• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cox duz bada dusdum baci haqlisan dediklerivi nezere alacam.ama savadli hekim tapmaq cetindirde.men demsem bir kursda burda gedim irelileys olmasa mecbur şehere gelecem.sadece vallah bu yayin gunu 4 saatliq yoli get 4 saat qayit asan deyil oda deyecek get aybasi oı gel ssora mualice yazacaq sora deyecdk yumurta takibime gel men ona gore heleki burdayam.bir savadlo hrkim tanyram oda rusvetxorun kobudun biridir.lazim deyil mene ele hekim.sabah testleride goturub gedecem
Get canım Allah yolunu açıq etsin, xoş xəbərlə qayıt İn şə Allah. Get quzum açıqca de, de ki, mənim imkanım yoxdur tez tez gəlim, de mənim dərdim, problemim nədirsə dəqiqin bilmək istəyirəm. De mənə düzgün müalicə yazın, pulların kəsmirsən eləmirsən, onlar da bir zəhmət düzəməlli məşğul olsunlar xəstə ilə

Manyak kız yaa :KK57: senin daha ne acaipliklerini görcez aceba :olamaz:

Men yarım ltlik su butulkalarını ortadan kesmişem alt hissesini qab kimi istifade eliyirem
Yoxa quzum hec zahmete girme menim kimi ele:-) acayipliklerime gore kicam sagolsun her defe sidik qabini yaddan cixardirdi ele ele oyreshdim yaxshi varinatdi deneyin:KK48:

Oy oy şirinim qorxma, sadəcə həmişə qoru onları, af edersin kociş çox bərk sıxıb eləməsin, bir də mütləq soyuqdan qoru, bir də ən adi bir ağrıda həmən həkimə. Quzum bir də bir dəfə İbrahim Saracoğludan eşitmişdim ki, brokoli elə şeyə yaxşıdır, kürü də var deyəsən. Bir defə Mehmana gedəndə məsləhət et, lazım bilsə istifadə et brokolidən.
Tamam canımmm teşekkürleeeer :KK200:

Qonsudan gizlin qonsunun vifisini isletmek? Nc nc cok ayip :oha::sopa:
Hemde nasil ayip kiz vaxti hemishe qirirdim onlar deyishirdi 2 yeke oglandi bide analari qalir menim toyumda ele ureknen oynuyurdular sevincdenki bu qiz getti hergun kod deyishirdiler bir diyede bilmirdilerki besdide daha sora geldim bacimcun 1-2 defe qirdim bunlar mademi deyishdiler qira bilmedim ama kodlar hamsi yadimdaydi indi birini yigdim gordum onu qoyublar :KK76:sen neynedin quzum geldim bura fikrim sende qaldi

Back