- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi merllins06
-
1 kilo kuruyemiş 120 tl . Sütün litresi 8 tl.az önce eczaneden vitamin aldım 218 tl. Biz de bir sorun var demekki harcamayı bilmiyoruz haklı olabilirsiniz
Devlet kendi 4 kişilik açlık sınırı 2500 ün üstünde diyor ama k.k kadınlarının bazısı fazla buluyor ne diyeyimmYa eskiden çekirdek alır yerdik çekirdek bile almış başını gitmis. Bizmi fakirleşiyoruz anlamadım.
650 neyinize yetmiyor ki?Devlet kendi 4 kişilik açlık sınırı 2500 ün üstünde diyor ama k.k kadınlarının bazısı fazla buluyor ne diyeyimm
1 aylık pazar paramıza yetmiyor onu soruyorsan650 neyinize yetmiyor ki?
Geçinemiyorum yetmiyorr konusu açacaktım ama benden önce davranan olmuş bugün. Bayılıyorumm bu konulara 650 tl aylık mutfak masrafı olan aile bile varmış. Çok müsrifiz kızlarrr çok. Mor sakın o konuya termosları yazma linç ederler seni pinciğini bile bulamayız
Yok ben ironi yaptım. Ben yettiremem 250 falan çok net. Şimdi şu kadar et tüketiyorum desem ooo dana al kes derler. Tercih meselesi tabi ancak tanesi 2 tl den yumurta, 1 kg mı 80 tl olan tereyağından yemek bir lüks değil. Her gün et/etli yemek de lüks değil. Hayret etmenin anlamı yok.Ben de asagi yukari bir hesap cikarcam simdi merak ettim
Karın doyurmak beslenmek değildir diye ekleyeyim ben deTüm sayfaları başından beri takip ediyorum.
Sorun aslında şu "hayatta kalmak geçinmek değildir."
sadece beslenmek geçinmek demek değildir diyeyim ben deKarın doyurmak beslenmek değildir diye ekleyeyim ben de
otel fiyatlarını araştırdım da eve büyükçe bir leğen ve deniz tuzu almaya karar verdim.156 bile olur
Bunu bu kadar artıran neymiş çok merak ettim gerçekten. Şimdi okumaya başlasam sabaha karşı biter herhalde.156 bile olur
Aklıma bu geldiotel fiyatlarını araştırdım da eve büyükçe bir leğen ve deniz tuzu almaya karar verdim.
Var maalesef:Hastaneye gitmeyen komaya giriyor! evde yapmak isterim ama bu haberlerden çok korkuyorumBilmem ev konservesinden olen hic duymadim.
simdi soyle bir durum var. mesela bizim apartmanin alt katinda siginak var. kim ne bulduysa doldurmus. eski kiyafet mi dersin eski mobilya mi dersin eski buz dolabimi dersin tabi yıllardir temizlenmiyor. bir kere oğlumun bisikletini koydu diye esim onu almak icin girdim etrafta bocekler cirit atıyor. bir baktim konserveler var dolu konservede var bos yikanmamis konserve siseleride var koymuslar oraya sonra alip evlerine nasil o konserve siselerini mutfaklarina sokacaklar bilmiyorum resmen midem kalktı.
Benim annem yıllarca yapar. bir kere siseleri kaynatir. her seferinde sifir kapak koyar onlari da tertemiz yikar tek tek kurular. Ben annemden baska kimsenin konservesini yemem. ev yapimi salcayı bile annem yaparsa gonul rahatlığıyla yerim annem yapmazsada annemin tanidiğı cok temiz dedigi akrabalarimiz var onlardan alirim. cunku ev yapimi salcayi camasir kaynattiklari kazanlarda kaynatarak yapanlar var.
tabiki herseyin konservesini yapmayiz sadece domatesin yapariz annemle sukur simdiye kadar en ufak zehirlenme bir problem yasamadik.
Var maalesef:Hastaneye gitmeyen komaya giriyor! evde yapmak isterim ama bu haberlerden çok korkuyorum
siz bilirsiniz de yemeden kisilmaz bence, kaliteli saglikli seyler yemek önemliBu ay tasarruf yapalım dedik. Kenara 1000 koydum. Bununla hem pazar hem market yapicaz bakalım becerebilecek miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?