• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysira Gelinlikten gelinlik alan arkadaşarlar....

Ben sevmiyorum aysiranın gelinliklerini..Üstümde cok güzel durmasına ragmen , nedense kumasından mı neyinden bilmem ama hiç kaliteli duran bir gelinlik yok..Hepsi fabrikasyon herhangi bir elbise tadında.

Perimsin nedense ben de seninle aynı fikirdeyim.
2 tane arkadaşım ordan gelinlik aldı. Evet bakınca çok hoş çok güzel ama içime sinmeyen bir şeyler var ordaki gelinliklerde. Doğru sözcük sanırım "fabrikasyon" Elde dikilmiş havası yok sanki di mi?

Perimsin nedense ben de seninle aynı fikirdeyim.
2 tane arkadaşım ordan gelinlik aldı. Evet bakınca çok hoş çok güzel ama içime sinmeyen bir şeyler var ordaki gelinliklerde. Doğru sözcük sanırım "fabrikasyon" Elde dikilmiş havası yok sanki di mi?

Aynen öyle canım...Sadece 1 kez gittim 3-5 tane denedim , mağazada ilgi alaka gayet iyi , ürünleride sanırım cok tercih ediliyor , fiyatlarda makul bana göre ama kesinlikle kalitesiz bişiler var.Yineliyorum üstümde cok güzel durmasına ragmen haz vermedi giyince bana :)

Bu arada sen gelinliğinin resmini koymuş muydun? Nerden aldın merak ettim. Düğünün yakın sanırım.

Düğün yakın cnm 16 ekim.Gelinliğimi Buket modaevinde diktirdim fatihte.Resmini koymadım , çok sade ama kesinlikle çok alımlı bir gelinlik.(bence tabii)

Hadi hayırlı olsun çok az kalmış bayağı telaşlısındır sen şimdi. Gelinlikli resmini görürürz umarım merak ettim. :nazar:

Hadi hayırlı olsun çok az kalmış bayağı telaşlısındır sen şimdi. Gelinlikli resmini görürürz umarım merak ettim. :nazar:

poffffffff hemde nasıl , heyecan mutluluk gerginlik ne ararsan var :) merak ettiysen paylaşırım canım benim ;)

canım resim makinada makina nişanlımda getiricek 1 aydır :D artık düğünden sonra insallah söz :)

perimsim bende merak ettım gelınlıgını aysıra içinde bende aynı şeyı dusunuyorum arkadasım alıcal 3500 fıyatı ama o fıyata daha kalıtelı guzel birşeyde alabılır dıye dusunuyorum sen nekadara aldın canım yada kıraladınmı

canım inan resim yok elimde ilk fırsatta koyarım ben buket modaevinden aldım 2.200 TL ye satın alındı canım.3.500 e dediğin gibi bence aysira için cok.

aysirada modeller değişio hemen bi denediğin modelin aynısını bidaha bulamadım ben mesela
gittim diktirdim hem istediğim oldu kol yamalamadılar straplez olsun diye
hem de dikim olmasına rağmen fabrikasyon aysiranın yarı fiyatına diktirdim
bence gelinlkik biraz kişiye özel olmalı aysirada herkese herşey aynı

ben aysiradan aldım gelinliğimi ve çok memnun kaldım hem çok ilgiliydiler hem de modellerini çok beğeniyorum ben. ayrıca çok kaliteli kuru temizlemeye götürdüm düğünden sonra. gelinliğin taşları için yapıştırma olanlar çıkabilir garantisi yok dediler. bende mecbur verdim ama 1 tane bile taş düşmemişti kuru temizlemecide kaliteliymiş dedi.

Bende Samsun Aysiradan aldım ve hem ilgilerinden hemde gelinliğimden çok memnun kaldım.
Düğünümde herkes 'peri gibisin' dedi kaydirigubbakcemile3 Bendeki modeli de MBS0691 ek olarak swarovski taşlardan incecik bir askı yaptırdım rahat ederim diye ama ona bile gerek yokmuş. Bence başka gelinlikçilere gidip kapsirleriyle uğraşmayın. Yok galoş giyilecek, yok ellemeyin, resim çekmeyin falan .... vs.

ben gecen yıl aldım izmit aysiradan ve personel çok iyiydi arkadaş gibiler geliinliğimdende memlun kaldım

bende bugün konya aysira mağazasından aldım gelinliğimi 410 numaralı model. ona karar verene kadar bi çok model denedim hatta bazılarını iki defa denedim hiç bi sorun çıkmadı gayet ilgili ve anlayışlılardı

bende bugün ilk defa gelinlik denedim aysirada çok güzel bi duyguymuş gerçekten ve şuan %30 indirımdeler 2200 lük gelınlık 1550 ye felan gelıyor ve guzel modeller duvagı, gelin tacı, damat çiçeği, el buketi ,kese hepsi dahil almayı düşünüyorum...:8:

Son düzenleme:
benim iki düğünüm oldu
gelinliklerden birini aysiradan aldım
istanbul bagdat caddesindeki subelerinden
pesin ödemede baya indirim yaptılar ve onu da 3 taksitte aldılar aslında
ilk ısmarlada provada ve teslimatta olmak üzere
ben pronovias vakko beyaz butik gibi cok daha lüks bir sürü yerde de gelinlik denedim ve
hizmet olarak asagı kalır yanları olmadı hatta artıları dahi vardı calısanlar cok sıcak ve ilgiliydiler.

Ankara aysırayla ilgili bir görüşü olan var mı arkadaşlar?ben de bu haftasonu bakıcam..internet sitelerinde bi model beğendim..umarım aynısını bulabilirim..

Back