Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S
Sabahınız xeyir qızlar necesiz?.qızlar men eyilende sağ yumurtalığım(yumurtamda sağda yetişmişdi) ağrıyr nefesim kesilir ele bil ayağa qalxanda heçne olmur ama
sAlam can mende bu ay beleyeme niye eledi goren sag terefime ele bil bicaq girib birde dos ucum agriyir.hamilelik oldugunu dusunmurem cunki hele hec yumurtlamamsam mence

S

sAlam can mende bu ay beleyeme niye eledi goren sag terefime ele bil bicaq girib birde dos ucum agriyir.hamilelik oldugunu dusunmurem cunki hele hec yumurtlamamsam mence
Menimde eledi sağ döşüme el deye bilmirem.adi veziyyetde göynüyür ele bil ucu 7sine kimi gözlüyecem görek nolur.birde çox acam her şeyi yeye bilerem)))inşAllah bebişlerimizdir

Menim de zehlem gedire bizim kanallardan heç birine de baxmjrdım qaynanamnan qaldığım vaxtdarda onnar bütün günü bizim kanallara baxırlar. Onda imtahanın anonsunu gördüm dedim buna baxacam baxdım çox xoşuma geldi. Hele Aytene de dedim o da dedi ki men bizim kanallara baxmıram zehlem gedir falan. Dedim seni biliirem sen de meni bilirsen ki her kinoya baxmıram. Axır baxdı çox xoşuna geldi indi 138 ci seriyasıdı hele de baxırıq ikimizde.
Ay mashAllah:KK8:

X