• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayselce110'un Diyet Günlüğü

Hoşgeldin Lily,
Diyete köstek olacak çok şey oldu son zamanlarda, hafta sonu aile ziyaretleri, yılbaşı, malum günler... O aralar sık sık kaçamak yapsam da tamamen koyverdiğim olmadı. en azından buna seviniyorum. Şuan kilom 102. Burada sabitlendi galiba.

Tatlı ihtiyacı olmasın diye akşam öğünlerinde 2 adet kuru kaysı yemeye gayret ediyorum.

Karatay'da meyve var. Ama mümkün olduğunca öğünlerde özellikle de sabahları tüketilmesi öneriliyor. Akşam 7'den sonra yemek yemek, dolayısıyla da meyve yok.
aynen ben de bi ara salmaya meyletmiştim neyse ki toparlandım

bu karatay diyetini ben açıkçası tutmadım, ben genelde her görüşü dinlerim zıt görüşlerden bile hoşuma giden cümleler olabilir, kafamda sentezler ve mantığıma uyanı yaparım
bu 7den sonra meyve olmaması da bana garip geldi peki onun yerine acıkırsan ne yiyeceksin, sonucta akşam 7den sabah 7ye kan şekeri acayip düşer de...
spor salonu da senin için düzenli olur, hayırlı olsun...

Bugün bir spor salonuna yazıldım. Düzenli spor yapmak için. Haftada 4 gün gitsem yeterli olur gibi geliyor.
Ağır sporları sevmiyorum. Bakalım nasıl olacak?

harika! Tavsiyem yakinsa cook ugrasirmayacaksa gitmek gelmek her gun kisa sure 45 dk 1 saat sporunu yapman. Bence her gun insani daha disiplinde tutuyor. Yuruyus bandi veya cross trainer aletini kullanman bile yeterli olur canim cok zor sevmiyorsun madem. Kolay gelsin.

aynen ben de bi ara salmaya meyletmiştim neyse ki toparlandım

bu karatay diyetini ben açıkçası tutmadım, ben genelde her görüşü dinlerim zıt görüşlerden bile hoşuma giden cümleler olabilir, kafamda sentezler ve mantığıma uyanı yaparım
bu 7den sonra meyve olmaması da bana garip geldi peki onun yerine acıkırsan ne yiyeceksin, sonucta akşam 7den sabah 7ye kan şekeri acayip düşer de...
spor salonu da senin için düzenli olur, hayırlı olsun...

Akşam 7'deb sonra acıkırsan 1 bardak süt ya da ayran içebiliyorsun.
Ben de tam Kartaycı değilim ama kuralların çoğunu da uyguluyorum.

harika! Tavsiyem yakinsa cook ugrasirmayacaksa gitmek gelmek her gun kisa sure 45 dk 1 saat sporunu yapman. Bence her gun insani daha disiplinde tutuyor. Yuruyus bandi veya cross trainer aletini kullanman bile yeterli olur canim cok zor sevmiyorsun madem. Kolay gelsin.

Avrasya söylemeye utanıyorum ama evde koşu bandım var. İlk başlarda hevesle bindim. SOnra yatak odasının köşesinde bekliyor. Her akşam yarın yürürüm diye kendimi avutuyorum. Evimin 2 sokak üstünde b-fit diye bir spor merkezi var. Sistemleri hoşuma gitti. 30 dakika oradaki 10 aleti müzik eşliğinde kullanıyorsun.2 dakikada bir zil çalıyor, diğerine geçiyorsun. Step, aeorobik gibi belli bir saate de mahkum değilsin. Gittiğin anda hangisinden istersen başla 2 dakikada bir değiştir. 3 aylık kayıt yaptırdım. Ücreti de ço uygun, kampanya varmış 200'lü bir şeydi.

BUgün evden erken çıktım. Kahvaltıya vakit yoktu, arabada yedim.
1 kk kaşar peyniri
elma
badem

Spordan yeni geldim, hemen yazıyorum.
Uzun zamandır spor yapmamıştım, iyi geldi.

Gelince 3 tane kestane yedim. Akşam yemeğini 18.30'da yiyeceğim, daha yemek de hazırlamadım.

Kilom 102, sporun hem sıkılaşmaya hem de kiloya fayda edeceğine inanıyorum.

Herkese iyi akşamlar...

BUgün evden erken çıktım. Kahvaltıya vakit yoktu, arabada yedim.
1 kk kaşar peyniri
elma
badem

SAbah baya az yemissin canim..

Gelince 3 tane kestane yedim. Akşam yemeğini 18.30'da yiyeceğim, daha yemek de hazırlamadım.

Herkese iyi akşamlar...

Sabahdan eve gelene kadar baska hicbirsey yemedinmi ??
Spora baslaman cok güzel oldu bence :) üzerinde dur hic birakma :)

SAbah baya az yemissin canim..

Sabahdan eve gelene kadar baska hicbirsey yemedinmi ??
Spora baslaman cok güzel oldu bence :) üzerinde dur hic birakma :)

Sevdali, öğle öğününü yazmayı unutmuşum. Bugün çok iş vardı.

Kahvaltı için bile vakit yoktu o yüzden atıştırdım sadece (Badem, peynir, elma)

Öğle: Domates çorbası, 1 adet karnıyarık, ayran, salata

İşten spora gittim direk. Saat 17.00'de eve geldim. Dün akşam çocuklara kestane yapmış ama hiç yememmiştim. Kalanlardan 1-2 yiyeyim dedim, çok büzük büzüktü. 3 tane yedim ama 1 tane anca eder.

Akşam yemeği olarak yoğurt ve kıymalı yumurta yedim.

Tam günü tamamladım derken komşum çaya çağırdı. Saat 9'da çay içmeye gittim. Kestane de pişirmiş 5-6 tane kestane yedim. İşte bu fazla oldu.

Günün özeti bu. Herkese iyi geceler...

Avrasya söylemeye utanıyorum ama evde koşu bandım var. İlk başlarda hevesle bindim. SOnra yatak odasının köşesinde bekliyor. Her akşam yarın yürürüm diye kendimi avutuyorum. Evimin 2 sokak üstünde b-fit diye bir spor merkezi var. Sistemleri hoşuma gitti. 30 dakika oradaki 10 aleti müzik eşliğinde kullanıyorsun.2 dakikada bir zil çalıyor, diğerine geçiyorsun. Step, aeorobik gibi belli bir saate de mahkum değilsin. Gittiğin anda hangisinden istersen başla 2 dakikada bir değiştir. 3 aylık kayıt yaptırdım. Ücreti de ço uygun, kampanya varmış 200'lü bir şeydi.

tatlim olsun, salona gitmenin keyfi baska oluyor. Muzik ortam vb insani motive ediyo dahasi diger insanlarin ne kadar fit olduklarini gormek de benim isime yarayan seylerden biri :)

belki orda alisirsin spor yapmaya sonra evde de yapmaya baslarsin. Aslinda en guzeli tv izlerken yapmak insan saati dakikayi unutuveriyor. Evde kosu bandinin olmasi da harika bence yapmasan da elbet bir gun yaparsin. Aslinda yavas yavas hedef koymayi tavsiye edebilirim mesela yarin sadece 5 dk cik yuruyebilirsin. Sporu insain yaptikca yapasi geliyor cunku. Yarin 5 dk yurursen sonraki gun yurumeyi daha cok isteyeceksin boyle boyle artabilir.
Kolay gelsin bakalim, salona yazilmak buyuk bir adim, tekrar tebrikler :)

Herkese iyi akşamlar...

bu mesaji gormeden yazdim. Insan kendini super hissediyor di mi :)

bu mesaji gormeden yazdim. Insan kendini super hissediyor di mi :)

Önerilerini dikkate alacağım.

Toplam 30 dakikalık bir program, zorlanmıyorsun, dakikada bir diğer spor malzemesine geçtiğinden de eğlenceli oluyor. Aslında kullandığımız malzemeler çok basit. Bütün spor merkezlerinde olan kimsenin ilgi göstermediği malzemeler bunlar. Dakikada bir değişim olunca sıkıcı gelmedi ilk gün izlenimi olarak. Motivasyonum iyi. Eğer başarabilirsem tartılmamak niyetindeyim motivasyonun devamı için. İlk kilolarımı hızla verdim, sonrakiler yavaş ilerliyor moral bozucu olabiliyor, onun önüne geçmek için de tartılmayacağım.

Bugün Cuma, bildirim günü ben neredeyse 1.5 aydır aynı kiloda olduğumdan tartılmıyorum. 102 kiloyum. Spora yeni başladım 1 ay sonra sıkılaşma ve kilo vermede olumlu gelişmeler olacağına inanıyorum. 3 Şubat 2012 Cuma gününe kadar tartılmayacağım.

Şuan
Boy:160
Kilo: 102
Gögüs: 128
Bel: 108
Karın: 128

3 Şubata kadar tartılmak moral bozmak yok. :57:

Kahvaltı:
2adet yağda yumurta
1 kk tulum peyniri
6 adet yeşil zeytin
fındık

Herkese iyi günler....

Öğlen eve geldim saat 3 gibi kahvaltı hazırladım komşumla çay içtik.

1.5 adet katı yumurta
1 kk peynir
Az şakşuka
badem
kaysı

Bugün bir spor salonuna yazıldım. Düzenli spor yapmak için. Haftada 4 gün gitsem yeterli olur gibi geliyor.
Ağır sporları sevmiyorum. Bakalım nasıl olacak?

Selam canım bende zayıflamaya karar verince ilk iş olarak spor salonuna yazılmıştım... Spor salonundaki analiz yaptırdın mı yağ kas ve su oranının ölçümü yapınca hocalar zaten sana belli bir program hazırlıyor ve haftada kaç gün gelmen gerektiği konusunda yarımcı oluyor... Spor salonun nasıl bilmiyoru ama ilk zamanlarda yağ atmak için kardio çalışmananı tavsiye ederim daha sonra sarkmaları engellmek için studyo derlerine girebilirsin... Salondaki hocalar bu konuda sana yardımcı olacaktır...

Bugün Cuma, bildirim günü ben neredeyse 1.5 aydır aynı kiloda olduğumdan tartılmıyorum. 102 kiloyum. Spora yeni başladım 1 ay sonra sıkılaşma ve kilo vermede olumlu gelişmeler olacağına inanıyorum. 3 Şubat 2012 Cuma gününe kadar tartılmayacağım.

Şuan
Boy:160
Kilo: 102
Gögüs: 128
Bel: 108
Karın: 128

3 Şubata kadar tartılmak moral bozmak yok. :57:

cok iyi ben de tartiyi arabanin bagajina koyucam :)
diyetisyen tartilma burda tartilirsin dedi :)

Selam canım bende zayıflamaya karar verince ilk iş olarak spor salonuna yazılmıştım... Spor salonundaki analiz yaptırdın mı yağ kas ve su oranının ölçümü yapınca hocalar zaten sana belli bir program hazırlıyor ve haftada kaç gün gelmen gerektiği konusunda yarımcı oluyor... Spor salonun nasıl bilmiyoru ama ilk zamanlarda yağ atmak için kardio çalışmananı tavsiye ederim daha sonra sarkmaları engellmek için studyo derlerine girebilirsin... Salondaki hocalar bu konuda sana yardımcı olacaktır...

Yağ ölçümü yapıyorlar ve haftada en az 4 defa gelmeni istiyorlar.

B-fit'in kendine göre bir programı var. Birer dakikalık 30 hareketten oluşuyor. Sistem hep aynı. Klasik spor salonlarını sevmiyotrum ben, o yüzden burada 30 dakikalık program şimdilik yeterli görünüyor. Fark yaratması dileğiyle...

Dün öğle yemeğini 3 gibi yiyince 6'da daha acıkmamıştım. Bir şey yemedim. Saat 8'de acıkınca
2 ince dilim kek yedim ve 1 kase tarhana çorbası içtim.

Bu sabah yağmurlu bir güne uyandık. Hava tertemiz olmuş...

Kahvaltıda peynir, zeeytin ve patates kızartması yedim.

Çocuklar için patates kızartmıştım ama ucundan kıyısından ben de yedim.

sen spora başladın ben bıraktım :)))) yaaa iş yoğunluğundan bu hafta sadece 2 kez gidebildim birde yarın gidecem 3 olacak oysa haftada en az 5 gün gitmeyi planlıyordum ve bu haftaya kadarda gidiyordum.. Ne ise haftaya tekrar düzene sokarım inşallah

Back