Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seher durub yemek hazırlamağ ayaqqablarını mazlamağ bunun gibi yola salmağ nezerde tuturam men
Heeeeee:))))yoxa yoxdu bizde ele shey yemek yemir yuxudan duranda bidene cay suzurem oyag olsam olmasam ozu suzer icer:))))))gedende gelib durguzur eger yatmishamsa sesli kuylu:olamaz: qonshular birgun kocecek elimizden

Saat 5 de hara yola salim:KK70:prosdo eve teze gelmishdik ovaxtlar yatirigda duzelde bilmedimde:mad:

Burda saat 7nin yarısı gösterir ona göre dedim. Özüm 7de dururam ordan diye düşündüm(
Düzeltmelisen hamile qalmaqçun uyku düzeni de önemli. Hardan gelirdüz saat 5de?

Ne bilim belkede siz dien kimi olmalidi arada diir meneki su getir ayaglarimi yu camaatin arvadlari kimi diremki bizde vanna yoxdu:-) bizde hershey mushterekdi arada men uzananda gedib 2mizede cay suzer getirer arada meyve dogruyar aradada qeyri adi sheyler hazirlayar ne bilim analari ele boyudub:))))))

Burda saat 7nin yarısı gösterir ona göre dedim. Özüm 7de dururam ordan diye düşündüm(
Düzeltmelisen hamile qalmaqçun uyku düzeni de önemli. Hardan gelirdüz saat 5de?
Hee bilirem mende direm hamileliye gore duzeltmeliyem ama duzelmir zibil:// ritz den gelirdik orda geceler canli musiqi olur bizde heftede 1defe gedirik arada

Ne bilim belkede siz dien kimi olmalidi arada diir meneki su getir ayaglarimi yu camaatin arvadlari kimi diremki bizde vanna yoxdu:-) bizde hershey mushterekdi arada men uzananda gedib 2mizede cay suzer getirer arada meyve dogruyar aradada qeyri adi sheyler hazirlayar ne bilim analari ele boyudub:))))))

Analar böyüdürdee bajı böyüdür :kızgın:
Neyse ağlamıycam((((
Seninki hemdr aşbazlığınnan ireli gelir ele şeylere öyreşib qeyri adi gelmir ona. Menimki mene su getirense sevinirem qaldı ki çay süzsün. Men cehennem özüne çay süze bilmir :KK12: öpde başına koy kocanı

Analar böyüdürdee bajı böyüdür :kızgın:
Neyse ağlamıycam((((
Seninki hemdr aşbazlığınnan ireli gelir ele şeylere öyreşib qeyri adi gelmir ona. Menimki mene su getirense sevinirem qaldı ki çay süzsün. Men cehennem özüne çay süze bilmir :KK12: öpde başına koy kocanı
Hee fikir vermishem onlarin anasi onlarnan ana kimi yox dost kimidi demishem mende ushaglarimi onun anasi kimi boyudecem:)yox 9 ildi ashpazdi anasi diirki bunlar ushagligdan belediler menimki incesent adamidi musiqi muellimidi ince ruhludu ama qisqanclig gelende esl bir meshe adamina donur:KK70:

O modern aile ancag qapinin iceri terefindedi:-)biraz dar shalvar geiyinim qapinin o terefine cixim onda modernlik pox olur:mad::mad:ya adi bir dukana gedim corek almaga gor nece modern olurug biz:KK70:

Ooh neyseki iyi. Sende geyinmeyi ver kızım geyinecen de nolacak.
Benimki taşfırın erkeyi :KK14:

Hee fikir vermishem onlarin anasi onlarnan ana kimi yox dost kimidi demishem mende ushaglarimi onun anasi kimi boyudecem:)yox 9 ildi ashpazdi anasi diirki bunlar ushagligdan belediler menimki incesent adamidi musiqi muellimidi ince ruhludu ama qisqanclig gelende esl bir meshe adamina donur:KK70:

Sevdiyiyçün qısqanırda sen qısqanmırsan?
Men parçalıyırame onu :sopa:

Ooh neyseki iyi. Sende geyinmeyi ver kızım geyinecen de nolacak.
Benimki taşfırın erkeyi :KK14:
Ne bilim arada sixiliram qisqancligdan arada diirki sen hicaba kec :-) o qederde yaxshi bishey deyil cunku hami harasa gedende sen gede bilmirsen istediyin yere gede bilmirsen qohumlargile gede bilmirsen adi balkona bele cixa bilmirsen 11ci mertebede meni kim gorecekse:/// ele sheyler var

Ne bilim arada sixiliram qisqancligdan arada diirki sen hicaba kec :-) o qederde yaxshi bishey deyil cunku hami harasa gedende sen gede bilmirsen istediyin yere gede bilmirsen qohumlargile gede bilmirsen adi balkona bele cixa bilmirsen 11ci mertebede meni kim gorecekse:/// ele sheyler var

Men o saydıqlarını bizzat yaşıyıram :KK43:

X