• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayselce110'un Diyet Günlüğü

Öğlen yemeği
1 tabak (kıymalı ıspanak, bulgur ve yeşil mercimekli yemek)
1 kase yoğurt
4 adet köfte

Öğlen yemeğinden önce sporumu yaptım.

Tartıda 99.9'u gördüm bugün. Hayat güzel....:13:

tebrikler ayselcim darısı 89za inşallah .
spor sana yaradı devam ..:34:

Hergün yazmak hem eğlenceli hem de rutin halini alıyor. En azından 1 hafta 10 günlük bir izne çıkıyorum. Geldiğimde 2'li rakamlara demir atmış olmayı da umuyorum.

Kilo vermek isteyen bu uğurda çaba sarf eden herkese kolaylıklar dilerim.

Bebek adımlarıyla...:42::1::42:

Hergün yazmak hem eğlenceli hem de rutin halini alıyor. En azından 1 hafta 10 günlük bir izne çıkıyorum. Geldiğimde 2'li rakamlara demir atmış olmayı da umuyorum.

Kilo vermek isteyen bu uğurda çaba sarf eden herkese kolaylıklar dilerim.

Bebek adımlarıyla...:42::1::42:

Iznin tadini cikar abla :) Kendine cok dikkat et:) Umarim geldiginde hepimiz daha hafiflemis bi halde oluruz :16:

Bugün vücut analizi yaptırdım:
Kilo: 100.5
Boy: 1.61
BMI: 38.8
Yağ: 43. 2 kilo
FFM (Kas-Kemik-Su): 57.3
TBW (Total su): 41.9

Eski kayıtlarıma baktım
2008 Mayısında doktora gitmişim. O zamanki değerlerim:
Kilo: 100.8 kilo
Yağ: 40.9
FFM (Kas-Kemik-Su): 59.9
TBW (Total su): 43.9

Şu anki kilomla 3.5 sene önceki kilom neredeyse aynı ama 2.3 kilo yağ oranım artmış. Çok da fark yok gerçi. Bu da iyi bir şey bence.

4 aydır yediklerime dikkat ediyorum. Yukarıdaki oranlara bakıyorum da geçen eylülde herhalde yağ ağırlığım 50 kilo civarındaydı. Bugünüme şükürler olsun...

Haftasonu bozulmuş bir diyetle geçti gitti. :47:
Cuma gün vardı.
Cumartesi ve pazar bütün gün evde olmak, öğünlerin saatlerinin değişmesi zorluklar oluşturuyor. :26:

Yeni hafta yeni umutlar olsun. :40:
BU sabahki tatrım: 100.5

harika gidiyosunuz yinede.hafta 1 günlük kaçamakta olmalı değilmi ama..bende yeni üye sayılırım çok nadir uğruyırdum buraya .Bende şimdi akapuntur destekli diyete başladım.kurtuuruz inş.bu azap verici kilolardan

harika gidiyosunuz yinede.hafta 1 günlük kaçamakta olmalı değilmi ama..bende yeni üye sayılırım çok nadir uğruyırdum buraya .Bende şimdi akapuntur destekli diyete başladım.kurtuuruz inş.bu azap verici kilolardan

İnşallah sonuç alrısın. Daha önce 2 defa akupunktur deneyimim oldu (Aslında 4 ama ikisi sadece 1 seans sürmüştü) bunlardan birinde 3.5 ayda 22 diğerinde 1.5 ayda 10 kilo vermiştim. Ama sonra hepsini geri aldım. Akupunkturun faydası olduğuna inanlardanım. Kilo verdiriyor, açlığı önlüyor başarılar dilerim...

Dün akşam yemekli misafirlerim vardı. Başkalarına yemek yapınca sen de yiyorsun. Yediklerime bakınca üzülmüştüm. Patates ve çiğköfte (ki çiğköfteyi çok yedim) yedim. Ama sonra yemediklerimi düşününce de sevindim. Eskiden böyle bir menüde pilavı ve çorbayı mutlaka yerdim. Çorbanın yanına da 1 dilim ekmek tabii. Sonra saat 10 gibi karnım birazcık acıkınca ya da ben acıktığımı sanınca patates ve pilavdan bir porsiyon hazırlayıp yerdim. Tabii bu kadar fazla yiyince de gece uyuyamaz kendi kendime kızardım. Saat 11 gibi hafif acıktım. Gidip 1 bardak süt içtim ve rahat rahat uyudum. Değişiyorum galiba, yenileniyorum, kötü alışkanlıklarıma geri dönmüyorum diyeti bozunca. En sevindiğim şey bu. Şimdiye kadar diyet yapıp kilo verip sonra bir bozdum mu olan oldu moduna geçer yedikçe yerdim. Artık öyle hissetmiyorum. Belki yavaş yavaş kilo verdiğim için vücudum kıtlık çanlarını çalmıyor. Ben de diyeti bozunca saldırıya geçmiyorum. Umarım bu durum devam eder.

Özlediğim hiçbir yiyecek yok. Çünkü 4 aydır diyet yapıyorum ve bu süre içinde hiç yemediğim dediğim bir yiyecek yok. Etli sütlü tatlı her şeyden yedim. Bazen 2-3 gün üst üste kaçamaklarım oldu. Hele de haftasonları. Ama günü sonunda tıka basa yemiş, karnım şişmiş şekilde 1 kere uyudum. Eskiden 4 ayı düşünürsek bu sahneyi onlarca kez yaşamam beklenirdi. Herkesin kendini sevmesi, anlaması dileğiyle...

Dün yediklerimi de yazayım:
Kahvaltı:
1 adet kaysı yumurta
1 kk beyaz peynir
maydanoz
8 adet zeytin
Badem

Öğle:
Ton balığı
Marul
Badem

Akşam yemeğini hazırlarken koşuşturmada canım şekerli bir şeyler çekti: Oğlumun çikolatasından aşırdım :)

Akşam:
1 kase çorba (içmedim):46:

Patatesli tavuk :57:

Pirinç pilavı (yemedim):46:

Salata

Çiğköfte :57:

Turşu

Ekmek (yemedim):46:

Tatile gitmek kadar tatilden dönmek de güzel.

Bir yerlere gitme konusunda kar ne kadar zorluk çıkarsa da 2 hafta dolu dolu geçti.

Eş dost akraba ziyaretlerimi bitirdim. Uzun zamandır görmediğim halama gittim. Kardeşimde kaldım bir gece. Bir diğer gün de hasta ziyareti vardı. O görevimi de yerine getirmiş oldum.

Alış veriş merkezlerini ve pazarları da atlamadım kar kış dinlemeden bütün gezilerimi yaptım.

2 günlük bir memleket gezisi bile yaptık.

Evde dinlenmeye de vaktimiz kaldı.

Kendimi yenilenmiş hissediyorum.

Diyet yapamadım.

Misafirliğe gittik, misafirimiz geldi, dışarıdayken öğünleri atlayınca geç vakitlere kadar yemekler yenildi. Ama topu topu 10 günlük bir molaydı. Bu sabahtan itibaren klasik düzenime geri döndüm. Bu cuma tartı günüm umarım en az hasarla atlatırım.

Herkese iyi çalışmalar, kolaylıklar, gününüz aydın olsun...
:3::3::3::3::3::3::3::3::3:
:3:

Bugün neler yedim:

Kahvaltı:
2 adet kaysı yumurta
4 adet zeytin
Kaşar peyniri

Öğle:
Salata (Marul, maydanoz, biber, domates, peynir, az zeytinyağlı ve nar ekşili)
Tavuk ızgara
Ayran

Bu hafta düzenimi bozmamalıyım. O yüzden bir hafta küçük kaçamaklara bile yer yok.

Günaydınlar herkese,

Dün 14 gündür gidemediğim spor salonuna gittim. Hamlamışım 2 haftadır hiç spor yapmamıştım.

Dün akşam:
Az tavuk ızgara vardır, yanına salata ve ayran ekleyip yedim. Çocuklar için muhallebi yaptım muhallebileri kaselere boşaltırken 2 kaşık yedim. Sonra aklıma geldi, ben bu hafta bozmayacaktım. Oruç tutarken unutup yeriz ya aynen öyle oldu :1:

Bu sabah
2 adet kaysı yumurta
2 kk beyaz peynir
10 adet tuzsuz zeytin
5 adet ceviz
Maydanoz

Kahvaltı çok kaliteli oldu. Öğle ve akşam yemeklerini sebze ağırlıklı hazırlayacağım. Dondurucudan taze fasülye çıkardım. Zeytinyağlı taze fasülye pişireceğim. Dün ıspanak almıştım onu da akşam için düşünüyorum.

Herkese iyi diyetler, hayatlatr, çalışmalar...

Öğleye kadar işteydim. Öğlen spora geldim oradan da eve geçtim. ÇOk yorulmuşum.

Kahvaltı:
Zeytin
Peynir
Yumurta yedim.

Şimdi de salata, ayran ve ızgara et hazırlayacağım kendime.

İyi günler herkese.

ayselciğim 10 kilo gitmiş ne güzel :) sağlıklı da besleniyosun gördüğüm kadarıyla.ara yok senin menülerinde yazmıyomusun?

ayselciğim 10 kilo gitmiş ne güzel :) sağlıklı da besleniyosun gördüğüm kadarıyla.ara yok senin menülerinde yazmıyomusun?

Teşekkürler iyi dileklerin için.

Ara öğün çoğu zaman yok benim listemde. Karatay diyetine başlamıştım 4 ay önce, o diyette 3 öğün var sadece ara öğün yok. Ben de oradan alıştım artık. Kahvaltı ile öğle arasında ara öğün yemiyorum. Kahvaltıda zaten çok yiyorum. Öğle ile akşam arasında işten geç çıktığım günler saat 5 gibi bir ara öğün yapıyorum. Eğer 17.30'da çıkacaksam ara öğün yapmıyorum eve gelip saat 7'ye kadar yemeğimi yemeğe gayret ediyorum. Saat 6-7 arası akşam yemeğinden sonra çoğu zaman bir şey yemiyorum. Çok acıkırsam süt veya ayran içiyorum. Meyveyi kahvaltı ve ikindi ara öğününde yiyorum.

Şimdilik bu sistem iyi gidiyor. Sporun da çok faydasını gördüm 1 aydır spora gidiyorum 1 kilo verdim sadece ama 4 santim inceldim, sıkılaştım.

Sana da kolaylıklar dilerim :42:

canım kolay gelsin.eminim hedefine ulaşıcaksın .önemli olan bu sürecinde tadını çıkartmak.bu konuda burası çok etkili.kilolar hakikaten zorluyor her konuda.resim çekinirken kıyafet denerken çorap giyerken bile yaaaa
ben doğumdan sonra 58 kg idim aptal haplar ve bir türlü beceremediğim diyetlerle 69 oldum yuh bana dimi
bende boyda yok bodur tavuk misali
ve buraya karatay diyeti için bakarken takıldım ve başladım salı günü 3 hafta bitecek
spor olamayi ama sıfır kaçamak.
inşallah sporda olacak ama .
neyse sonuçta burası çok etkili .yazdıkça anlatasım anlattıkça diyet yapasım geliyor.
ve seninde dediğin gibi yaşam tarzımız bu

canım kolay gelsin.eminim hedefine ulaşıcaksın .önemli olan bu sürecinde tadını çıkartmak.bu konuda burası çok etkili.kilolar hakikaten zorluyor her konuda.resim çekinirken kıyafet denerken çorap giyerken bile yaaaa
ben doğumdan sonra 58 kg idim aptal haplar ve bir türlü beceremediğim diyetlerle 69 oldum yuh bana dimi
bende boyda yok bodur tavuk misali
ve buraya karatay diyeti için bakarken takıldım ve başladım salı günü 3 hafta bitecek
spor olamayi ama sıfır kaçamak.
inşallah sporda olacak ama .
neyse sonuçta burası çok etkili .yazdıkça anlatasım anlattıkça diyet yapasım geliyor.
ve seninde dediğin gibi yaşam tarzımız bu

İyi dileklerine teşekkür ederim öncelikle.

Kilon fazla değil bu büyük bir artı senin için. Karatay diyetini uygulayan çoğu kişi sonuç alıyor. Senin de 3 kilo versiğini görüyorum. Demek ki doğru yoldayız.

Sıfır kaçamak için de tebrikler. Bu benim pek yapabildiğim bir şey değil. İlk başlarda kaçamaksız diyet yapmak kolay. Ama sonra ister istemez kaçamaklar yapıyorsun. Ufacık bir kaçamakda pes etmek yok.

Yazmaya da diyete de devam et. Kolay gelsin...

senin topigni hic farketmemisim burda fazla takilmiyorum arkadaslarla ortak topigmiz var diyet deneyimlerde o yüzden hehehe
karatay diyetini yapiyormussun bende denemek istiyordum ama ekmek yerine ceviz yiyin diyor karatay ablamiz bende cevizle doymam ki :(
bide yüzüm artik sivilcelerle dolardi heheeh
zaten bu diyeti yapan iyi kilo veriyor sende öyle 10 kilo gitmis bile tebrik ederim :)

Back