Ayrı yataklar - Vajınusmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
flort ederken anlasilmiyor malesef. en basitinden bir erkegin evlilige alisamamasi aklinin ailesinde kalmasi sizin onu idare etmeniz vs cok garip, komik mi desem.. ayni mahalledesiniz bir de. sanki gurbete gelin gitmis.
Evet komık gercekten bu. 1 ay surdu o sacma sapan hali. Sonra da gitmek ıstemedı oraya. Yanı evde duralım vs demeye basladı alıstı eve. Yani acık acık yazmadım ama aılesınde sorun vardı ablası ıle gorusmuyorlarfı o yızden de kendını sanırım eve cok bagladı o donemde hep anlatır ablamdan sonra eve baglandım dıye aılesı cok uzuldugu ıcın. Yanı kendını sorumlu hissetti evden cıktıgı ıcın ama bence sacma oldu bana hıssettırmesı. Allahtan kısa surdu de. kv cok severım sık sık gıderım esim o ılk Ay gıbı degıl yani bagımlı degıl ama o ılk Ay cok bosluga dusmustu.

Yaa yorumu sımdı gordum kusura bakma araya kaynamıs. Cok cok ısterım o gruba girmeyi bı de boyle deneyeyım. İnan hıc takmıyorum bu sorunumun yanında o soylenenler hıc bısey yani umrumda bıle olmaz . Yasayan bilir cunku. O gruba almanı isterim 🌸
ve bu yapilan yorumların hiçbirini önemsemeyin çünkü herkes kafadan bişey sallamış cahiller hastalıkla alakalı bir halt bildikleri yok bizim whatsap grubumuz var vajili kızlar yenenler yenemeyeler tedavisi bitenler devam edenler filan istersen oraya ekleyebilirim seni için rahatlar ne yaşadığını ne yapman gerektiğini bilirsin
a

Evet olagan gelisen seyler oluyor tv karsısında vs Baska yerde. Tamamen bıtmıs degıl zaten. Ama bunlar yetmiyor sorunu aşmak ıcın. Bıde zaten ılıskı olmus olsa belki aynı yatakta olmamayı bu kadar takmazdım belkı de. Nişanlıyken yakınlasmalarımız oldu
Bana sizin vajinusmusunuz var gibi gelmiyor ayni anda 3 dilatoru kullanabilmissiniz. Vibratör de olsa yapardinz bence.

Bana sizin vajinusmusunuz var gibi gelmiyor ayni anda 3 dilatoru kullanabilmissiniz. Vibratör de olsa yapardinz bence.
Vıbrator hıc dusunmedım. Dılator Hepsını yapsa da eşli yapamayan cok kişi var maalesef.

Evet komık gercekten bu. 1 ay surdu o sacma sapan hali. Sonra da gitmek ıstemedı oraya. Yanı evde duralım vs demeye basladı alıstı eve. Yani acık acık yazmadım ama aılesınde sorun vardı ablası ıle gorusmuyorlarfı o yızden de kendını sanırım eve cok bagladı o donemde hep anlatır ablamdan sonra eve baglandım dıye aılesı cok uzuldugu ıcın. Yanı kendını sorumlu hissetti evden cıktıgı ıcın ama bence sacma oldu bana hıssettırmesı. Allahtan kısa surdu de. kv cok severım sık sık gıderım esim o ılk Ay gıbı degıl yani bagımlı degıl ama o ılk Ay cok bosluga dusmustu.
terapiye ihtiyaciniz var gibi.

Onlar geç yatip gec uyanmaz. Buna aksam yatmaz sabah kalkmaz denir. 😀 onlar Bir iki gun hic uyumayip sonra uyuyp cok saatler sonra kalkarlar.
Bu dediginiz gore bende bagimliyim 😂 tovbe tövbe. 😂
Kız ne bilim işte ona yok buna yok diyor bende bildiğimi söyledim ona bakarsan bende bağımlıyım geç yatıp geç uyanırımda o değil hani istek arzu yok bir erkeğe göre ya tedaviye yanaşmıyor olur diyip geçiştiriyor birinin durumunu çağrıştırdı bana

Yaa yorumu sımdı gordum kusura bakma araya kaynamıs. Cok cok ısterım o gruba girmeyi bı de boyle deneyeyım. İnan hıc takmıyorum bu sorunumun yanında o soylenenler hıc bısey yani umrumda bıle olmaz . Yasayan bilir cunku. O gruba almanı isterim 🌸

a
özel mesaja bakarmisin

Kendınızı bosuna yıpratmıssınız. Yükü bi kişi sırtlandı mı kımse elını atmaz. Siz sorun bende deyip durmussunuz zaten.hatanız bu.bu cabanızın onda bırını esınız sizin için yatakta gosterseydı bı sorununuz kalmazdj bence.bellı kı onun da ısıne gelıyor. Anasının yanından ayrılamayacaksa ,bebek gibi yerını yadırgayıp sozum ona yatakta gatmayacaksa neden ewlenmıs .sizi paikolojık olarak yipratmıs sadece acıkcası bu ewlılık.ben yerınızde olsam kasmam.ben mi eğiticem bu saatten sonra.. bana dokunmak istemeyen adama da yalvarsa bı daha yuz wermem zaten. Kendınıze deger verın.esınızın tavırları cok yanlıs sorunlu olan o . Sizi baskılamasına izin vermeyın.

Ayrı yerde yatmak isteyen eş normal değil bence... zaman zaman biz de ayrı yatıyoruz, sıcak olur, horlaması olur, ara sıra ayrı yatarım. Ama sürekli olmuyor, sürekli olması garip :KK43:

Kız ne bilim işte ona yok buna yok diyor bende bildiğimi söyledim ona bakarsan bende bağımlıyım geç yatıp geç uyanırımda o değil hani istek arzu yok bir erkeğe göre ya tedaviye yanaşmıyor olur diyip geçiştiriyor birinin durumunu çağrıştırdı bana
Sende haklisin valla ne diyim😂 konu sahibi de ona yok buna yok demis insan ne dicegini sasiriyor😀

Bana sorarsanız (eşinizi tabi ki tamamen haklı görmemekle birlikte) ilk başta çok aceleci davranmışsınız bazı konularda ve kendinizi üzmüşsünüz. Birbirimizin düzenine alışamadık 4. aya kadar demişsiniz mesela. 2 sevgili de olsanız bir evin içinde yaşamak çok farklı bir durum. Siz uzun zaman olarak görüyorsunuz ama 4 ay kısa bir zaman bile sayılır bu konuda. Ya da yatak konusunda bekarken de yatağı vardı ama yerde yatardı diyorsunuz ama hiç eşinize hadi bu gece kendimize güzel bi yer yatağı yapıp birlikte uyuyalım dememişsiniz. Veya o 5e 6ya kadar uyanık kalırdı uyuyalım dediğim halde uyumazdı diyorsunuz. Birlikte yatağa gitmeniz şart değil ki.

Vajinismus konusu yorum yapabilecek kadar bilgim olan bir konu değil inşallah bir an önce çözersiniz o sorunu da.

Bu arada bazı yer yatağı örnekler atayım sizin için

Eklentiler

• Screenshot_20201003-110113_Chrome.jpg
    Screenshot_20201003-110113_Chrome.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20201003-110141_Chrome.jpg
    Screenshot_20201003-110141_Chrome.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20201003-110124_Chrome.jpg
    Screenshot_20201003-110124_Chrome.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20201003-110146_Chrome.jpg