Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ALLAH rehmet elesin. Tanımırdım ama haqqında bu son gunlerde o qeder şey gördüm ki. Heyif. Cavan getdi. Yaxşı hekim idi
Heee menede pis tesir eledi 2gun shokdan cixmadim en esasida ushaglarina gore pis oldum Allah rehmet elesin cavan adam rehmete gedende adamin ureyi yanir

Sabahınız xeyir.yene test eledim yene heçne çıxmadı:KK12:

Sabahın xeyir. Proqramın sabahı gösterir? 2gün de gözde. Birisigün seher idrarınla ele yene çıxmasa mecbur qan testi eletdir.
Menim 1heftem qalıb heçne belirtim zadım yoxdu ama nese içimde yaxşı bir hiss var bu aya dair bilmirem niye :KK49:

Sabahın xeyir. Proqramın sabahı gösterir? 2gün de gözde. Birisigün seher idrarınla ele yene çıxmasa mecbur qan testi eletdir.
Menim 1heftem qalıb heçne belirtim zadım yoxdu ama nese içimde yaxşı bir hiss var bu aya dair bilmirem niye :KK49:
Sabahı gösterir canım.ele qarnum şişibdi bem berkdi bilmirem niye.inşAllah senin yaxşı xeberlerini alarığ

Durub erini yola salsın yeqin))))) sabahın xeyir men de kocamı yola saldım yatıram :uykucu:
Yoxe ne koca yila salmag :halay:kocam 2gundu evdedi:halay:ama belede yola salmiram nece yola salirlar onuda bilmirem:halay:nevaxt istiyir gedir men oyag oluram o gedende biraz.............. sora yola saliram ele yola salamg diyirsuz?:KK70:

X