• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysira Gelinlikten gelinlik alan arkadaşarlar....

kızlar bende bakırköy aysiraya gittim çok ilgilendiler 1400 tl ye kiraladım bir ay sonra provam var kalıpları çok hoşuma gitti başka umarım sorunsuz teslim alırım.

bende bakırköyde ki aysiraya bakmak istiyorum bugün gidecektim ama hava şartlarından dolayı gidemedim :(gidenelerden bilgi alamak isterim fiyatları nasıl?dikimde yapıyorlar mı yoksa kendi modelleri mi var

Arkadaşlar bende haftasonu kadıköydeki aysiraya gittim ilk deneğim modeli çok beğendim.Kiralıkla satılık arasında 100 lira fark vardı bizde kiralamay karar verdik ama pişman oldum sonradan satın almadığa

Ben de aysiradan almıştım ama ayrıldığımız için giyemeyeceğim :(
38 beden. eğer ilgilenen varsa uygun fiyata verebilirim her şeyi var tacı, duvağı, tarlatanı, çiçeği, kesesi, hatta 38 numara ayakkabılarımı da veririm. isteyen varsa özel msj atabilir.
12073.jpg

Ben de aysiradan almıştım ama ayrıldığımız için giyemeyeceğim :(
38 beden. eğer ilgilenen varsa uygun fiyata verebilirim her şeyi var tacı, duvağı, tarlatanı, çiçeği, kesesi, hatta 38 numara ayakkabılarımı da veririm. isteyen varsa özel msj atabilir.
12073.jpg

üzüldüm cnm inşallah daha güzellerini giymek nasip olur. çok güzel bi gelinlikmiş ben bu modeli çok beğeniyodum. bende aysiradan almıştım gelinliğimi. kalıplarını çok beğeniyorum. zaten arkası bağcıklı olduğundan üst taraf problem olmuyor. alt taraf zaten gelinlikte kabarık bedende sıkıntı olacağını sanmıyorum.

sağol canım iyi dileklerin için.
çok beğenerek almıştım gerçekten de kısmet işte..
Allah herkesin gönlüne göre versin.

adana aysiradan aldım ben de..içine sinmek dedikleri bu olsa gerek.çok hoşuma gitti..allah'ım güzellikle giyebilmeyi nasip eder inşallah..herkese...

bende bakırköy aysiadan alcam kiralık 1550 satılık 1750 ben satın almayı düşünüyorum 200 milyon var arada modelide mbs0479 tam benim istediğim gibi sade ve :69: zarif

bende bakırköy aysiadan alcam kiralık 1550 satılık 1750 ben satın almayı düşünüyorum 200 milyon var arada modelide mbs0479 tam benim istediğim gibi sade ve :69: zarif

bende bu gelinliği aldım inşallah 3 gün sonrada gelinliğime kavuşacağım :)))) ikimiz içinde hayırlıolsun:) çok güzel bir gelinlik :) ben o gelinliği ilk gördüğümde diğer baktığım bütün modelleri unuttum çok zarif ve şık

bi aysiradır gıdıyor bende çok merak ettım umranıye şubesıne gıttım gerçekten begenmedım.. hazır gelınlkler var dıkım yapmıyorlar zaten bıkaç model denettıler her an gozlerı uzerınde sankı gelınlıge bı zarar vercekmıssın gıbı... açıkcası ben modellerıde begenmedm çunku ınsanın vucut tıpıne uygun gelınlık ayrıdır bunlar her gelınlıgı her vucuda satmaya çalışıyorlar gıbı algıladım... ne dogru duzgun gelınlıklıkten anlıyorlar nedebaşka bışı pazardan meyve alıyoruz sankı ben çok sınır oldm.. tavsıye etmıyorum

bende bu gelinliği aldım inşallah 3 gün sonrada gelinliğime kavuşacağım :)))) ikimiz içinde hayırlıolsun:) çok güzel bir gelinlik :) ben o gelinliği ilk gördüğümde diğer baktığım bütün modelleri unuttum çok zarif ve şık

Siz evli değil misiniz zaten? Daha dün kayınvalideniz yüzünden eşinizin sizi evden kovduğunu anlatan bir konu açmıştınız...!!!

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/434975-oluyorum-canim-aciyor-7.html

bi aysiradır gıdıyor bende çok merak ettım umranıye şubesıne gıttım gerçekten begenmedım.. hazır gelınlkler var dıkım yapmıyorlar zaten bıkaç model denettıler her an gozlerı uzerınde sankı gelınlıge bı zarar vercekmıssın gıbı... açıkcası ben modellerıde begenmedm çunku ınsanın vucut tıpıne uygun gelınlık ayrıdır bunlar her gelınlıgı her vucuda satmaya çalışıyorlar gıbı algıladım... ne dogru duzgun gelınlıklıkten anlıyorlar nedebaşka bışı pazardan meyve alıyoruz sankı ben çok sınır oldm.. tavsıye etmıyorum

Hazır gelinlik almakla, üzerinize özel dikim yaptırmak çok farklı kavramlar. Aynı açıdan bakılmamalı bence. Elbette özel dikim sizin vücudunuza daha uygun olacak ama özel dikimde de nasıl olacağını, yetişip yetişemeyeceğini, size uyup uyamayacağını bilememe ve düğün telaşı arasında birde bunun stresini yaşama gibi bir durumunuz oluyor. Ben bu stresi göze almak istemedim ve bunun için çok memnun kaldım. Pronovias, Vakko Wedding gibi bir çok ünlü firma genelde bu şekilde çalışıyor. Aynı zamanda gelinlik diktiren bir arkadaşım karşısına ne çıkacağını bilmediği bir gelinlik yüzünden çok stres yaşadı. Çok açık bir gelinlik oldu mecburen üstüne sonradan kumaş eklettirdi çok yapay oldu. Tabi ki işini çok iyi yapan modaevleri var öyle bir yerde kesinlikle aysiranın gelinliklerinden üzerinize tam uyan daha güzel olacağınız bir gelinlik çıkacağı kesin. Ama tabi dediğim gibi göze alıp almamakla ilgili bir durum. Fotoğraftan gelinlik beğenip gösterince modaevleri yaparız diyorlar ama çok alakasız modeller çıkabiliyor karşınıza. İyi bir yerle çalışmak çok önemli kesinlikle tavsiye edilen bir yerde diktirin gelinliğinizi.

2 haftadır gelinlik için gezdim.geçen cumartesi Miss Defne beni hayal kırıklığına uğrattı hiç başka model göstermedi hemde tanıdık diye gittiğimiz halde tek model gösterdi ve illa bunu al,hala başka gelinliklere mi bakıyorsun diye de azar yedim inanır mısınız arkadaşlar.o yaklaşım beni iyice soğuttu,beğenmediğim gelinliği zorla az daha alıyorduk.gelinlik umutlarım biranda söndü moralim sıfır oldu.ama tesadüf bu ya geçtiğimiz cumartesi İzmir Aysira'nın tam önünden geçerken girdik ve harika modeller vardı.bir arkadaş yazmış "eğer başka yerlerde gelinlik denediyseniz Aysiranın kesimi dikimi ve rahatlığının çok farklı olduğunu göreceksiniz" diye,aynen katılıyorum.kaç tane model denedim çok güleryüzlü ve düzgün çalışanlar vardı.ve ilk giydiğim anda vuruldum rahatlığına ve kalitesine gezdiğim heryerde o gelinlik aklımda kaldı ve dün aldık Aysira'dan 1200 tlye.duvak vs ile 1310 tl oldu.
şiddetle tavsiye ederim mutlaka gidin görün.Miss Defne ismi var ama beni üzdü..

aysiranın bu yıl ki katalogdaki gelınlıgı çk hoşuma gıdıyordu gıttım onu denemek ıstedgımı söyledım fakat çok ağır bi gelınlıktı hıc rahat degıl gıbı geldı sonradan başka bı gelınlık dha denettıler tam bana gore yapılmıştı sankı çok hoşuma gıttı fakat yınede işte bu benım gelınlıgım olmalı dıyemedm ne hıkmetse :):):) fıyatıda çok uygundu aslında 1250 fılan..kararsızlıgım benı özel dıkım yapan bı yere yönlendırdı sonunda ve kendımı katalogdan model seçerken buldum :( umarm sonuç hayal kırıklıgı olmaz gelınlıgım guzel olur dıye kendımı avutuyorum bu gunlerde

Benimde gelinligim Aysira (BagdatCad.) Hatta gunes modeli gelinlik. Cok memnnunum, ilgi, yardim , tavsiye, hicbiseyi eksik etmediler Allah razi olsun. 1 prova yapildi. 38 beden Gelinlik uzerime tam oldu, boyunu kisalttilar sadece. Fatihe gitmistim oncesinde. Merdiven alti birsuru yer fransiz tulu diye bize bildigin nikah sekeri tulu satmaya calisti 4000 liraya. Allahtan annem terzi, anladi. Aysiranin fiyatlari da uygun 1800 verdim ben, icime de tam sindi. Cicek tac duvak icinde. Ama cicegi kucucuktu bende mahmutpasadan 30 liraya daha gosterisli bi cicek aldim. Reklamini yapmisim gibi oldu ama valla cok memnun kaldim.

ozel dikime de sicak bakmiyorum bu arada, benim kisisel fikrim, istedigimi anlattim yaptilar, ya begenmessem, almak zorundayim, orasini duzelt burasini kirp isine baslarsam iyice korkarim, ben gordum ,budur dedim ve aldim. Gelinligi bukadar cabuk halledecegimi tahmin etmemistim.

bende antalya aysiradan aldım çokta beğendim ilk oraya bakmıştım sonra belki 50 tane daha gelinlik denemişimdir onun üstüne ama yok birinin altı istediğim gibi değil yok birinin askısı dikim zaten hiç düşünmedim zamanım yok birde prova derdiyle uğraşmak istemedim aysirada denedim şıp oturdu üstüme çokta güzel ilgilendiler inş 20 mayıs provam var :)herşey gönlümüze göre olsun:nazar:

allah kismet ederse bende bu yaz turkiyeye geldigimde gelinligimi ankara aysiradan almak istiyorum:61:

Back