Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mende ona inanram eyer ortada baska hormonal problem yoxdursa cekdir.yoldasimin qohumu var uc usaqi var.deye ucundede belimi cekdirib qalmsam.belimi cekdrmesem hamile qala bilmrdim
Heç hekimede getmek isdemirem.evdekiler zornan aparır.görüm xoşuma gelesi müalice yazsa eliyecem yoxsa yox.danışığınan başa düşecem ki boş danışır

Boy az erim qoymaze mene kişi hekime)))))he çox gelir.keçen ay 8 günde qutardım bu ay hele 5deyem görüm ne vaxta qutarır
Guya menim erim qoyur ki? Öldürer ee meni :silah::KK17: dedim qadın baxdı. Cunkü qadın istedim qoymadılar ki hekim ozu baxır. Ama yaxwı ki o baxdı. Yoxsa indi bilmiyeceydim uşaqlıq yolumun ters oldugunı

Guya menim erim qoyur ki? Öldürer ee meni :silah::KK17: dedim qadın baxdı. Cunkü qadın istedim qoymadılar ki hekim ozu baxır. Ama yaxwı ki o baxdı. Yoxsa indi bilmiyeceydim uşaqlıq yolumun ters oldugunı
Hahah bu adamlarin hepsi mi ayni erkek bakti kontrolde kadindi dedim napiyim.. sanki nolacaksa.. saglik bu. Te Allahim ya.:))

Salam qizlar. Bu testden basi cixan var mi? Aliexpressden sifaris etmisem. Instruksiyasi yoxdu

Eklentiler

• 76B1C820-F3B7-4533-A241-6771BF778E54.png
    76B1C820-F3B7-4533-A241-6771BF778E54.png
    54,9 KB · Görüntüleme: 31
Salam. Çubuq testlerdendi. İdrarıvı bir qaba eliyirsen. Sora bu cubugu batırırsan idrarıva xett gelir onnan sora. Xett gelene qeder cekmirsen
Yox can bu onnan deil. Burda 2 reng var onlr cedvele uygun necese deyiwmelidi deyiwmeye esasen bilinir hamilelik amma yazilmayib hansi rengde hamilelikdi ya deyil.

Yox can bu onnan deil. Burda 2 reng var onlr cedvele uygun necese deyiwmelidi deyiwmeye esasen bilinir hamilelik amma yazilmayib hansi rengde hamilelikdi ya deyil.
Canım bu hamilelik testi deyil deyesen.soyuqalama testidi.ay başıvı qanınan eliyrsen.orda hansı reng gösterse o derece soyuqlaman var.mende varıydı bele bi şey.fohow deye bi firmanın paketinnen çıxmışdı

X