• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysira Gelinlikten gelinlik alan arkadaşarlar....

arkadaşlar ben tam aysiradan almaya karar vermiştim ki adana aysira da çalışan kızlar en başından beri tuhaf davranışları ile rahatsız ediyolardı beni neyse onlara takılmayayım önemli olan gelinlik dedim beğendiğim hatta almya gittiğimiz gelinlik için ne dese beğenirsiniz ben bundan çok sattım adanada herkeste görürsün bundan deyince dedimki yahu bu gelinlik gece kıyafeti değil ki herkeste olmamalı birazda dantelden dolayı kabarık görünmedi gözüme vazgeçtim şu anda normalde aysiradan daha pahalı olan fakat pazarlıkla kına kıyafetimle birlikte hemen hemen aynı fiyata getirdiğimiz bi yerden dikiliyo kına kıyafetimde alışılmışın dışında görür görmez vurulduğm bi kıyafet oldu şimdi diyorum ki iyi ki ordan almamışım çalışan personelde çok etkili yeni çıkan modelleri bilgisayardan görelim dedik hayretler içinde kaldık bu ne ya avize gibi gelinlik diyen bi personel söz konusu anlıycağınız personel seçerkençok dikkatli olmak lazım bence birinin altı diğerinin üstü hoşunuza gider diyerek özel diktirmekte fayda var diye düşünüyorum tabi bu modaevine bağlı sonuç hüsranda olabilir inşallah hiçbir gelin böyle bi durumla karşı karşıya kalmaz ...

sana gerçekten katılıyorum adana aysira hakkında. 2 kere gittim. ilkinde acelem vardı diye baktım çıktım. 2. sinde gittim tekrar bakmaya "artık akşama gelin alın gelinliği" dedi. ve istediğim modeli denetmedi. ben de kayseri aysiraya gittim. resmen kapıda karşıladılar ve istediğim her modeli hiç yüz buruşturmadan denettiler. tesadüfen kayserinin sahibi adananın da sahibiymiş orada yaşadıklarımı anlattım. özür diledi olayla ilgileneceğini söyledi. sonunda aldım ve gerçekten çok içime sindi %20 de indirim yaptılar duvak bedavaya gelmiş oldu :)

Ben de bugün Bursa Nalbantoğlu şubesinde bir gelinlik denedim,çok güzeldi.(691)Personel çok ilgiliydi.Zaten en başından beri Aysira istiyordum,başka hiç bir yere bakmadım,sanırım o gelinliği alacağız.

Bende aysiradan beğendim gelinliğimi başka hiçbiryerden beğenemiyorum ama fiyat uçuk olduğu için alamıyorum fiyatı indirimle 2550 birde duvak parası var kısa 100 2650 tl ye mal oluyor bence çok pahalı.aynısını diktirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum aynısı olamayack diye.bölgeden bölgeye değişiyormu fiyatlar acaba indirimi başka bir mağazada daha çok yaparmıki yapsalar keşke 1500 hemen gider alırım:)buarada adanadakine gittiğimde bende aynısını düşünmüştüm herkes benmle aynı fikirdeymiş çok ilgisizler sanki ne geliyorsunuz çekin gidin der gibi üstelik beğendiğim model yoktu katalogda göründüğü gibi değil o dedi ama ben o gelinliği mersinde denemiştim çokta güzel.Çok alaksız bir personel kadrosu var tek ben değil kimseyle ilgilenmiyorlarmış anlaşılan.Umarım sahipleride farkındadırlar.Ne dersiniz aynısını diktirsem olurmu dersiniz?

Bende aysiradan beğendim gelinliğimi başka hiçbiryerden beğenemiyorum ama fiyat uçuk olduğu için alamıyorum fiyatı indirimle 2550 birde duvak parası var kısa 100 2650 tl ye mal oluyor bence çok pahalı.aynısını diktirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum aynısı olamayack diye.bölgeden bölgeye değişiyormu fiyatlar acaba indirimi başka bir mağazada daha çok yaparmıki yapsalar keşke 1500 hemen gider alırım:)buarada adanadakine gittiğimde bende aynısını düşünmüştüm herkes benmle aynı fikirdeymiş çok ilgisizler sanki ne geliyorsunuz çekin gidin der gibi üstelik beğendiğim model yoktu katalogda göründüğü gibi değil o dedi ama ben o gelinliği mersinde denemiştim çokta güzel.Çok alaksız bir personel kadrosu var tek ben değil kimseyle ilgilenmiyorlarmış anlaşılan.Umarım sahipleride farkındadırlar.Ne dersiniz aynısını diktirsem olurmu dersiniz?
Ben de aslında böyle düşünüyorum,emin olsam hemen diktireceğim ama :sm_confused:

pendikte neomarinde aysiradan baktım fikrim olsun diye. ne rezillikti anlatamam ya. kimse ilgilenmedi. gelinlikleri poşetlemişler. modeli görmek istiyorum dediğime pişman oldum. yırtık pırtık bir katolog var koydukları masa düştü düşecek. dokunup bakamadım bile. paramla rezil olamam valla. sanki günlük giymeye elbise alıyoruzda beğenmiyoruz gibi davranıyorlar :(

Risk alıp diktirmeye karar verdim.umarım pişman olmambilmiyorumkismile

inşallah pişman olmazsın cnm :Saruboceq: hangi modeli beğendin aysiradan ???

ya birde burda yorumları görünce şaşırıyorum akannehirbenimle çok güzel ilgilenildi ikinci gittimde 6-7 model denedim hatta 2şer kere denediklerimde oldu hiç bir problem yaşamadım şutarafagitti

403 nolu model bak istersen düşünceni söyle bu fikirlere ihtiaycım var.Adanadaki ilgilenmedi.Mersindeki değil buarada..

slm kızlar şimdi benim normalde pek alakam yok benim gelinlikle felan ama adana aysira benim iş yerime çok yakın ve çalışan personelide sahiplerinide yakından tanıyorum.ılgisizlikten bahsetmişsiniz ama ne kadar ilgili ve bu işte ne kadar bilgili olduklarını ben biliyorum.Bence aranızda ki iletişimden kaynaklanan problemler olmuştur.çünkü ciddi anlamda ne iş yaptıklarını bilen insanlar,bunu yakınen biliyorum kac kısı gonderdım ben oraya gıren cıkanıda bılıyorum ne kadar memnun ayrıldıklarını,bır ay once kuzenım evlendı mesela tum magazada denemedıgı gelınlık kalmadı haa sakın demeyın tanıdıgınız dıye asla degıl ne zaman gorsem oyleler ama deneme ürünlerınde problem yasadıklarını herfırsatta dıle getırıyolar cunku beden sorunu yasıyorlar zaten.Hatta o kadar ilgililer ki normalde baska magazalarında varmı bılmıyorum ama bazı musterılerını düğün günü giydirmeye bile gidiyorlar.

403 konusuna gelınce kuzenımde ılk onu begenmıstı onada önermediler tatlım nedenide kullanılan kumaş toplarının farklı olmasından kaynaklanıyormuş.2010 ılk cıkısında acık olan kumas topu suanda koyu imiş.yani şuan alınanlarda eline gelen koyu krem bı gelınlık oluyormus,sonrasında problem yasamamak adına önermiyorlarmış.

bilmem az biraz yardımcı olabildimmi evlenecek olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden mutluluklarrrrzemuszemus

403 nolu model bak istersen düşünceni söyle bu fikirlere ihtiaycım var.Adanadaki ilgilenmedi.Mersindeki değil buarada..

tabiki düşüncemi söyleyeyim bence aysirada daha hoş gelinlikler var ben çok beğenmedim açıkcası ilk önce senin fikirlerin önemli üstünde güzel durması önemli kimsenin fikirlerine önem verme bence

ben memnun kaldım aysiradan herkes memnun kalacak diye birşey yok bu arada

Eskişehir Aysira'dan aldım gelinliğimi. Benimle çok ilgilendiler ve hala da ilgileniyorlar. Gelinliğim geldi mağazada aklıma bir şey takılıyor, gidip deniyorum gelinliği, her şekilde isteklerime yanıt vermeye çalışıyorlar. Ben çok memnunum doğrusu.

geçen sene kadıköy aysiradan aldım gelinliğimi.ilk giydiğim gelinlik ve ondan sora başka gelinlik beğenemedim.duvak da dahil olmak üzere 1500 e kiraladık.alsaydık 1680 olacaktı yanlış hatırlamıyorsam.yani duvak hediye geldi.

Ben de Aysira'dan aldım sonunda,Mbs0072 2009 kataloğunda var.Çok güzel oldu üzerimde,çok ilgileniyorlar,ben çok memnunum.

ben de aysıradan aldım gelıngımı ve cok memmunum tam hayalımdekı gelınlık oldu MBS0507 tacı duvagı cıcegı ıle 2000 lıraya geldı 25 temmuzda dugunum nısanlım subay taıncıyız yanı sehır sehır gezdıremem gelınlıgımı bu yuzden dugunden sonra satmayı planlıyorum ilgılenenlere duyrulur

ben gelinlik bulmak için yaklasık 6 ay öncesinden ön araştırma yaptım aysirayı daha önce duydum ama korkumdan gidememdim burdaki arkadaşlarım mersin şubesinin çok ukala olduklarını kovmaktan beter ettiklerini söylediler. bende dinlemedim gittim, ay 3 gelinlik giydim ne deseler beğenirsin yeter başka denetemeyiz karar ver çok şaşırdım çantamı alıp çıkmam bir oldu ama bir modelide çok begenmiştim adanada olduğunu duydum ilk fırsatta adanaya gittim korkarak ama kapıyı acar acmaz okadar sıcak bir karşılamaydopuyorumnanaktanıki gelinlik alacam ama önce bakacam kayınvalidemlerle gelecegimi soyledim tabiyki nasıl isterseniz dendi 7 tane gelinlik denedim sonunda buldum 1600 aldım çok mutluyum adana aysira sizleri çok seviyorum herkese adanayı tavsiye ediyorum kendi şehrim mersin ama mersin aysira beni hayal kırıklığına ugrattı...

canım eskışehır aysıradan bende beğendım bi gelınlık 1800 dedıler bu %30 son bahar ındırımlı fıyatıydı. fıyatları pahalı ama cok profosyoller çok iyi ılgılenıyorlar

kızlar ben aysiradan bitane gelinlik modeli begendım ve kapora verıp sıpariş verdım. bana gelınlıgın 10 gun sonra ızmıtte fabrıkada dıkılıp gelecegını soylediler .. 10 gun sonra gelinligim geldi ve gelinligimi almaya gıttım. ustume gıydım ve teşhirdeki gelinlige tekrar bakabilirmıyım dedım. bana teshirdeki modeli ızmıte gonderdık kollarındakı dantel bittigi ıcın artık uretmıyoruz dedıler, yanı teshırden o modeli kaldırmıslar. ayrıca sectigim model 2010 modeli ve katologlarında var. aysıranın ınternet sayfasını actıgınızda ılk benım gelınlıgım duvar kagıdı olarak cıkıyor.. yanı 2010 modeli olan gelınlıgın hazıran ayında dantelının bıtmesı bana cok sacma geldı.. bana teshirdekı gelinligi tadılat yapıp temızletip gonderdıklerını dusunuyorum. sızce 2010 model gelinligin hazıran ayında uretımden kalkması mumkun mu bana yardımcı olursanız cok sevinirim... benım aklım almadı bu işi..

Bende 2 sene önce Aysira Eskişehir'e yeni açıldığında almıştım. 1600 civarıydı benimki straplezdi ama biz askı yaptırmıştık kabarıktı tarlatanda vardı br de hediye taç vermişlerdi ama gelin çiçeğini biz kendimiz yaptırmıştık ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

Back