Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inanirsan hecne bilmirem hecneee hecnede yoxdu:)))gua diirdimki 9 na kimi ilishkiye devam ama 1 qr heves olmur mende axirlara yaxin:-)

Meni dimirsen. Yumurtlama dönemlerinde hevessizdeşirem yaxşıki onda ele şey yoxdu yoxsa mennen olsa yaxın durmaram o dönemlerde. :))))

Heee men ele 1ci gunden tekem yeni kocama ev aldi toya 1 ay qalmish qaynanam mamammmm:))))))

Ayyy qıııızz kefdesendeee bu şenşakraklığın deli hallerin ona göredi. ALLAH yaşatmasın kardeş))))) biz büyüdük malesef sen çocuk kal. Hayat büyüttü bizi yeğen)))

Ayyyy quzum yadima salmiyineee men ozumu orgesdire bilmirem gece saat 4-5den tez yatmirig evvel gunorta 4 de dururdum indi 1 de budilnik qoyub dururamki orgeshim ama gece tez yatmaga oyreshe bilmirem nenim goresen:kızgın:

Kocan işdemir? Durub onu yola salmırsan?

Ayyy qıııızz kefdesendeee bu şenşakraklığın deli hallerin ona göredi. ALLAH yaşatmasın kardeş))))) biz büyüdük malesef sen çocuk kal. Hayat büyüttü bizi yeğen)))
Deli:-) yoxaa evvelden beleyem men qaynanamgilde bu xasiyyetimi sevirler men gormushem qaynananin acigi gelsin buya mene diir degishilme gecvaxt hemishe bele qal yacshi arvaddi cox istiyirem:KK68::))))ama ozu demishken bir evde qiz hec anasiynan yola getmir qaldiki qaynanaynan gelin:tokat:

Qızlar bu nedie her yerim ağrıyr döşlerim sızıldıyır eyilendede ağrıdır.hemde böyüyüb.2 saat qabağ yemek yemişem acımnan her şeyi yeye bilerem ele acam.ve 2 saat yarım yatmışa günorta.men heç bele olmazdım.hamileyemse testde niye çıxmır.deli olacam:bicak:

Qızlar bu nedie her yerim ağrıyr döşlerim sızıldıyır eyilendede ağrıdır.hemde böyüyüb.2 saat qabağ yemek yemişem acımnan her şeyi yeye bilerem ele acam.ve 2 saat yarım yatmışa günorta.men heç bele olmazdım.hamileyemse testde niye çıxmır.deli olacam:bicak:
Ayy quzum bilmiremki senin dediklerin hamsi mendede var

X