• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysira Gelinlikten gelinlik alan arkadaşarlar....

ben çok karıştırdım bagdat cad.dekini ama beğenemedim ya..hiç denemedim.biraz süslü bana göre..sadelik seviyorum galiba. vakkodan aldım. la sposa markası.

kızlar fatih şubesinden aldığım gelinliğe, parasını ödeyerek ekstra taş işlemelerini istedik; o kadar gelişi güzel o kadar kötü işlenmiş ki anlatamam...
gelinliği beğenin alın, ekstra şeylere hiç girmeyin..

arkadaşlar inanılmaz mutsuzum istediğim gelinlik alınmadı terziye diktirdik hiç beğenmedim. bursada oturuyorum. elinde aysira mbs0904 gelinlik olan varsa 1 geceliğine kiraya verir mi acaba. az önce dükkanı aradım en az 20 gün diyor hazırlanması, benim düğüne 2 haftadan az kaldı :(

En azından bir fiyat alırsın, yaptıkları gelinlikler birbirinden güzel ilk gittiğimde ufak bir atölyeydi nalbantoğlunda en son gittiğimde çok hoş bir moda evi olmuş Kağan parfümerinin arkasında Mediha cambaz Weddesign şiddetle tavsiye ederim kız kardeşim için çok yer gezdik isteği gelinlik çok dantelli ve swarovski taşlı bir gelinlikti verdiği uygun fiyat sunduğu güler yüz ve düğünde gelinliğe herkes hayran kaldı. gelinlik ve abiye dikimine sonsuz güvenebiliceğiniz ve çok uygun fiyatlı bir yer ,üstelik her modeli yapabiliyorlar.

arkadaşlar inanılmaz mutsuzum istediğim gelinlik alınmadı terziye diktirdik hiç beğenmedim. bursada oturuyorum. elinde aysira mbs0904 gelinlik olan varsa 1 geceliğine kiraya verir mi acaba. az önce dükkanı aradım en az 20 gün diyor hazırlanması, benim düğüne 2 haftadan az kaldı :(

siz bu gelinliğimi diyorsunuz?diğer arkadaşlar için ekledimEki Görüntüle 204688

ben adana aysiradan aldım ve geçen ay evlendim.herkes inanılmaz beğendi.adana aysira ve Aygül Hanıma çok teşekkür ederim,her konuda yardımcı olduğu için.ve diğer çalışanlarına..

arkadaşlar bende gelinligimi aysiradan aldım mbs0479 modelide,07.07.2011 tarihinden sonra satmayı düşünüyorum,ilgilenen arkladaşlar olursa yardımcı olurum

Geçen hafta Aysira'ya baktım, ama modelleri beğenemedim... Ayrıca, personelleri oldukça ilgisiz ve baştan savma. 2 ayrı mağazasına da baktım, ikisinde de çalışanların tavrı aynıydı. Gelinliği kendi çabalarımla modellerin arasından seçmeye çalıştım. Müşteriye ihtiyaçları yok anlaşılan...Ayrıca SÖZDE %25 indirim var şuan... "SÖZDE" diyorum,,,, çünkü gelinliği çıkarmışlar 3.500 tl.ye, üstünden indirim yapıyorlar. Oldukça gülünç...

Benimde aysirada beğendim bir model var.kiralasam mı satınmı alsam karar veremedim. yalnız aklıma bişey takıldı.Aysiradan kiralık alsam daha önceden başkasına kiralanmış bir gelinlik mi verecekler.eğer öyle ise satın almak daha mantıklı

kızlar lütfen bu maılı okuyun ve sonra aysiradan alıp almamaya karar verın!
aysira ıle ciddi bır problem yasadım şikayet maılıni aynen yazıyorum sıze :

geçen hafta 27 ağustos perşembe günü ankara kızlay'daki gelinlik mağazanıza gittik ben ve arkadaşım. tuğba isimli çalışan bizimle ilgilendi. bir tane model beğendik etiket fiyatı 3500 civarı yani 3 bin tl üzeri olan bir modeldi. bunu indirimler ile 2500 tl yapacağını söyledi. anlaştık. gelinlik üzerinde küçük değişiklikler istedik yaparız dedi. mesela kuyruktan tül çıkmasın arkası normal gelsin istedik. tamam dedi. sırtı ipli değil de düğmeli olsun dedik tamam dedi. omuzlarda kayık askı olsun dedik ona da tamam dedi. fiyata yine 2500 tl dedi.

önce tüm bunların kocaelide yapılıp gelecegını söyledi. daha sonra sıkıştırınca ankarada bir terzileri oldugunu, kocaeliden standart gelen gelınlık uzerınde oynayacakalrını soyledi. yani konuşması birbirini tutmadı ve hazır gelinliği kesip biçerek mundar edecekleri aşikardı.

2 gün sonra cuma günü eşim ve ailemle gittik gelinlik siparişi vermeye son kez denedim gelinliği. geçen hafta konuştuklarımızı tekrar teyit etmek için sorduk. yine hepsine tamam dedi. o sıra başka bir mağaza çalışanı lafa karıştı ve ''o istedikleriniz özel üretime girer'' dedi. tuğba hanım ise ''ben konuştum hallettim dedi'' (güya patron ile konuşmuş)

ben giyinirken tuğba hanım alt kata indi ve geldi elinde hesap makinesi ile dedi ki ''istediğiniz özellikler özel üretime giriyor bu yüzden 3600 tl olacak sizin gelinlik'' birden bire fikir değiştirdi geçen hafta bize her şeye tamam yaparız dedi ve 2500 fiyat verdi; şimdi ise yapamayız özel üretime girer fiyat da 3600 tl olur diye karşımıza çıktı.

hepimiz çok sinirlendik. biz oraya sipariş verip ödeme yapmaya gelmiştik. bu terbiyesizlik ve saygısızlığın ardından ''ben size geçen gün öyle bir sey demedim isterseniz kamera kayıtlarına bakalım'' dedi. bizi yalancı konuma düşürdü bir de utanmadan. halbukı kendısı bana 3600 tl deseydı ilk geldıgımız gün ben o mağazanın ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEZDİM!!! o parayı o gelinliğe vermem!

İSTEDİĞİMİZ DEĞİŞİKLİKLER İLE BİRLİKTE TAMAMI 2500 tl dediği için geldik 2. gün yani cuma günü 30 ağustos.

sinirlendik çıktık gittik başka yere siparişimizi verdik. ama bu onların yanına kalmamalı açın kamera kayıtlarını bakın naparsanız yapın ,

1. önce çalışanlarınıza saygılı olmayı öğretin!
2. satış pazarlama stratejileri öğretin sokak ağzını değil
3. kurumsallık nedir öğretin
4 .fiyatlandırma nedir nasıl yapılır öğretin, indirimi öğretin!
5. TÜKETİCİ HAKLARINI ÖĞRETİN!!!!!!
6. gelinlik merkezinin KOCAELİ DEĞİL İZMİR OLDUĞUNU DA ÖĞRETİN

tüm dünyanın bildiği üzere türkiye'de gelinliğin kalbi İZMİR'dir. uluslararası gelinlik fuarları İZMİR'DE yapılır. aysira gibi güya kurumsal (!!!!!!!) bir yerde çalışan bir personelin ''türkiye'de zaten gelinlik merkezi kocaeli'dir, adapazarı'dır'' demesi kadar KOMİK bir şey olamaz. ben kocaeli'de sakarya'da ankara'da, sanayi, basın, ve pazarlama, finans sektörlerinde çalışmış biriyim. bizde yanlış bilgilerle yalandan satış yapmaya çalışmayın. madem bu işin içindesiniz gelinlik merkezi neresidir bari onu öğrenin. ÖĞRETİN!

umarım bu maili dikkate alır gerekli uyarıları yaparsınız tabi eğer gerçekten kurumsal(!!!) bir şirketseniz.

ayrıca tüm forumlara sosyal medyada heeer yere bu ayıbınızı yazacağım.

arkadaşlar aysiradan gelinlik alanınız var mı..nasıl buluyorsunuz memnun muydunuz?beğendiğim bi model ver alacağım büyük ihtimal eskişehir aysira mağazasından..gelin çiçeği..damat yakası çiçeği seçenekleri fln iyi midir?buyrunnnnnnnnn

merhaba canım kuzenim aldı gelinlik çokta memnundu tavsiye edebilirim

Back