- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
- Konu Sahibi minik_prince
Vallah menim nastrenam vpwe 0 du ele bilki bidene barmag deyse mene partdiyacam esebden bir teher olurame men aybashina yaxin:/
Noldı size bele?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallah menim nastrenam vpwe 0 du ele bilki bidene barmag deyse mene partdiyacam esebden bir teher olurame men aybashina yaxin:/
Hee mende ele olur neceki qirmizilari gorurem agliyib sakitleshiremÇoxu adamda ele olur.mende heçne olmur adi gün kimi keçir
Vaxt kecmir nolacagini tez bilmek isteyirem ne yaxshiki sabah birisigun kocamin vxadnoylarina dushur yoxsa lap deli olardim yeqinNoldı size bele?
Evvelki hamileliyinde nece olmuşdu?Vaxt kecmir nolacagini tez bilmek isteyirem ne yaxshiki sabah birisigun kocamin vxadnoylarina dushur yoxsa lap deli olardim yeqin
İlk defedi başıma bele bir şey gelir ve testdede heçne çıxmadı.heveslenirem sorada pis oluram(((((Caaan niyee?(
Qan testi eletdirersen inşALLAH olmasanİlk defedi başıma bele bir şey gelir ve testdede heçne çıxmadı.heveslenirem sorada pis oluram(((((
Evvelki hamileliyimde danishmishdim burda:)))hec gozdemirdim vaxtim kecdi mendede 1-2defe 5 gun gecikmishdi die hemde hekim olmuyacag dedi die fikir vermedimki xestelenecem onsuzda 3 gun gevikti kocamda diir alim direm yox yoxdu bilirem axir aldirdim 4cu gun seher idrariyman eledim testi qoydum tvye baxdim qorxurdum baxma sora bele umidsiz umidsiz baxdim gordumki 2side eyni rengdedi cox tunduydu acix olsaydi belkede inanmazdimona gore gozlemirdim die belirtilerede fikir vermedim vare eslinde coxdu ama ne bilim ele bildim hormonlardandirEvvelki hamileliyinde nece olmuşdu?
Qan testine getsem hamı tanıyr.istemirem danışsınlar deye ona görw getmek istemiremQan testi eletdirersen inşALLAH olmasan
Yaaa çok güzel.ama kaş bele olmazdı.yene olar inşAllah)))Menim kocamidi yuxudan duz 1 saat cagiriram durmur hemin mament testi gordum qacdim yanina qishqirdimki agliya agliya dur dur buda ele bilir kimse ölub sok veziyyetde qucagliyib diir sakitlesh sakitlesh direm ne sakitleshe testi gosterirem bu hele shokdan cixmiyib die catmir helesora hekim filan bele
InshAllah quzum:)))ama ne evvelki heves var nede heyecan:))duzdu baciramki kocam evvelkine nisbeten daha cox istiyir ama ele heyecanliyig yox:))) belkede birazda qorxu var die bilmirem:)Yaaa çok güzel.ama kaş bele olmazdı.yene olar inşAllah)))
Eyni şeyleri yaşıyarsan deye qorxursan yeqin.hem yene olar.Allahdan ümid kesilmez kuzum))InshAllah quzum:)))ama ne evvelki heves var nede heyecan:))duzdu baciramki kocam evvelkine nisbeten daha cox istiyir ama ele heyecanliyig yox:))) belkede birazda qorxu var die bilmirem:)
InshAllah canim hamimiza Allah qismet elesin:)Eyni şeyleri yaşıyarsan deye qorxursan yeqin.hem yene olar.Allahdan ümid kesilmez kuzum))
Yox quzum menim bacimdada 1ci ushag inkishafdan dayanib emimqizlarindada hekim bacima masaj yazmishdi o menim kimi qorunmadi die abortdan 1 ay sonra tezeden hamile qaldi dogush hekimi demishdiki yaxshiki getmemisen pul telesidi hekimler ozleride bilirki abortdan sonra matka boyuyur:)))Amin canım inşAllah.bes hekim nese demedi bu matkan balacadie demişdin.yene olsa matka balacadı deye düşük olacağ?
Allah rehmet elesin.menimde bacım düşük keçirmişdi sorakı ay hamile qaldı tez.biz passivik)))Men bele hekimlere filan inanmiram hemishe diiremki demekki vaxti degil ona gore Allah bashimizi hekimlernen qatir vaxti olan kimi hekim ne desede Allah vermek istiyende verecek:)))hekimimde rehmete getti eslinde birazda ona gore ele nastrenam yoxdu bilki nefes ala bilmirem yadima dushdu yenede
Heee vAllah o hekim filanda saymadi prosdo menim qancig hekimlerim menim gozumu qorxutdu hecne olmaz qismet)))Allah rehmet elesin.menimde bacım düşük keçirmişdi sorakı ay hamile qaldı tez.biz passivik)))