arkadaşlar ben tam aysiradan almaya karar vermiştim ki adana aysira da çalışan kızlar en başından beri tuhaf davranışları ile rahatsız ediyolardı beni neyse onlara takılmayayım önemli olan gelinlik dedim beğendiğim hatta almya gittiğimiz gelinlik için ne dese beğenirsiniz ben bundan çok sattım adanada herkeste görürsün bundan deyince dedimki yahu bu gelinlik gece kıyafeti değil ki herkeste olmamalı birazda dantelden dolayı kabarık görünmedi gözüme vazgeçtim şu anda normalde aysiradan daha pahalı olan fakat pazarlıkla kına kıyafetimle birlikte hemen hemen aynı fiyata getirdiğimiz bi yerden dikiliyo kına kıyafetimde alışılmışın dışında görür görmez vurulduğm bi kıyafet oldu şimdi diyorum ki iyi ki ordan almamışım çalışan personelde çok etkili yeni çıkan modelleri bilgisayardan görelim dedik hayretler içinde kaldık bu ne ya avize gibi gelinlik diyen bi personel söz konusu anlıycağınız personel seçerkençok dikkatli olmak lazım bence birinin altı diğerinin üstü hoşunuza gider diyerek özel diktirmekte fayda var diye düşünüyorum tabi bu modaevine bağlı sonuç hüsranda olabilir inşallah hiçbir gelin böyle bi durumla karşı karşıya kalmaz ...
sana gerçekten katılıyorum adana aysira hakkında. 2 kere gittim. ilkinde acelem vardı diye baktım çıktım. 2. sinde gittim tekrar bakmaya "artık akşama gelin alın gelinliği" dedi. ve istediğim modeli denetmedi. ben de kayseri aysiraya gittim. resmen kapıda karşıladılar ve istediğim her modeli hiç yüz buruşturmadan denettiler. tesadüfen kayserinin sahibi adananın da sahibiymiş orada yaşadıklarımı anlattım. özür diledi olayla ilgileneceğini söyledi. sonunda aldım ve gerçekten çok içime sindi %20 de indirim yaptılar duvak bedavaya gelmiş oldu :)