Ayrılmalı mıyım? yardım edin bana

Hırs yaptım okuyacam sonuna kadar diye ama ben bile pes ettiysem diğer üyeleri düsünemiyorum :) Bu adamdan neden cocuk yaptınız. Bosanmak en doğru karar olur. Sizin her seyinizi ailesine anlatan,sizi ezdiren adamdan hayır gelmez.. Üzüldüm okurken.

Sala
Genellemek istemiyorum ama %90 böyle yapıyor. Canım sizi tenzih ederim.

Sorunlu bir şekilde boşanmış adamla doğru dürüst tanımadan, çevreden duyduklarını da tınlamadan evleniyorsun. (Parası gözünü boyamış ama onu da koklatmamışlar.)
Ailecek seni insan yerine koymuyorlar. Kabile halinde yaşıyorsunuz.
Adam boğazını sıkıyor, kapıları kırıyor.
Her şeyinizi annesine anlatıyor. Sen sinir krizi geçirirken videoya çekiyor. (Bu ne büyük psikopatlık, düşmanlık resmen. En büyük olay bu bence.)
2 evlilik geçirmiş adam sütyen kopçasını büyü sanıyor. (Yine psikopat!)
Sadece seni değil, aileni de aşağılıyorlar.

Boşanayım mı diye soruyorsun. Ne diyelim?
Bir de eksik gibi çocuk yapıyorunuz.

Ben bu adamı koca diye başımda bir gün tutmam.

Bu konuyu sonuna kadar okudunuz mu gerçekten

Ben şunu anlamadım;etraftan o kadar şey duymuşsunuz ve daha nişan alışverişinde belli olmuşlar,çok da uzun süreli görüşmemişsiniz neden diretip evlendiniZ??

Kımseye hem de hamıle bır kadına ayrıl demem ama bence ultra ıtıcı o adam ve aılesınden kacc kurtar kendını
Bunca olaya neden hamıle kaldın kı
Cocuk düzeltmiyor kotuyu daha kotu yapıyor bıll ıstedımn

Okul var ogrencisiniz her halde, gerek var mi yangindan mal kacirir gibi evlenmeye?? Sabretseydin herkesin karsisinda gucun olurdu.. bi de bebek, ne diyeyim gecmis olsun.bu kadar film kurgusu icinde hata yapmadan bosanabilirsin umarim.

Ne kadar uzun yazmışsın :))
Ama biliyorum ki tek çocuk ile evli isen ne kadar uzun yazarsan yaz yaşadıklarının hepsini yazıya dökmen imkansız...

Tek çocuktan koca olmaz, eninde sonunda ayrılırsın, en güzeli daha fazla vakit kaybetmeden ayrılıp yolunu çizmek

Seni küçük görüyorlar. Mala, paraya cok değer verdikleri için ve sende bunlar olmadığı için değerin pek yok gözlerinde.

Bu nasıl bır aıle ,kocanın anlatmadıgı bır sex hayatı kalmış.Bu evlılık deıl.Bıldıgın savaş

Mezunıyetınız ne bu arada.Cımrılıkten çürücekler.Var yemez bunlar .

Bişey soluyummı delil topla .Bu ınsanlar acayıp

Zararın neresinden dönsen kâr.boşnmazsan ömür boyu pişman olcak ve bunu çekeceksin.hataların bu kadar ile sınırlı kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…