sen spora başladın ben bıraktım :)))) yaaa iş yoğunluğundan bu hafta sadece 2 kez gidebildim birde yarın gidecem 3 olacak oysa haftada en az 5 gün gitmeyi planlıyordum ve bu haftaya kadarda gidiyordum.. Ne ise haftaya tekrar düzene sokarım inşallah
Günaydın,
Pazar günü beklenildiği gibi tatil havası diyete de yansımış olarak geçti.
Anlatmasam da olur.
Kahvaltı:
Badem
Zeytin
Peynir
Az kıymalı yumurta
Maydanoz
Gün içi gelişmeleri yazarım. Herkese kolay gelsin.
Günaydin aysel... Sorma Hafta sonu bendede fenaydi :) Misafirler pastalar börekler cörekler :)
Kahvaltin gayet güzel :) hafta sonlari bize yaramiyor
Ne yapsak acaba :44:
Hafta sonu gercekten diyete uymak için en zor zamanlar, öğün saatleri değişiyor, dışarı alışveriş işelrine dalınca öğün atlanıyor, sonra da denge bozuluyor. EN az zararlar atlatmaya çalışmaktan başka çare yok gibi :18:
Misafirliğe gitmek de misafir ağırlamak da bu dönemlerde zor. Gittiğinde yememek olmuyor, evde ağırladığında kalanlar sana göz kırpıp duruyor. Zor iş vesselam
Bugün evdeydim oğlum ateşlendiği için izin aldım. Neyse ki bir daha ateşlenmedi. Gündüzü iyi geçirdik inşallah geceyi de atlatırsak yarın rahatlar.
Geceyi de uykusuz geçirince düzen bozuldu.
Öğlen yemeğini 3 gibi yedik (1 adet içli köfte, badem, kereviz yemeği, kaysı)
Akşam yemeğinde avcı böreği yaptım. 3 adet -ki kocaman kocamanlardı- avcı böreği, yarım tabak kereviz yedim.
Evde çocuk baktığım için spora da gidemedim.
Herkese iyi akşamlar...
bencedeDün geceyi de ayakta geçirdim. Oğlum üşütmüş hem kustu hem ishal. Midede bir şey kalmadı, karın ağrısı çekti bütün gece. Ne verdiysek çıkardı. Sabah enson karın ağrısı için reflor, mide bulantısı için metpamid verdim. Biraz rahatlayınca da yayla çorbası içirdim azıcık. Üstüne novalgin şurup verince ağrıları hafifledi de 2 saat kadar uyudu. Şimdi iyi elhamdülillah. Ama korkudan bir şey yemek istemiyor. tekrar kusarım diye...
Anne babalık ne zor meslek hem bakımını severek yapıyoruz, kusmuğunu, kakasını temizliyor hem de çektiği acılar için üzülüyoruz. Başka biri olsa baktığımız kişi temizlik yaparken içten içe söylenir sanki olanlar onun hatasıymış gibi sinirleniriz. Allah öyle bir duygu vermiş ki anne babaya bu sevginin bu şefkatin dünyada başka bir benzeri yok. ÖLÜMSÜZ AŞK varsa eğer bu anne babanın çocuklarına duyduğu duygudan başkası olamaz.
Dün geceyi de ayakta geçirdim. Oğlum üşütmüş hem kustu hem ishal. Midede bir şey kalmadı, karın ağrısı çekti bütün gece. Ne verdiysek çıkardı. Sabah enson karın ağrısı için reflor, mide bulantısı için metpamid verdim. Biraz rahatlayınca da yayla çorbası içirdim azıcık. Üstüne novalgin şurup verince ağrıları hafifledi de 2 saat kadar uyudu. Şimdi iyi elhamdülillah. Ama korkudan bir şey yemek istemiyor. tekrar kusarım diye...
Anne babalık ne zor meslek hem bakımını severek yapıyoruz, kusmuğunu, kakasını temizliyor hem de çektiği acılar için üzülüyoruz. Başka biri olsa baktığımız kişi temizlik yaparken içten içe söylenir sanki olanlar onun hatasıymış gibi sinirleniriz. Allah öyle bir duygu vermiş ki anne babaya bu sevginin bu şefkatin dünyada başka bir benzeri yok. ÖLÜMSÜZ AŞK varsa eğer bu anne babanın çocuklarına duyduğu duygudan başkası olamaz.
Aeben ve Sevdali çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Dün de hastaydık. Gece kustu yine. Bu sabah daha iyi hissediyor oğlum. İnşallah bugün iyileşir.
Dün ne yediğimi hatırlamıyorum. BUgün ne yediğimi yazayım dedim neyi ne zaman yediğimi hatırlayamıyorum. Aklımda kalanlar:
Kahvaltıda sucuklu yumurta, peynir, fındık, maydanoz, zeytin yedim. Sonra da 15 gr. çikolata.
Oğlumpeynirli pide sever. Dün öğlen yer mi ümidiyle pide aldım geldim. Sadece 1 küçük parça yiyebildi. Bize de kıymalı pide söyledim. Pidenin sadece kıymalı kısmını yedim. AKşam oğlumun yemediği peynirli pideden 1 parça yedim. Tavuk pişirmiştim kızımla ondan yedik. Muz yedik. Gece yatarken 1 bardak süt içtim. Başka şeyler de yedim mi hatırlayamıyorum.
BU sabah kahvaltıda
1 kk peynir
4 adet zeytin
Fındık
Marul
Dün geceyi de ayakta geçirdim. Oğlum üşütmüş hem kustu hem ishal. Midede bir şey kalmadı, karın ağrısı çekti bütün gece. Ne verdiysek çıkardı. Sabah enson karın ağrısı için reflor, mide bulantısı için metpamid verdim. Biraz rahatlayınca da yayla çorbası içirdim azıcık. Üstüne novalgin şurup verince ağrıları hafifledi de 2 saat kadar uyudu. Şimdi iyi elhamdülillah. Ama korkudan bir şey yemek istemiyor. tekrar kusarım diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?