Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de pepapp var. En güzeli o bence) çok eğlenceli hem de. Hem haberler, hem moda, hamilelik, cinsel hayat hakkında bilgiler falan da veriyor.

Günaydın kızlar 2gündür giremiyorum bayram tatil temizlik derken :)
Nasılsınız okudum kaçırdıklarımı. Ablişkom adetin normal adet gibi mi?
Men de seher oyanannan ağrılarım var idi üreyim de dehşet bulanırdı kasık ağrım da bacaklarıma vurunca dedim kesin adet oluram. Oldum da. İki damla lekelenme geldi ama henüz sökülmedi.

Günaydın kızlar 2gündür giremiyorum bayram tatil temizlik derken :)
Nasılsınız okudum kaçırdıklarımı. Ablişkom adetin normal adet gibi mi?
Men de seher oyanannan ağrılarım var idi üreyim de dehşet bulanırdı kasık ağrım da bacaklarıma vurunca dedim kesin adet oluram. Oldum da. İki damla lekelenme geldi ama henüz sökülmedi.
Normalden biraz fazla geliyo ama normal adet gibi işte. Kahverengi akıntı dün beni deli ediyodu. Silince gözüküyor yine kayboluyordu. Akşam koyulaşdı. Siyah gibi ama akıntı

Salam qizlar necesiz?men hormon analizi vermeluyem hansi gun versem daha yaxsi olar?sumqaytda ucuncu gun demsdiler ama burda 2 ci gunu dediler.hormonla analizlerin hamisini verirem nece edim?birde indi cox az gelrde coxalanan sora hesablamaliyam gunu?

Salam qizlar necesiz?men hormon analizi vermeluyem hansi gun versem daha yaxsi olar?sumqaytda ucuncu gun demsdiler ama burda 2 ci gunu dediler.hormonla analizlerin hamisini verirem nece edim?birde indi cox az gelrde coxalanan sora hesablamaliyam gunu?
selam canım iyidir nolsun:)
3 4 te olabilir önemli olan adet olman sanırım..ben 3.günü gitmiştim.. kan aldılar bir de ultrasonla karından baktılar.
inşallah iyi sonuçlar alırsın.

Canım 3cü günü ver.prolaktin.fsh.lh.testesron.e2.DHEA-S bu 6 hormondu.men şekide verdim bi hormlm 12 manıydı.sende çalış yaxşı yerde ver deqiq olsun

selam canım iyidir nolsun:)
3 4 te olabilir önemli olan adet olman sanırım..ben 3.günü gitmiştim.. kan aldılar bir de ultrasonla karından baktılar.
inşallah iyi sonuçlar alırsın.
insallah canim cok tesekkur ederim.insallah 3gunu pazar gunune denk geliyor.ama hala cogalmadi ilk gun sayilirmiki bu gun?

Canım 3cü günü ver.prolaktin.fsh.lh.testesron.e2.DHEA-S bu 6 hormondu.men şekide verdim bi hormlm 12 manıydı.sende çalış yaxşı yerde ver deqiq olsun
Boy ne 12 dovlet xestwxanasinda men adice hg oyrenirdim 26 manatim cixdi hamilely ucjn qan verende.indide 5 analozdi diyesen 50azn istybler cox bahadire.can birdeki hele coxalmayibe ilk gun sayilir bu gun?ilk gunduse 3cu gun bazara dusur.nece edim bilmedim.

X