Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salam qizlar necesiz?men hormon analizi vermeluyem hansi gun versem daha yaxsi olar?sumqaytda ucuncu gun demsdiler ama burda 2 ci gunu dediler.hormonla analizlerin hamisini verirem nece edim?birde indi cox az gelrde coxalanan sora hesablamaliyam gunu?
Salam. Men 2ci gün vermişdim hormon testlerini. Ama Ayşenin dediylerinnen de elave. Butun hormonlara. Esas anti müller’e de baxdır. Qadının hamile qala bilmesi ucun bu hormon vacibdi. Lh,tsh oz yerinde. Dhea-s de onların icinde. Mende zobu da yoxlamışdılar. Men sağlam heyatda vermişdim o analizleri. Hamısına baxmışdılar ne var ne yoxsa. Kağızlarıma baxım yazaram adlarını deqiq

Bu testleri istedi ve qiymeti 50azn yaxsidir?
Screenshot_2018-06-21-14-45-10.png

Salam. Men 2ci gün vermişdim hormon testlerini. Ama Ayşenin dediylerinnen de elave. Butun hormonlara. Esas anti müller’e de baxdır. Qadının hamile qala bilmesi ucun bu hormon vacibdi. Lh,tsh oz yerinde. Dhea-s de onların icinde. Mende zobu da yoxlamışdılar. Men sağlam heyatda vermişdim o analizleri. Hamısına baxmışdılar ne var ne yoxsa. Kağızlarıma baxım yazaram adlarını deqiq
Sen ne qeder odeedin?

Qizlar menim yoldasim dunen gece ilk defe idi dediki ne vaxt usaqimiz olacaq?men ata olmaq istyrem ele pis oldumki :KK43: hemise deyrdi esas sensen.ama dunen ele dedi idi ozumden asili olmadi ele agaldimki xeberi olmadi isiqi sondurmsduk yatirdiq deye .sizinkiler hecne demir?

X