• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysira Gelinlikten gelinlik alan arkadaşarlar....

Ben de Aysira'dan aldım sonunda,Mbs0072 2009 kataloğunda var.Çok güzel oldu üzerimde,çok ilgileniyorlar,ben çok memnunum.

ay benim beğendiğim modelde ooo görünce aşık oldum resmen. kaça aldın canım bende istiyorum ama bikaç değişiklik olabilir. askı düşünüyorum

ben aysiradan aldım:) tam istediğim gibi bir modeldi. 1700 e aldık. iki tane tarlatan, el çiçeği ,damada yaka çiçeği,duvak,taç hepsi dahil:)

ankaradaki diva moda evini bilen,orda diktiren var mı? ben aslında pronoviastan 2 tane gelinllik beğendim ama fiyatlar inanılmaz.mayısta düğünüm olacak bana ankarada dikimi iyi olan yerler tavsiye edermisiniz arkadaşlar

Kızlar kocaeli outlet mağazasından alan yok mu? Orada tek fiyat 750,1000,1250 yazıyor kapısında hep otobüssle geçerken görüyorum :52: Diğer mağazasında da %30 indirim varmış

Ankara aysıradan aldım ben de gelinliğimi..ilgiden alakadan memnun kaldım..toplamda 5 gelinlik denedim,ilk denediğimi aldım:) sipariş verildi,15 güne kadar gelicek..umarım bi sıkıntı yaşamam

arkadaşlar ben yeni üye oldum. yaza düğünüm var ve aysira dan mbs0904 kodlu gelinliği beğendim. şu an yüzde 30 indirimdeler ve gelinlikler etiket fiyatına göre çok daha ucuza geliyor. düğünüm temmuzda olacak sizce acele mi ediyorum yoksa almalımıyım bu gelinliği? sizin fikriniz nedir nasıl bir gelinlik size göre?

arkadaşlar ben yeni üye oldum. yaza düğünüm var ve aysira dan mbs0904 kodlu gelinliği beğendim. şu an yüzde 30 indirimdeler ve gelinlikler etiket fiyatına göre çok daha ucuza geliyor. düğünüm temmuzda olacak sizce acele mi ediyorum yoksa almalımıyım bu gelinliği? sizin fikriniz nedir nasıl bir gelinlik size göre?

merhaba ZVY; ben de bugün şans eseri girdim Aysiraya...daha önce 471 kodlu modeli beğenmiştim ama denememiştim; bugün denedim üzerimde çok güzel durdu, üstüne bir de indirimi öğrendim :52:
benim de 25 haziran ve 2 temmuzda olacak düğünlerim ama erken olduğunu düşünmüyorum gelinlik almak için. aksine tam vaktidir; 1-2 ay sonra fiyatlar tavana yükselecek. ayrıca dikim için İstanbul Fatihte 2000-5500 arası fiyat veriyorlar.
biz 2500-3000 tl bütçe ayırmıştık ama çok güzel bir gelinliği 1550 tl'ye alabiliyorken, niye diktirmekle uğraşayım ki :9:

bir de bugün Aysira'nın websitesi değişmiş sanırım...günün erken saatlerinde bütün modelleri görebiliyordum, şu an site farklı bir yapıya bürünmüş ve sadece 5 model açılıyor...

selam kızlaaarrr. Aysiranın mersin şubesi anneme ait, beğendiğiniz gelinlikler varsa yardımcı olabilirim..Özelden mesaj atabilirsiniz :16:

arkadaşlar ben tam aysiradan almaya karar vermiştim ki adana aysira da çalışan kızlar en başından beri tuhaf davranışları ile rahatsız ediyolardı beni neyse onlara takılmayayım önemli olan gelinlik dedim beğendiğim hatta almya gittiğimiz gelinlik için ne dese beğenirsiniz ben bundan çok sattım adanada herkeste görürsün bundan deyince dedimki yahu bu gelinlik gece kıyafeti değil ki herkeste olmamalı birazda dantelden dolayı kabarık görünmedi gözüme vazgeçtim şu anda normalde aysiradan daha pahalı olan fakat pazarlıkla kına kıyafetimle birlikte hemen hemen aynı fiyata getirdiğimiz bi yerden dikiliyo kına kıyafetimde alışılmışın dışında görür görmez vurulduğm bi kıyafet oldu şimdi diyorum ki iyi ki ordan almamışım çalışan personelde çok etkili yeni çıkan modelleri bilgisayardan görelim dedik hayretler içinde kaldık bu ne ya avize gibi gelinlik diyen bi personel söz konusu anlıycağınız personel seçerkençok dikkatli olmak lazım bence birinin altı diğerinin üstü hoşunuza gider diyerek özel diktirmekte fayda var diye düşünüyorum tabi bu modaevine bağlı sonuç hüsranda olabilir inşallah hiçbir gelin böyle bi durumla karşı karşıya kalmaz ...

buna yakın bir olay benimde başıma geldi..haziranda düğünüm olucak Allah'ım nasip kısmet ederse..neyse bursada 2 yer aysiranın mağazası var (bursadaki arkadaşlar bilirler)biri altıparmak arap şükrünün hemen orada diğeri ise nalbantoğlunda..ben daha önce bakmıştım nişanlımla beğendik fln arkadaşıma gelinlik bakıyorduk nalbantoğlundaki mağazasına gidelim dedi iyi gittik bana arkadaşım canım sende bir alacağın gelinliği giyip gösterir misin dedi giydim oradaki ukala bayan beni aşağılayarak sana bu gelinlik hiç yakışmadı dedi bağırarak..ben kala kaldım neyse sallamadım tekrardan söylediğinde bende lafımı esirgemem lafımı söyledim..bu gelinliği siz giymiyeceksiniz ben giyeceğim bu 1,ben müşteriyim benimle bu şekilde konuşmayı,hakaret etmeyi hangi hakla yapabiliyorsunuz bu 2 sizi şikayet edeceğim terbiyesizlik yapmayın buda 3 dedim ve diğer altıparmaktaki aysiraya gittim şikayetimide ettim..altıparmaktaki aysirada çalışanlar çok çok iyiler insanı kırmıyorlar ve onlarla çok iyi dost oldum..

kızlar bende gelinlğimi daha bu geçtiğimiz ekim ayında aysiradan aldım,valla ben çok memnun kaldım,çalışan kızlar beni öyle güzel yönlendirdilerki,yani tam kendi gelinliğimi giydim diyebilirim,dedilerki hemen sizin omzunuz geniş şöle yapalım,beliniz ince böle olsun,denettikleri model sanki benim için dikilmişti,bide çok temiz iş çıkarıyolar,ben tavsiye ederim:)

Bende gelinliğimi aysiradan aldım ümraniye şubesinden bir bayan vardı çok ilgili diğeri öküz gibiydi..hazır dikim oluyo onlar yanlız bedenlere göre üzerinize ölçü almıyolar..ben 2008 de evlendim 1200 kiraladım gelinliği ama istediğim modeldi çok zarif ve muhteşemdi herkes almam için ısrar etti 300 lira daha verirsem alıcaktım ama almadım..nasıl saklıycam..bide ben tesettürlüyüm cepken duvak çiçek eklenince çok yükselmişti fiyatı başka gelinlikçiden aldım baya uyguna fransız güpürü duvak çok güzel cepkenimide diktirdim tam üstüme göre çiçegimide çiçekçide yaptırdım beyaz güllerle gerçek gül kullandım...sizde öyle yaparsanız bence baya karlı oluyo 400 lira sadece duvak cepken bide 1 metre kumaş verceklerdi ben 200 hallettim

Aysira'nın Derince'deki fabrika satış mağazasına gittim, çok ilgili ve naziklerdi.Denemek istediğim 3 model vardı, 2 tane de onlar denememi istedi, tatmin olmam açısından 5 model denemiş oldum.Her modelin cepkeni ve duvağını da giydirdiler. Kombine olarak görmek çok daha hoş oluyor. Fiyatta da indirimli ürünler vardı. Bir de teşhire konulduğu için indirimde olan ayrıca bir grup vardı. Benim beğendiğim sezon ürünü ve fiyatı 2.500di. Modelini ve duruşunu beğendim fakat duvaklar 200-600 arası bence pahallı, çünkü çok sadeler. (ama şıklar :P) Cepkenlerde düz modeller en az 250 diyebilirim.Taşlı falan olursa iki-üç katı oluyor.Yani toplamda 3 milyona yakın oluyor. Ben tesettürlü olduğum için kapattırmak istediğimi söyledim. Onlarda cepken de ısrarcı oldular. hatta hareket edince koltukaltının falan gözükebildiğini straplezin üstünü başörtüyle kapamanın zorluğunu falan söyleyince, kuoförler iğneyle tutturuyor tarzında hizmete değil de ikna etmeye yönelik sözler söyleyince ben vazgçtim almaktan. Üstelik istersem fabrikada kapatabileceklerini fakat nasıl kapatılcağını elime geçmeden göremeyeceğimi(!), bana özel yapıldığından dolayı beğenmezsem de geri dönüşü olmadığını söylediler ki, bence bu hiç hoş değil, çünkü aysira gibi altyapısı kuvvetli bir firma dilerse bilgisayardan veya başka bir şekilde kapatılınca modelin nasıl olacağını müşteriye gösterebilir/göstermeli. Dolayısyla isterseniz kapatırız muhabbetini ben bir hizmet olarak göremedim, akıllı hiçbir insan gelinliğini tamamen görmeden sipariş vermeyi düşünmez. Şimdi bir terziye beğendiğim bir straplezi yekpare bir şekilde kapatarak diktiriyorum.Üstelik totalde 6-7 milyonluk bir gelinlik 2 küsüre geliyor:52:

kızlar bende gelinlğimi daha bu geçtiğimiz ekim ayında aysiradan aldım,valla ben çok memnun kaldım,çalışan kızlar beni öyle güzel yönlendirdilerki,yani tam kendi gelinliğimi giydim diyebilirim,dedilerki hemen sizin omzunuz geniş şöle yapalım,beliniz ince böle olsun,denettikleri model sanki benim için dikilmişti,bide çok temiz iş çıkarıyolar,ben tavsiye ederim:)

gelinlik için hayırlı olsun diyecektim ama evlenmişisn bile sanırım:)
hangi aysira şubesi olduğunu yazar mısın?

gelinlik için hayırlı olsun diyecektim ama evlenmişisn bile sanırım:)
hangi aysira şubesi olduğunu yazar mısın?
Tşekkür ederim yok henüz evlenmedim. Derince'deki fabrika satış mağazasına gitmiştim :) Yarın da terziye provaya gidiyorum :66:
Allah sizlerin de gönlünüze göre versin :10:

merhabalr bayanlar
mersin aysiradan aldık gelinlik
ve gerçekten çok güzel çok kaliteli farklı modelleri varr
sadece fiyat olarak biiraz daha fazla birçok yere göree
diğer şehirlerde nasıldır bilemem tabbii..
ama kaliteye diyecek yok

bende derince aysirada denedim birkaç model yılbaşından önce. tamam dedim aradığım model bu 2011 modelleri çıksın öyle alın dedi satıcı. tekrar gittim. çok ağır taşıması zor şeyler yapmışlar. ben gebzede annemlerde görsün diye almadım. burda tekrar denedim. normal fiyatı 2000 gelinlik en kısa ve sade haliyle 150 duvak geliyordu. birde ayrıca kol bandı yaptılar kendi tülüden 50 filanda onlardı galiba bana teşhir ürünü alırmısın dedi o şakilde heşey dahil nakit 1350 olur dedi bende kabul ettim. ama teşhir ürünleri arızalı olursa müşteriye verilmiyormuş. benim için tekrar dikilmiş. belliydi duruşundan denenmiş hali yoktu. bence her şube farklı takılıyor. ben gebzedeki bayandan çok memnun kaldım. düğüne bir ay kala provaya gdip kiloma göre potluk filan varsa onları yaptıracağım.

Back