Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defedi başıma bele bir şey gelir ve testdede heçne çıxmadı.heveslenirem sorada pis oluram(((((

Hee qan testi eletdir testde çıxmıya bilir. Men istanbullu geline baxıram süreyyanınki de vaxtı neçe gün keçmişdi testde çıxmamışdı o da atdı testi kafasınnan çıxartdı hamileliy düşüncesini bir gün bayıldı qaldı hekimde öyrendiler ki hamiledi) yani olabilir bele şeyler inşaALLAH ki de olar

Hee qan testi eletdir testde çıxmıya bilir. Men istanbullu geline baxıram süreyyanınki de vaxtı neçe gün keçmişdi testde çıxmamışdı o da atdı testi kafasınnan çıxartdı hamileliy düşüncesini bir gün bayıldı qaldı hekimde öyrendiler ki hamiledi) yani olabilir bele şeyler inşaALLAH ki de olar
İnşAllah canım.hamımız qalarığ bu ay)))heç xoşum gelmirde o kinodan))

Ayyy Allah senin bebishini versin kiz menim kimi orasini nece yadda saxliyib:KK70:mende eyni sheyleri fikirleshirem:KK73:

Em qeribe belirtimi diim size yeni ondada ele olanda dedim aa nie bele oldum 1 hefte qalmishdi adet agrisi kimi agrim oldu 2-3gun hele fikirleshdimki tez xestelenecm sonra kesildi bide men yatan insan saat 9 da dururdum tualete bele partdasamda duran deyilem onuda fikrime gelmedi hec bacimgile getyim bacim dedi sen nediye 2 saniyeden bir tualete qacirsan mende dedimki soyug olube mene ona gore:-)

Ele deme men de seherden tualetde qalmışam :KK17:

Yoooox ele agri yooox sanci oluraa adam aybashi olanda sancilaniree ele:)))))ama senin dediyinde belirtilere aiddi:))))

Emelli başdı parça parça ağappaq axıntım var))) qarnımnan belim de başdadı ağrımağa. Bezmişeme evlenmwmişden qabaq adetten 1gün qabağ ağrım olurdu bilirsim ki sabah xestelenecem ama day 10 gün qabağ ağrı nedie((((

Emelli başdı parça parça ağappaq axıntım var))) qarnımnan belim de başdadı ağrımağa. Bezmişeme evlenmwmişden qabaq adetten 1gün qabağ ağrım olurdu bilirsim ki sabah xestelenecem ama day 10 gün qabağ ağrı nedie((((
Hee sen yacshisan mense umumiyyeyle hecvact agrimamisham bidene hiss elemishemki isti nese geldi menden onda bilirdim indiyse xestelenmeyimin 2ci gunu emelli bashdi agriyiram

Aaaa imtahan azeri kinosudu????? Bizde bizim kanallara baxilmirki men ancag turk kicam gelendende sonra ancag rus bizim kinolar etimi tokur

X