi qalib mende. bugun taniw bir qizin 4ayliq korpesinin ureyinde problem var deye ewitdim mamagilden. hekimler emelyatliq deyil 1 2ay yawayacaq deybler inanmiyib irana apariblar ordada eyni sozler. duwunurem olub sora olmamasinnansa hech olmamasi daha yaxwidi.iyine qoxusuna varliqina aliwdiqdan sonra itirmek onu. dehwetdi. ona gorede her gunumuze wukur. olmursa demeli Allah sizin uchun en xeyirlisini edir. tezlikle mukafatlandiracaq Inwallah. bu da bir sinaqdi
Canım pis olma sakın paxıllıq eliyirik diye de düşünme heç vaxt Vallah özümüzki qeder sevinirik burdaki her birinizin hamişlik xeberine. Ama bilmirem niye nese bu aralar dehşet çox istiyirem olmağını. Tezelikce yoldaşımın yaxın dostu gile getmişdik ALLAH saxlasın 1yaşında şirin qız uşaqları var. Meymunça men gelennen qucağımnan düşmedi o qeder oynadı ki. Gedende de getdiyimizi anladı geldi qucağıma. Anası nenesi kim çağırırdı getmirdi anasını eliynen iteliyirdi düşmürdü qucağımnan. Ordakı hamı da dedi ki bu uşaq heç kimnen bele olmıyıb indiye qeder. O bebiş o qeder ağlımda qalıb ki ordan çıxıb MirMövsüm ağa ziyaretine gedib o qeder dua eledim ki. Yani bu aralar daha çox istediyimçüm dile getirdim özendiyimi yanlış anlama.
O uşaqçun da çox pis oldum Rebbim böyükdü inşaALLAH sağalar o körpe