- 27 Nisan 2012
- 15.023
- 17.551
aman iyi çok şükür :)Yok yok. Bundan eminim bu konuları konusuyoruz edıyoruz. Tanıyorum 7 senedır. 3senedır sevgililık vardı iste. O konudan emınım en azından
Gay degıl bundan eminim arzu da istekte sıkıntı yok da. Zora gelemiyor gıbı geliyor bana. Insan yatamıyorsa da dener. Ben de yerde yatamadım bunu cok denedım alısmak ıstedım olmıyor aynı sekılde o da yatakta yatamıyor ama bu sekılde de olmaz.Bence sorun siz değil tamamen eşiniz.Benim nişanlımda bu yaşına kadar hep kendine göre yaşamış.3 senedir beraberiz.Bazen bende kalır ve benim yatağıma asla alışamadığı halde uyumaya çalışır bir şekilde.Ancak bana göre eşiniz sizinle uyumak istemiyor gibi geldi bana.Yani acaba gay mi diyeceğim ama 3 senelik birliktelik yaşadık dediniz.Aklıma başka birşey gelmiyor.
yani o sizin anne babanız tek doğru yok insan hayatında
ben annem ve babamı hiç aynı yatakta görmedim, 41. evlilik yıldönümlerini kışın kutladılar
bakın misafirliğe gidildiğinde de, otele vs gidildiğinde de hiç aynı yatakta yatmadılar
yani bunlar dünyanın sonu değil
hayatınızda yolunda gitmeyen başka hususlara yoğunlaşmak yerine sürekli ille de bu yatakta yatılacak diye tutturmayın
evlilik cidden o yataktan ibaret değil "ayy iki hafta ayrı yattık, aramıza soğukluk girdi vs" efsanelerine inanmayın
yolunda gitmeyen hayatınızdaki temel sorunlara odaklanın mesela alışması için ne gerekiyor onu bulun ama ille de yatak demeyin
bir de yukarıda bir arkadaş da yazmış o sizin yattığınız yatağa gelmiyorsa siz onun yattığı yatağa gidin oldu bitti
Aynen bunu konustuk esyalarımız yenı ama dedım bazayı verelim yatagı yere koyalım bazanın ıcındekı esyalar ıcın dolap alırız falan dedım sımdılık maddı acıdan olmaz diye konustuk ama yere yakın yatak fikri aklımızda.Yere yakın yatakta oluyo canım ondan birde pervaneli ışıklar oluyo ondan bir dene
Evet ben de oyle dıyorum benım yerimde baskası daha buyuk sorun yasardi. Sorun da ediyorum etmıyor degılım. Sureklı soylenırım ederım. Ama bı sonuca baglanamıyorMadem yer yatağında rahat ediyor, uyku sıkıntısı var, tek yaşamak istiyorsa neden evlenmiş?
Senin yerinde başkası olsa 3.ayda boşardı onu.
Denedik zaten artık minderde deniyoruz denerken. Sorun hep deneyemıyoruz ve hep basa dön oluyor bende. AlısamıyorumYerde minderdeki pozisyonlardan deneseniz?
Denedik zaten artık minderde deniyoruz denerken. Sorun hep deneyemıyoruz ve hep basa dön oluyor bende. Alısamıyorum
Gercekten hep kendim tedavı olmam gerekiyor gıbı hıssettım belkı de dogru benlik degıl kasıyorum evet ama coktan olurdu eşim ustume dusseydı. Gercekten benı biraz uzaklastırdı... Tedavı olmayı ıstıcem beraber gidebilırızTatlım kıyamam sana cicim aylarında uğraştığın şeye bak.
Yukarıda yazmışlar ya erkekler ilk ayda sapık gibi oluyorlar diye günde 3-4 kere yaptığımızı bilirim.
Ama senin kocan bencil çıkmış
Onu gönder tedavi olsun.
Bılemıyorum kı gorunur de sorunumuz da yok gıbı durur dısardan. mesela asırı kilosu yok begenıyorum da ama kendisi cok kıloluyum diye kafasına takıyor belkı bu yuzden olmıyor falan dedı ne alaka dedım. Sısman tanıdıkarımızdsn ornek verdım haklısın dıyor. Bunu bıle dusundum acaba buna mı takılıyor diye. Sanmıyorum ama bastan beri boyle olması uzuyor.Ama bu evlilik değil kihayatinin en ozel en guzel olmasi gereken zamanlari neyle geciriyorsun uzuldum ben acikcasi farkli sebepler var gibi duruyor
Oyle gercekten. Alısamayan kızlara da sasırırdım duygusallık falan diyorlar ama alakası yok yani. Eşim alısamadım dedıkce ben' ben de alısamıyorum safece senlık mı sanıyorsun' falan derdım. Bılerek derdım. Ama baktım cidden ben boyle dedıkce gerı cektım kendimi. Az bi cabtasını gorsem gercekten gam yemıcem. Ilıskı sırasında evet cok ugrasıyor yardımcı oluyor ama 15 gune bır ılıskı ye girmekle ne duzelebilir kiZamane erkekleri de bir garip oldu..Kadinlar yeni düzene pek alışamaz ailesini özler( o da pek gariptir ya) sizde tam tersi olmuş.
Siz nasıl ki 5-6 aydır çaba harcıyorsunuz o da Evliliği için tedavi olmalı, çaba harcamalı..
Bu sadece yatak döşek meselesi değil.Terapi alsın bakalım neler çıkacak?
Gercekten hep kendim tedavı olmam gerekiyor gıbı hıssettım belkı de dogru benlik degıl kasıyorum evet ama coktan olurdu eşim ustume dusseydı. Gercekten benı biraz uzaklastırdı... Tedavı olmayı ıstıcem beraber gidebilırız
Ama esiniz surekli birseylere bahane buluyor gibime geldi banaBılemıyorum kı gorunur de sorunumuz da yok gıbı durur dısardan. mesela asırı kilosu yok begenıyorum da ama kendisi cok kıloluyum diye kafasına takıyor belkı bu yuzden olmıyor falan dedı ne alaka dedım. Sısman tanıdıkarımızdsn ornek verdım haklısın dıyor. Bunu bıle dusundum acaba buna mı takılıyor diye. Sanmıyorum ama bastan beri boyle olması uzuyor.
Evet gercekten oyle saatlerce ugrasmak lazım olmuyorsa da. Benım tanıdığım biri ılk gece 8 saat ugrasmıslar.ınanın toplam 2 saat anca ugrasmısızdır bir gecede. Ikna edemiyorum yani ne eksik anlamiyorum.İlk başta hepimiz kastık.
Bende ilk gecemde ne kadar kastıysam birleşme bile olmadı, kanama hiç olmadı.
Ama eşimden yada kendimden hiç vajinusmus diye şüphe etmedim.
Yanımda oldu sevdi, ilgi gösterdi ve yapınca oldu. (2. gün )
Hala destek olur, kendini düşünmez.
Böyle bir hassas konuda sana destek olması lazım.
Saatlerce deneyip, birleşmeyi yapamayan ne çift var.
Senin dediğin gibi olsa herkes vajinusmus olur.
Anlıyorum ben olsam ben de boyle derdım.Ama esiniz surekli birseylere bahane buluyor gibime geldi banabir hata yapti da size karsi vicdan azabi mi cekiyor ne bileyim oncedende severek evlenmissiniz ama bilemedim sizden surekli uzaklasmaya calisiyor sadece ihtiyaclarini mecbur kalinca gideriyor gibi uzulerek soyluyorum ama bana boyle hissettirdi yazdiklariniz