How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee orani diirem,menimde bibim hekimdi o meni gondermishdi 30 manatdi girish ama uziye zada gonderse ayridi 30 tekce hekimin puludu.men evvel gedende ocerete dushurdum indi hekimin cixma vacti 5 di mende 3-4 de gedirem heckim olmur pramoy kecirem ele:-)
Hə yaxşı fikirdi : ) İn şə Allah gedəsi olsam mən də elə edərəm : )

Ay qız heç özüm de bilmirem uje hansı normaldı reglim allak bullak oldu. Hara getmişdüz
He normali olmusan diesen yazmishdinki 1 ci gun oldu agrim variydi 2 ci gun coxaldi 3 gun azaldi mende ele olurdum.qubaya getmishdik ona yaxin dag bag daa hec yer qalmadi her yeri gezdik ayaglarim qirilir halimda yoxdu evde berbad ele bil toy olub evde:KK12:

He normali olmusan diesen yazmishdinki 1 ci gun oldu agrim variydi 2 ci gun coxaldi 3 gun azaldi mende ele olurdum.qubaya getmishdik ona yaxin dag bag daa hec yer qalmadi her yeri gezdik ayaglarim qirilir halimda yoxdu evde berbad ele bil toy olub evde:KK12:

Kızım hep özünnen müqayise eliyirsen ona göre çox şeyi normal qarşılıyırsan :KK70:men 5gün xestelenirem. 1ci günü uzağı yarım saat kahverengi geldi arxasıyca qan gelir ağrılı bide yoğun. Bu 4gün davam eliyir uje 5ci gün de kahverengi gelir qutarır. Ağrımsa sadece ilk gün olur. Yani menim normalim de bu :) ona göre bu ay yaşadığım anormal gelir :)

Evi temiz qoyub gederdin ki gelende temiz olsunda :) bildiyim kadarıyla tek yaşıyorsız :)

Kızım hep özünnen müqayise eliyirsen ona göre çox şeyi normal qarşılıyırsan :KK70:men 5gün xestelenirem. 1ci günü uzağı yarım saat kahverengi geldi arxasıyca qan gelir ağrılı bide yoğun. Bu 4gün davam eliyir uje 5ci gün de kahverengi gelir qutarır. Ağrımsa sadece ilk gün olur. Yani menim normalim de bu :) ona göre bu ay yaşadığım anormal gelir :)
Quzum ozumle muqayise etmirem sadece seni rahatlatmag istiyirem prosdo sene basha sala bilmiremki her adet ferqli olur senin kimi bugaysa ancah oz dediyini diyecek:-)men ele vaxt olub 2 gun qehve leke gelib bitib ele vaxtda plub 5 gun polnu lopa lopa xestelenmishem ve qorxuya dushmushem hekime qacmisham,ele vaxt olub agri aybashindan evvel bashlauib ele vact olub ancag 2 ci gunler agrimisham..sen indi xestelenmeyive fikir verirsen mense 9 cu sinifden aybashilarim normal olmuyub die derinden analizler aparib tecrube edinmishe:-)

Back