• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysira Gelinlikten gelinlik alan arkadaşarlar....

Yaa çok güzel aysiranın gelinlikleri fiyatını da kesinlikle hakediyor.Ben denedim 2 tane hem çok rahat sanki normal elibise giyiyormuşsun gibi hem de çok şık..Ama yeni ev kuracak insanlardan biri olarak pahalı geliyor :(

Keşke fiyatı düşse birazzz..

Kına kıyafetimi de bugün Aysira'dan aldım,çok güzel oldu üzerime.Bursa Altıparmak şubesinden aldım,çok ilgilendiler benimle.Herkese tavsiye ederim.

peluss çok enteresan fakat bende aynen senin gibi kayseri ipeksaray aysirada aynı gelinliği denedim çünkü kayseride çalışıyorum yeni evlendiğim için tayin isteme sürecindeyim ve kayserideki kızlar o kadar ilgiliydi ki inanılmaz memnun kaldım eğer taşıma getirip götürme süreçlerinin sancılı olmayacağını bilseydim sırf o kızlar prim kazansın diye onlardan alacaktım ama nasip değilmiş aysiraya para kazandırmak benimki de herkeste olmayan değişik bi gelinlik oldu herkes çok beğendi insan kendine karşı objektf olamıyor ben pek birşey anlayamadım zaten kına,düğün,balayı herşey rüya gibiydi o kadar hızlı geçti kiii....eşime diyorum ki her sene nikah ve balayı tazeleyelim ben bu işi çok sevdim diyorum yeni evlenecek arkadaşlar hiçbirşeyi stres yapmayın herşey oluıyor bi şekilde siz de yaptığınız stresle kalıyosunuz Allahım herkesin gönlüne göre versin gelinlik hemen her genç kıza yakışıyor zaten önemli olan o kişiyle mutlu olmak....

Sanırım biliyorum o gelinliği,ben de ilk kez ona bakmıştım,peşinde 2800'e düşmüşlerdi duvak vs her şeyi ile.

o kardeş ben oluyorum :) mbs0691 kodu, komple işlemeli dantel olan, çok beğendim, diktirmek istiyorum ama aynısı olmazsa diye endişeleniyorum bir taraftan da ,

sell1 üretimden kalkmamış olabilir ama yurt dışından geldiği için danteller bitebiliyor. devamı gelmiyor. yerine başka dantel kullanılarak seriye giriyor. bu sefer de her mağazada o dantelden yapılan gelinlikler oluyor.

o kardeş ben oluyorum :) mbs0691 kodu, komple işlemeli dantel olan, çok beğendim, diktirmek istiyorum ama aynısı olmazsa diye endişeleniyorum bir taraftan da ,

Tahmin etmiştim fiyatından,o gelinliği ben de başta beğenmiştim ama sonra 2009 koleksiyonunda Mbs0072 kodlu olanı aldık,bu daha iyi oldu üzerime,o yüzden bunu aldık.Bana 691 için 2800 demişlerdi nakit için.

sell1 üretimden kalkmamış olabilir ama yurt dışından geldiği için danteller bitebiliyor. devamı gelmiyor. yerine başka dantel kullanılarak seriye giriyor. bu sefer de her mağazada o dantelden yapılan gelinlikler oluyor.

cok tesekkur ederim:) gule gule gıyelım hepimiz ınsallah

Aysira'da teslim süresi kaç gün arkadaşlar? diktirmeye karar vermiştim ama göze alamayacağım galiba,alakasız bişey çıkarsa ortaya telafi edecek zaman da olmayacak :(

arkadaslar ben de aysıradan aldım gelınlıgımı ve gercekten cok guzel bır karar vermısım bu sene ıkı arkadasım daha var evlenecek ve onlar dıktırmeyı tercıh ettıler ıkısı de memmun kalmadı dıkımden benım nısanlım subay bol bol yer degıstırıcez yanı bu yuzden gelınlıgımı dugunumden sonra elden cıkarmayı dusunuyorum ılgılenen arkadaslara duyrulur gelınlıgın modelı 0507 dugunum temmuz 25te

aysirada bi model beğendiyseniz
diğer ay aynı kesimle bulabileceğiniz muamma sanırım
oyüzden beğendiğinizi alın 3 ay sonra alırım demeyin
ben 667 nin eteğini beğenmiştim denediğimde
kabarık bol kumaşlı çok güzeldi
1 ay sonra gene gittim sıçan gibi bişey olmuş gelinlik
kumaşı yok alt astar görünüo muhteşemliği falan kalmamış
saçma bişey olmuştu
yani modellerini değiştiriolar orasıyla burasıyla oyniyip haberiniz ola

arkadaslar fıyat olarak 750 dusunuyorum gelınlıgı sadece 3 saat gydım ve hıc bır sorunu yok ılgılenenlere duyrulur

bende nişantaşı aysıra dan aldım gelinliğimi oradaki çalışanların ilgisinden de çok memnun kaldım.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum,aysira da bir model beğendim kataloğundan ama ben tesettürlüyüm,acaba gelinlikler uzerinde ekleme cıkarma yapılabiliyor mu aysirada, ben ust kısmını straplez değil de daha farklı istiyorum,mümkün mü bu? teşekkürler:))

bende gelinliğimi aysiradan almıştım.çok memnun kaldım.çok güzel gelinlik modelleri var. ufak tefek değişiklikler yapabiliyorsunuz gelinlik üzerinde.tavsiye ederim.

Kzl cnm ustunde oynayabilrsin gelinliginde birde cok guzel bolerolari var

sebbnemm cok saol cevabın için, ya ben bolerolu istemiyorum çok,rahat olmuyor tek parça gibi,bu hafta bakmaya başlıcam inşallah ilk başta aysiraya gidip beğendiğim modele bakmak istiyorum,ilk goruste aşık olacagım bi de gelinlik bulsam ne güzel olur, çok fazla model bakınca da insan cok kararsız kalır bence,

Back