• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayselce110'un Diyet Günlüğü

sen spora başladın ben bıraktım :)))) yaaa iş yoğunluğundan bu hafta sadece 2 kez gidebildim birde yarın gidecem 3 olacak oysa haftada en az 5 gün gitmeyi planlıyordum ve bu haftaya kadarda gidiyordum.. Ne ise haftaya tekrar düzene sokarım inşallah

Spor salonuna haftada en az 4 kere gelmeni istiyorlar. Pazar hariç hergün açık. Cumartesileri çlaışmıyorum, o gün gitmek sorun olmayacak, hafta içi 2 gün bile gitsem 3 gün eder ki spor yapamayan biri olarak bu bile iyi diyorum. Tabii elimden geldiğince devam etmeye çalışacağım. Vazgeçmemek için 3 aylık peşin ödedim.

3 defa gittim şimdiye kadar yorucu olmadı. İnşallah bıkmadan devam edebilirim.

Sana da kolaylıklar dilerim. Sakın bırakma...

Cumartesi yediklerimi yazayım önce:
Kahvaltı:
peynir
Badem
Zeytin
2-3 adet patates kızartması
Evde yeşillik kalmamıştı. Sebze yemedim.

Spora öğlen gittim. Spordan sonra markete gittim, sebze almak için.

Öğle yemeği saat 3'ü buldu.
Badem
Salata
Yeşil mercimekli bulgur pilavı

Saat 4'te komşuda kahve içtim. Yanında kalp şelkinde küçük bir çikolata yedim.

Akşam misafirler vardı, hazırlık yaparken sütlü çikolata yedim bir parça, misafirlerle birlikte de 1 dilim irmik tatlısı yedim. ÇOK şekerli bir gün oldu. Gece karnım acıktı. 1 bardak süt içtim.

Bu sabah, "pazar kahvaltı sofrası" hazırladım. Pazar kahvaltıları birçok evde olduğu gibi bizde de dolu dolu olur.
4 adet sigara böreği
Badem
Zeytin
Peynir
Domates

BUgün iş çok çamaşır, ev temizliği... herkese iyi pazarlar...

Günaydın,
Pazar günü beklenildiği gibi tatil havası diyete de yansımış olarak geçti.
Anlatmasam da olur.

Kahvaltı:
Badem
Zeytin
Peynir
Az kıymalı yumurta
Maydanoz

Gün içi gelişmeleri yazarım. Herkese kolay gelsin.

Günaydın,
Pazar günü beklenildiği gibi tatil havası diyete de yansımış olarak geçti.
Anlatmasam da olur.

Kahvaltı:
Badem
Zeytin
Peynir
Az kıymalı yumurta
Maydanoz

Gün içi gelişmeleri yazarım. Herkese kolay gelsin.

Günaydin aysel... Sorma Hafta sonu bendede fenaydi :) Misafirler pastalar börekler cörekler :)
Kahvaltin gayet güzel :) hafta sonlari bize yaramiyor :1:

Günaydin aysel... Sorma Hafta sonu bendede fenaydi :) Misafirler pastalar börekler cörekler :)
Kahvaltin gayet güzel :) hafta sonlari bize yaramiyor :1:

Ne yapsak acaba :44:
Hafta sonu gercekten diyete uymak için en zor zamanlar, öğün saatleri değişiyor, dışarı alışveriş işelrine dalınca öğün atlanıyor, sonra da denge bozuluyor. EN az zararlar atlatmaya çalışmaktan başka çare yok gibi :18:

Misafirliğe gitmek de misafir ağırlamak da bu dönemlerde zor. Gittiğinde yememek olmuyor, evde ağırladığında kalanlar sana göz kırpıp duruyor. Zor iş vesselam

Gün sonu
Öğlen 1kase ezogelin çorbası içtim. Satt 4'te arkadaşıma uradım, 1 avuç patlamış mısır yedim. Akşam, karnabaharı haşladım. Tabağa alıp üstüne sarımsaklı yoğurt onun da üstüne kıymalı tereyağlı sos döküp yedim. Yanında da badem.

Bugün sporda tartı günüydü 101.6 geldim. Bakalım 1 ay sonra fark olacak mı?

Günaydın, dışarıda lapa lapa kar yağıyor. Hava yumuşacık. Akşama kadar kar tutsa da dışarıda çocuklarla oynasak.

Dün akşam geç yattım, saat 11 gibi acıkınca 1 bardak süt içtim.

Kahvaltı:
Badem
Marul
Maydanoz
6 adet tuzsuz siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
Çok az kıymayla 1 adet yağda yumurta

Herkese güzel günler dilerim... :)

Ne yapsak acaba :44:
Hafta sonu gercekten diyete uymak için en zor zamanlar, öğün saatleri değişiyor, dışarı alışveriş işelrine dalınca öğün atlanıyor, sonra da denge bozuluyor. EN az zararlar atlatmaya çalışmaktan başka çare yok gibi :18:

Misafirliğe gitmek de misafir ağırlamak da bu dönemlerde zor. Gittiğinde yememek olmuyor, evde ağırladığında kalanlar sana göz kırpıp duruyor. Zor iş vesselam

Sana siddetle katiliyorum :1:hemde nasil göz kirpiyor o kalanlar :)) resmen gel beni yeeeeeeeeeee diye yalvariyor bana :1:

Bugün evdeydim oğlum ateşlendiği için izin aldım. Neyse ki bir daha ateşlenmedi. Gündüzü iyi geçirdik inşallah geceyi de atlatırsak yarın rahatlar.

Geceyi de uykusuz geçirince düzen bozuldu.
Öğlen yemeğini 3 gibi yedik (1 adet içli köfte, badem, kereviz yemeği, kaysı)

Akşam yemeğinde avcı böreği yaptım. 3 adet -ki kocaman kocamanlardı- avcı böreği, yarım tabak kereviz yedim.

Evde çocuk baktığım için spora da gidemedim.

Herkese iyi akşamlar...

Bugün evdeydim oğlum ateşlendiği için izin aldım. Neyse ki bir daha ateşlenmedi. Gündüzü iyi geçirdik inşallah geceyi de atlatırsak yarın rahatlar.

Geceyi de uykusuz geçirince düzen bozuldu.
Öğlen yemeğini 3 gibi yedik (1 adet içli köfte, badem, kereviz yemeği, kaysı)

Akşam yemeğinde avcı böreği yaptım. 3 adet -ki kocaman kocamanlardı- avcı böreği, yarım tabak kereviz yedim.

Evde çocuk baktığım için spora da gidemedim.

Herkese iyi akşamlar...

Cok gecmis olsun Ayselcim Allah sifalar versin. Aksam fazla olmus canim ya :26: Yarin daha dengeli beslenip börekleri dengelersin canim..

Dün geceyi de ayakta geçirdim. Oğlum üşütmüş hem kustu hem ishal. Midede bir şey kalmadı, karın ağrısı çekti bütün gece. Ne verdiysek çıkardı. Sabah enson karın ağrısı için reflor, mide bulantısı için metpamid verdim. Biraz rahatlayınca da yayla çorbası içirdim azıcık. Üstüne novalgin şurup verince ağrıları hafifledi de 2 saat kadar uyudu. Şimdi iyi elhamdülillah. Ama korkudan bir şey yemek istemiyor. tekrar kusarım diye... :(

Anne babalık ne zor meslek hem bakımını severek yapıyoruz, kusmuğunu, kakasını temizliyor hem de çektiği acılar için üzülüyoruz. Başka biri olsa baktığımız kişi temizlik yaparken içten içe söylenir sanki olanlar onun hatasıymış gibi sinirleniriz. Allah öyle bir duygu vermiş ki anne babaya bu sevginin bu şefkatin dünyada başka bir benzeri yok. ÖLÜMSÜZ AŞK varsa eğer bu anne babanın çocuklarına duyduğu duygudan başkası olamaz.

Dün geceyi de ayakta geçirdim. Oğlum üşütmüş hem kustu hem ishal. Midede bir şey kalmadı, karın ağrısı çekti bütün gece. Ne verdiysek çıkardı. Sabah enson karın ağrısı için reflor, mide bulantısı için metpamid verdim. Biraz rahatlayınca da yayla çorbası içirdim azıcık. Üstüne novalgin şurup verince ağrıları hafifledi de 2 saat kadar uyudu. Şimdi iyi elhamdülillah. Ama korkudan bir şey yemek istemiyor. tekrar kusarım diye... :(

Anne babalık ne zor meslek hem bakımını severek yapıyoruz, kusmuğunu, kakasını temizliyor hem de çektiği acılar için üzülüyoruz. Başka biri olsa baktığımız kişi temizlik yaparken içten içe söylenir sanki olanlar onun hatasıymış gibi sinirleniriz. Allah öyle bir duygu vermiş ki anne babaya bu sevginin bu şefkatin dünyada başka bir benzeri yok. ÖLÜMSÜZ AŞK varsa eğer bu anne babanın çocuklarına duyduğu duygudan başkası olamaz.
bencede :16:
çok geçmiş olsun aysel ogluşa...

Nekadar güzel yazdin bunlarii.. Sana artik aysel abla dicek benden büyüksün b unu yeni gördüm :26::26:
Ogluna cok cok gecmis olsun abla Umarim tez vakitte iyilesir..

Aeben ve Sevdali çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Dün de hastaydık. Gece kustu yine. Bu sabah daha iyi hissediyor oğlum. İnşallah bugün iyileşir.

Dün ne yediğimi hatırlamıyorum. BUgün ne yediğimi yazayım dedim neyi ne zaman yediğimi hatırlayamıyorum. Aklımda kalanlar:
Kahvaltıda sucuklu yumurta, peynir, fındık, maydanoz, zeytin yedim. Sonra da 15 gr. çikolata.

Oğlumpeynirli pide sever. Dün öğlen yer mi ümidiyle pide aldım geldim. Sadece 1 küçük parça yiyebildi. Bize de kıymalı pide söyledim. Pidenin sadece kıymalı kısmını yedim. AKşam oğlumun yemediği peynirli pideden 1 parça yedim. Tavuk pişirmiştim kızımla ondan yedik. Muz yedik. Gece yatarken 1 bardak süt içtim. Başka şeyler de yedim mi hatırlayamıyorum.

BU sabah kahvaltıda
1 kk peynir
4 adet zeytin
Fındık
Marul

Aeben ve Sevdali çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Dün de hastaydık. Gece kustu yine. Bu sabah daha iyi hissediyor oğlum. İnşallah bugün iyileşir.

Dün ne yediğimi hatırlamıyorum. BUgün ne yediğimi yazayım dedim neyi ne zaman yediğimi hatırlayamıyorum. Aklımda kalanlar:
Kahvaltıda sucuklu yumurta, peynir, fındık, maydanoz, zeytin yedim. Sonra da 15 gr. çikolata.

Oğlumpeynirli pide sever. Dün öğlen yer mi ümidiyle pide aldım geldim. Sadece 1 küçük parça yiyebildi. Bize de kıymalı pide söyledim. Pidenin sadece kıymalı kısmını yedim. AKşam oğlumun yemediği peynirli pideden 1 parça yedim. Tavuk pişirmiştim kızımla ondan yedik. Muz yedik. Gece yatarken 1 bardak süt içtim. Başka şeyler de yedim mi hatırlayamıyorum.

BU sabah kahvaltıda
1 kk peynir
4 adet zeytin
Fındık
Marul

Aman iyi olsun yeterkii..
Dün menüyü kacirmissin yine abla :) Artik bugünden sonra düzene koy tekrar:)

Çok çok geçmiş olsun hayatım.. Bugunlerde salgın sanırım bende çok fena hastayım.Her yerin kırılıyor hemen ilaç almaya başladım... Umarım oğluşun en yakın zamanda iyileşir... Sende kendine gelirsin canım

Öğlem yemeği
Yeşil mercimek, marul ile yapılmış salata
1 bardak ayran
Muz

Dolapta bir tek bunlar vardı hızla yiyebileceğim. Acıkmıştım da öğünüm böyle oldu.

Oğlum daha iyi uyuyor şimdi. Ben de fırsattan istifade biraz dinleneyim...
Herkese kolay gelsin...

Dün saat 10'da kusma karın ağrısı felaket haldeydim. Çocuktan bana mı geçti derken kızım kusmaya başladı ailece perişanız. Eşim herbirimiz bir odada inlerken ne yapacağını şaşırdı. Koridorda yatıp hepinize bakayım dedi. Bu sabah iyiyim müthiş bir baş ağrısı var. Ama Allah'tan başka bir şikayetimiz yok. Bu hastalık 1 günlük müydü diye düşünüyorum, yediğimiz bir şey mi çarptı bilemiyorum. Şükür şuan hepimiz iyiyiz. Biraz uzanıp baş ağrısının geçmesini bekleyeceğim.

Kahvaltı:
Yarım simit
1 kk peynir
1 adet kaysı yumurta

tatlim hepinize cok gecmis olsun. Kusma basagrisi zehirlenme belirtisi yanlis bilmiyorsam ama neyse ki gecmis.
Kendine ailene dikkat et canim.

Back