• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada uziye dusdum hekim dedi hamileliye oxsayr ama usaa borudadi hele boru hamileliyi falan dedi qorxutdu meni.10 gunen sora yene gel dedi.of agrimda var :*
Pox yiyir hardan gordu boruda oldugunu sadece tez getmisen hekiminde maldi ureyivi buz kimi saxla 10 gune horeceksen onu insAllah❤❤❤

Hic sevmedim ultrasondaki kadini.bana kurtajmi olacaksin diyor?ne alaka ya?bende hayir ilk olacak aylardir bekliyorum ne kurtaji?dis gebelik ola bilir falan filan sacma sapam sinirlerim bozuldu evet cok ciddiye almadim bi daha onun yanina gitmem.ben gec yumurtlamis ola bilirim testde 2 gun gecikmeyke kop koyu goren var benim 7 ci gunumde cikti koyu cizgi o yuzden rahatim sadece agrilarim var.o yuzden endiseliyim bakalim
Quzum men o agrilari hekimimden sorushdum ozume gore hekim mene dediki ayten agrimaliyigda hec yerimiz agrimirigsa demeli biz öluyuk ki sen hamilesen senin qarnin indi gerhin beziyyetdedir bu nedir gelib bizim mekana indi o buna vurur bu ona vurur bunun neticesindede agrilar olur qorxma:-)

Hic sevmedim ultrasondaki kadini.bana kurtajmi olacaksin diyor?ne alaka ya?bende hayir ilk olacak aylardir bekliyorum ne kurtaji?dis gebelik ola bilir falan filan sacma sapam sinirlerim bozuldu evet cok ciddiye almadim bi daha onun yanina gitmem.ben gec yumurtlamis ola bilirim testde 2 gun gecikmeyke kop koyu goren var benim 7 ci gunumde cikti koyu cizgi o yuzden rahatim sadece agrilarim var.o yuzden endiseliyim bakalim
quzum sen bir xq analizi verseydin iyiydi. ona uyqun baxirlar inkiwaf gedir ya yox. irag olsun borudadisa 10gun chox gecikmiw sayilarsan chunku boruda boyumeye bawlayar. eger ki boru deyilse hamilesense bu qeder stresin ozu sene ziyandi. borudan wuphesi varsa xq analizi istemeli idi. hekimlik iwimiz olanda bawibow hekimlernen bizi Allah saxliyir vallah

Xq verme de quzum, heleki evde idrar testi ele gordun ki gun gune tundlewir onda ver. Seni cox gozel bawa duwurem, bawima gelib beteri de gelib, ayrilib 2 ci defe aile qurmuwam hetta. Allah komeyin olsun :KK200:
Screenshot_2018-08-01-13-14-08-1.png

leylanin da sozune quvvet:halay:, mende o sebr yoxdu axi dozem oturam. getdikce tundlewir :ıslık:.bu yerde ziynet salinin aglarmiyim aglamam mahnisinin sozlerini deyiwdirib dayanirmiyim dayanmam demek gelr ichimnen:21:.hele bat 9udu plus azi 5gun gecikirem yani 14u 15i. bu neyin pozitivi bilmirem bizim bebek fazla heyecanli deyesen:confused::KK70:

Eki Görüntüle 2174643
leylanin da sozune quvvet:halay:, mende o sebr yoxdu axi dozem oturam. getdikce tundlewir :ıslık:.bu yerde ziynet salinin aglarmiyim aglamam mahnisinin sozlerini deyiwdirib dayanirmiyim dayanmam demek gelr ichimnen:21:.hele bat 9udu plus azi 5gun gecikirem yani 14u 15i. bu neyin pozitivi bilmirem bizim bebek fazla heyecanli deyesen:confused::KK70:
Caaan bir hamişimiz de belli oluyor galiba. :anneadayı::KK15: Çok özendim o çift çizgiye be. Sanki hiç görmeyecekmişim gibi geliyor. :KK14: Ele şekillerden baxıb baxıb heyecanlanıram)

Eki Görüntüle 2174643

Baya baya çıkmış :) gözün aydın can :) bu ay ekstra nese eledin?

Eh vallah ele bilirdim hamile olan kimi havalara ucacam ama teesufki ele olmur.agriyirsan qorxursan.her an fikrin qalir goren aybasi oldum?hekime getdin usaq gorulmedi birden dis gebelik olar birden duser birdsn ureyi doyunmez birden saglam dogulmazz ufff bu nedire

Quzum men o agrilari hekimimden sorushdum ozume gore hekim mene dediki ayten agrimaliyigda hec yerimiz agrimirigsa demeli biz öluyuk ki sen hamilesen senin qarnin indi gerhin beziyyetdedir bu nedir gelib bizim mekana indi o buna vurur bu ona vurur bunun neticesindede agrilar olur qorxma:-)
İstemrde xq men ne edim o istemr deye mende vere bilmrem qaynanam deyr hekim ne dedi odu. Eh nebilim bezirem

Eki Görüntüle 2174643
Ay quzum masallah, Allah bawacan elesin, men gunde 4-5 test edirdim, demek tez yumurtlamisan menim kimi, men de 9 gun qalmiw bildim, test gosterdi yeni. Sag salamat insallah.

Salam qizlar, quzular, oxuyuram her gun amma hecne yazmiram yaza bilmirem cox pis keciririem, bu gune kimi urekbulanma bu gunnen qusmam da basladi, qusa da bilmirem adam kimi lap eziyyet cekirem, hekim bir iki wey dedi edim tesir elemedi, reneza parawok derman dedi icdim xeyri yoxdu, mene ancaq vominore tesir edir ki o da artiq satiwda yoxdu. Evde kecen ilden 5-6 tab qalib, belke tanis biliwlerinizde ola ya yolunuz hansisa aptekden duwer soruwardiz mene xeber ederdiz gedib alardim mene ancaq o tesir edir az da olsa. Men qusmaqdan cox qorxuram:kusmuk:

Caaan bir hamişimiz de belli oluyor galiba. :anneadayı::KK15: Çok özendim o çift çizgiye be. Sanki hiç görmeyecekmişim gibi geliyor. :KK14: Ele şekillerden baxıb baxıb heyecanlanıram)
Ablişkom ben de aynı duygular içindeyim ya :110: çok özendim :KK42:
qizlar yazdiqlarinizi gordum kaw ki atmazdim demezdim dedim. heqiqeten pis oldum uzrlu sayin. mende 1defe oldu ama abort oldum. inanin ki o abortun travmasini yawamaqdansa hech olmasaydi deyrsen. aqlayaraq narkozun yuxusuna getmiwem. durandada aqlayaraq dedim bitti? indide uzi stoluna guzguye chixanda yadima duwur ayaqlarim esir hekimde hiss edir deyr nolub qorxma incitmiyecem seni.deyrem yox abort duwur yadima travmasi qalib mende. bugun taniw bir qizin 4ayliq korpesinin ureyinde problem var deye ewitdim mamagilden. hekimler emelyatliq deyil 1 2ay yawayacaq deybler inanmiyib irana apariblar ordada eyni sozler. duwunurem olub sora olmamasinnansa hech olmamasi daha yaxwidi.iyine qoxusuna varliqina aliwdiqdan sonra itirmek onu. dehwetdi. ona gorede her gunumuze wukur. olmursa demeli Allah sizin uchun en xeyirlisini edir. tezlikle mukafatlandiracaq Inwallah. bu da bir sinaqdi

Ay quzum masallah, Allah bawacan elesin, men gunde 4-5 test edirdim, demek tez yumurtlamisan menim kimi, men de 9 gun qalmiw bildim, test gosterdi yeni. Sag salamat insallah.
yox can 16ci gunumde yumurtladiqimi bilirem. hiss etmiwdim chunku klomifen ichmiwdim deye yumurtaliqlarimda neche yumurta yetiwmiwdise aqrliqini hiss edirdim sanki yuk dawiyirdim qasiqlarimda. 16sinin axwamina doqru aqri azaldi kechdi. inwallah goreyde hele tezdi sevinmirem hekimle danwdim dedim 7 8i xq ver zng ele neticeni de deyim ne vaxt gel. gorek salamatchliq olsa

yox can 16ci gunumde yumurtladiqimi bilirem. hiss etmiwdim chunku klomifen ichmiwdim deye yumurtaliqlarimda neche yumurta yetiwmiwdise aqrliqini hiss edirdim sanki yuk dawiyirdim qasiqlarimda. 16sinin axwamina doqru aqri azaldi kechdi. inwallah goreyde hele tezdi sevinmirem hekimle danwdim dedim 7 8i xq ver zng ele neticeni de deyim ne vaxt gel. gorek salamatchliq olsa
Test yalan gostermez canim, yene de her gun ele bax tundlewmeyine.

Baya baya çıkmış :) gözün aydın can :) bu ay ekstra nese eledin?
he canim hekimimi deyiwdim ilk evvel. kechen ay geden kimi ovitrell chatlatma iynesi yazdi chunku kechen aydan qalma yumurtam var idi dedi eger iyneden sora xestelensen klomifen sitrat ichmeye bawla 3ay batin 5-10gunler arasi. 1ci ayim idi. gorek Allah axiracan qismet elese

Back