Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aysiradan almıştım ama ayrıldığımız için giyemeyeceğim
38 beden. eğer ilgilenen varsa uygun fiyata verebilirim her şeyi var tacı, duvağı, tarlatanı, çiçeği, kesesi, hatta 38 numara ayakkabılarımı da veririm. isteyen varsa özel msj atabilir.
bende bakırköy aysiadan alcam kiralık 1550 satılık 1750 ben satın almayı düşünüyorum 200 milyon var arada modelide mbs0479 tam benim istediğim gibi sade ve zarif
bende bu gelinliği aldım inşallah 3 gün sonrada gelinliğime kavuşacağım :)))) ikimiz içinde hayırlıolsun:) çok güzel bir gelinlik :) ben o gelinliği ilk gördüğümde diğer baktığım bütün modelleri unuttum çok zarif ve şık
bi aysiradır gıdıyor bende çok merak ettım umranıye şubesıne gıttım gerçekten begenmedım.. hazır gelınlkler var dıkım yapmıyorlar zaten bıkaç model denettıler her an gozlerı uzerınde sankı gelınlıge bı zarar vercekmıssın gıbı... açıkcası ben modellerıde begenmedm çunku ınsanın vucut tıpıne uygun gelınlık ayrıdır bunlar her gelınlıgı her vucuda satmaya çalışıyorlar gıbı algıladım... ne dogru duzgun gelınlıklıkten anlıyorlar nedebaşka bışı pazardan meyve alıyoruz sankı ben çok sınır oldm.. tavsıye etmıyorum