- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
- #4.261
Salam. Xoş gelmisen bu arada. Ne üçün isdeyirsen? Uşaq üçün? Mene axrıncı defe Mehman hekim baxıb yaxşı hekimdiQizlar aranizda yaxwi ginikoluq taniyan var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salam. Xoş gelmisen bu arada. Ne üçün isdeyirsen? Uşaq üçün? Mene axrıncı defe Mehman hekim baxıb yaxşı hekimdiQizlar aranizda yaxwi ginikoluq taniyan var?
Yo can mene hamile qalmag olmaz 3 ay(( sadece muaine Medicalda hekimim var ama nese deiwmek isteyirem imkan vermir hekim suallarimi vermeyeSalam. Xoş gelmisen bu arada. Ne üçün isdeyirsen? Uşaq üçün? Mene axrıncı defe Mehman hekim baxıb yaxşı hekimdi
He tm can cox sagolNebilim vAllah. Uziye cox getmişem ama ginekoloqluq işim olmuyub ele de. 2 defe falan getmişem. Axrıncı defe 2 ay evvel Mehman hekim baxdı. İndiye qeder hec kimin demediyini o dedi mene
Bişey değilHe tm can cox sagol
Mende ele 5-6 heftelikiydide quzum inshallah geciktirme bacardigin qeder tez getHerede bir cür olurda can. Menim düşük yaşayan padruqam var özüde hekimdi. Bugün onla danışdım ona dedim ki bele bele olub. Dedi ki he teze olanda ele olur. Onda da barmaq boyda düşüb özüde ağ zad da yox ele dediyim rengde. Sende böyüy olub ona göre. Biri var 5heftelik düşsün biri var 10heftelik gör ne qeder ferqi var. İnkişaf gedir axı zamanla. Hekime de bu ay yox gelen ay gede bilecem inşaALLAH o podruqamnan.biryerde gedeciyik.
N-lazz da Vefa xanim cox meslehetli hekimdiQizlar aranizda yaxwi ginikoluq taniyan var?
Hə Allah saxlasın oğlunu : ) mənim də gözümün ağı qarası bircə dənə balam var, Allah qorusun bütün balaları, olmayanlara qismət olsun İn şə Allah, AminSalam he evliyem 1 oglumda var ))
Döşde yumru kistalardandı. Xoşxasseli bedxasseli olur. Bedxasselini ALLAH göstermesin
Eccuk geç olmuş kusura bakma ama, buca dəqiqə uzanmışam, mesajlarınızı oxuyuram : )Yaxshi quzum nenirsiz?❤
Hə var MehmanQizlar aranizda yaxwi ginikoluq taniyan var?
Quzum inanmayacaqsan amma dünən səni ağlımdan keçirirdim, necəsən nə var nə yox. Kız ablam sən psixoloq olmalı imişsən, yazdığın hər bir cümlə o qədər düşünülmüş, o qədər seçilmiş və qəlbdən gəlmişdir ki, həqiqətən hiss etməmək mümkün deyil. Tərif deyil ha həqiqətdir, burda bütün qızların hamısı ayrı bir özel, hamınızın öz yeri var, hamınız ağıllı, mələk kimi qızlarsınız, hamınız tərifə layiqsiniz Ma şa Allah. Allah qorusun hamınızı, arzularınıza çatdırsın. Biz də səni sevirik, yerin görünür bal qaymağım. Gəl yaz belə seçilmiş cümlələrdən, nə gözəl dediin biz nə vaxta kimi o, bu nə deyər ilə yaşayacağıq. Özümüzü sevək ki, kənardan da bizi sevsinlər dimisalam sisterler. necesiz. ay mawallah ne qeder yazirsizsa hamsin oxuyuram. hech unutmaram dunen 600den chox msjinizi oxudum) men oxuyunca nese yazmaq istyince gorurem sohbeti hell eliyib baqliyib ustunnende su ichmisiz umumi statistika ile fikirlermi yazim beynim bowalsin minik_prince xeyirli olsun hamile olmaq xeberni oxudum inwallah Allah elinde ovcunda saxlasin sene "mikrob var, duwecey" deyen hekim gerek ginekolojini oxuyanda psixlogiya kitablarinin da biraz uzune baxardi. stres salan xesteliyi hechbir mikrob sala bilmir. plus da hamile qadina. Judy_K sende hamilelik olmuyub kimyasal gebelik olub. ayten deyr duwuk olanda dozumsuz aqri olur filan. duz deyr ama o duwukde olur. kimyasal gebelik mayalanmanin baw verdiyi lakin hamileliyin baw vermediyi menasina gelr. mayalanma olduqu gunnen, (sizde meni baqiwlayin) sperma ile yumurta goruwduyu andan matka ozunu hamileliye hazirlayir, ki mayalanmiw ziqot yoldadi gelir. bu zaman da matkanin divari qalinlawmaqa bawdiyir o ziqot huceyresi uchun. ve olur ki mayalanma sona kimi baw tutmur proses pozulur. yani qisacasi kimyasal gebelikde ne divara tutunma var, nede yetiwmekde olan 4 5heftelik döl. matka da gorur ayb. gunu geldi chatdi lakin hamilelikden eser elamet yoxdu, bawdiyir tokulmeye. ve hamilelik uchun hazirladiqi o qalin divar bizimchun "budefe parchali laxtali ve aqrili ayb. oldum belkede hamile idim ama duwdu" tesevvuru yaradir. ama ayten deyen duwukdu. hansi ki o kimyasal deyil. ortada divara tutunmuw dol var duwukde. tebii ki o tutunmadan sonra duwmede aqrili olacaq. kimyasalla qariwdirmiyin. HerSey_Guzel_Olucak seni bawa duwurem qaynanan ele edib ki evvelden, onun duwuncelerini, " goresen o ne deyer"lerini nezere almadan hereket ede bilmirsen. chunku evvelden psixologiyana ele yatib. chekinirsen plus sinmaqdan qorxursan deye "en axrinci variantda qaynanama achib deyerem hekime gederem" duwunursen. ama onu bil ki bu dunyada en bedbext insanlar bawqasinin dediklerini "goren ne deyerler"ini vacib sayan insanlar olur. ozuvu duwunmesen seni kimse duwunmez. biraz da nazin olsun. ozunu ev iwinden otru oldurme. aqira girme. bilirem gucun chatir sende qaldira bilirsen bezi aqir weyleri. ama qaldirma. biraz naz ele. qoy desinlerki gelin nedi-o iw nedi, o kiwi iwidi. QUSURSUZ OLMAQA CHALIWMAAA.. sende qusur tapmasinlar deye her weyi mukemmel eleme. qusursuzluq zerer verer. bilmirem meni ne derecede bawa duwdun. LeylaJ senide unutmuyum inwallah saq salamat qutararsan sende hamileliyi saq eli bizim bawimiza Hiranur83 seninde qizlara meslehet verende, ya ureyin onlarin aqrisi ile aqriyanda, boyukleri kimi danlayanda, sonda sesinin yumwalmiw yerini yerim amahech kimin xetrine deymek istemrsen deye msjinin sonunda sesini qaldirdiqin uchun sanki uzr istyirmiw kimi konul oxwayirsan sesinin o anda yumwaldiqini hiss edrem sanki qulaqlarimdahepinizi seviyom geceniz xeyire qizlar
salam sisterler. necesiz. ay mawallah ne qeder yazirsizsa hamsin oxuyuram. hech unutmaram dunen 600den chox msjinizi oxudum) men oxuyunca nese yazmaq istyince gorurem sohbeti hell eliyib baqliyib ustunnende su ichmisiz umumi statistika ile fikirlermi yazim beynim bowalsin minik_prince xeyirli olsun hamile olmaq xeberni oxudum inwallah Allah elinde ovcunda saxlasin sene "mikrob var, duwecey" deyen hekim gerek ginekolojini oxuyanda psixlogiya kitablarinin da biraz uzune baxardi. stres salan xesteliyi hechbir mikrob sala bilmir. plus da hamile qadina. Judy_K sende hamilelik olmuyub kimyasal gebelik olub. ayten deyr duwuk olanda dozumsuz aqri olur filan. duz deyr ama o duwukde olur. kimyasal gebelik mayalanmanin baw verdiyi lakin hamileliyin baw vermediyi menasina gelr. mayalanma olduqu gunnen, (sizde meni baqiwlayin) sperma ile yumurta goruwduyu andan matka ozunu hamileliye hazirlayir, ki mayalanmiw ziqot yoldadi gelir. bu zaman da matkanin divari qalinlawmaqa bawdiyir o ziqot huceyresi uchun. ve olur ki mayalanma sona kimi baw tutmur proses pozulur. yani qisacasi kimyasal gebelikde ne divara tutunma var, nede yetiwmekde olan 4 5heftelik döl. matka da gorur ayb. gunu geldi chatdi lakin hamilelikden eser elamet yoxdu, bawdiyir tokulmeye. ve hamilelik uchun hazirladiqi o qalin divar bizimchun "budefe parchali laxtali ve aqrili ayb. oldum belkede hamile idim ama duwdu" tesevvuru yaradir. ama ayten deyen duwukdu. hansi ki o kimyasal deyil. ortada divara tutunmuw dol var duwukde. tebii ki o tutunmadan sonra duwmede aqrili olacaq. kimyasalla qariwdirmiyin. HerSey_Guzel_Olucak seni bawa duwurem qaynanan ele edib ki evvelden, onun duwuncelerini, " goresen o ne deyer"lerini nezere almadan hereket ede bilmirsen. chunku evvelden psixologiyana ele yatib. chekinirsen plus sinmaqdan qorxursan deye "en axrinci variantda qaynanama achib deyerem hekime gederem" duwunursen. ama onu bil ki bu dunyada en bedbext insanlar bawqasinin dediklerini "goren ne deyerler"ini vacib sayan insanlar olur. ozuvu duwunmesen seni kimse duwunmez. biraz da nazin olsun. ozunu ev iwinden otru oldurme. aqira girme. bilirem gucun chatir sende qaldira bilirsen bezi aqir weyleri. ama qaldirma. biraz naz ele. qoy desinlerki gelin nedi-o iw nedi, o kiwi iwidi. QUSURSUZ OLMAQA CHALIWMAAA.. sende qusur tapmasinlar deye her weyi mukemmel eleme. qusursuzluq zerer verer. bilmirem meni ne derecede bawa duwdun. LeylaJ senide unutmuyum inwallah saq salamat qutararsan sende hamileliyi saq eli bizim bawimiza Hiranur83 seninde qizlara meslehet verende, ya ureyin onlarin aqrisi ile aqriyanda, boyukleri kimi danlayanda, sonda sesinin yumwalmiw yerini yerim amahech kimin xetrine deymek istemrsen deye msjinin sonunda sesini qaldirdiqin uchun sanki uzr istyirmiw kimi konul oxwayirsan sesinin o anda yumwaldiqini hiss edrem sanki qulaqlarimdahepinizi seviyom geceniz xeyire qizlar
Bu msjda bi tek ben yokum heyatımda o qeder önemli hadise baş vermiyib ki msja gire bilmemişemsalam sisterler. necesiz. ay mawallah ne qeder yazirsizsa hamsin oxuyuram. hech unutmaram dunen 600den chox msjinizi oxudum) men oxuyunca nese yazmaq istyince gorurem sohbeti hell eliyib baqliyib ustunnende su ichmisiz umumi statistika ile fikirlermi yazim beynim bowalsin minik_prince xeyirli olsun hamile olmaq xeberni oxudum inwallah Allah elinde ovcunda saxlasin sene "mikrob var, duwecey" deyen hekim gerek ginekolojini oxuyanda psixlogiya kitablarinin da biraz uzune baxardi. stres salan xesteliyi hechbir mikrob sala bilmir. plus da hamile qadina. Judy_K sende hamilelik olmuyub kimyasal gebelik olub. ayten deyr duwuk olanda dozumsuz aqri olur filan. duz deyr ama o duwukde olur. kimyasal gebelik mayalanmanin baw verdiyi lakin hamileliyin baw vermediyi menasina gelr. mayalanma olduqu gunnen, (sizde meni baqiwlayin) sperma ile yumurta goruwduyu andan matka ozunu hamileliye hazirlayir, ki mayalanmiw ziqot yoldadi gelir. bu zaman da matkanin divari qalinlawmaqa bawdiyir o ziqot huceyresi uchun. ve olur ki mayalanma sona kimi baw tutmur proses pozulur. yani qisacasi kimyasal gebelikde ne divara tutunma var, nede yetiwmekde olan 4 5heftelik döl. matka da gorur ayb. gunu geldi chatdi lakin hamilelikden eser elamet yoxdu, bawdiyir tokulmeye. ve hamilelik uchun hazirladiqi o qalin divar bizimchun "budefe parchali laxtali ve aqrili ayb. oldum belkede hamile idim ama duwdu" tesevvuru yaradir. ama ayten deyen duwukdu. hansi ki o kimyasal deyil. ortada divara tutunmuw dol var duwukde. tebii ki o tutunmadan sonra duwmede aqrili olacaq. kimyasalla qariwdirmiyin. HerSey_Guzel_Olucak seni bawa duwurem qaynanan ele edib ki evvelden, onun duwuncelerini, " goresen o ne deyer"lerini nezere almadan hereket ede bilmirsen. chunku evvelden psixologiyana ele yatib. chekinirsen plus sinmaqdan qorxursan deye "en axrinci variantda qaynanama achib deyerem hekime gederem" duwunursen. ama onu bil ki bu dunyada en bedbext insanlar bawqasinin dediklerini "goren ne deyerler"ini vacib sayan insanlar olur. ozuvu duwunmesen seni kimse duwunmez. biraz da nazin olsun. ozunu ev iwinden otru oldurme. aqira girme. bilirem gucun chatir sende qaldira bilirsen bezi aqir weyleri. ama qaldirma. biraz naz ele. qoy desinlerki gelin nedi-o iw nedi, o kiwi iwidi. QUSURSUZ OLMAQA CHALIWMAAA.. sende qusur tapmasinlar deye her weyi mukemmel eleme. qusursuzluq zerer verer. bilmirem meni ne derecede bawa duwdun. LeylaJ senide unutmuyum inwallah saq salamat qutararsan sende hamileliyi saq eli bizim bawimiza Hiranur83 seninde qizlara meslehet verende, ya ureyin onlarin aqrisi ile aqriyanda, boyukleri kimi danlayanda, sonda sesinin yumwalmiw yerini yerim amahech kimin xetrine deymek istemrsen deye msjinin sonunda sesini qaldirdiqin uchun sanki uzr istyirmiw kimi konul oxwayirsan sesinin o anda yumwaldiqini hiss edrem sanki qulaqlarimdahepinizi seviyom geceniz xeyire qizlar