- 7 Ağustos 2019
- 155
- 253
- 33
- 33
- Konu Sahibi merllins06
-
Ben çok seviyorum. İnternetten aldım bende . Reklama girer mi bilmiyorum instagramdan enginaryoresi ne bakın isterseniz. Ben memnun kaldım 21 adet konserve çanak enginar 110 tl idi en son aldığımda. Yapraklı falanda var..Hic denemedim araştirayim bu yıl çok ilac kullandim organları temizlemek lazim arastirayim
Kalbimden vurdun beni şuan sjdks
Korunuyorum hamile kaldım diyenler, istemiyordum kaldım diyenler, istiyorum hemen kaldım diyen size sesleniyorum
Aylardır hepsini deniyorum yok olmuyor
Yanlış nerede sjdkskd
Deneyeceğim, nişanlıma çalıştığı yerden bakliyat makarna pirinç ramazanda vermişler paketli olarak o şekilde tarihi dolmadan böceklendi mutfakta dolabın içinde duruyordu güneşe direk temas yoktu mutfakta duruyordu yani sıcaklık olarak ocağa çok yakın bi yerde değildi artık markasından mıydı neyden olduğunu anlayamadım nişanlım tek yaşadığı için yemek vs yapmıyordu , annemde pakette ya da kavanozda tutuyor dediğiniz gibi defne yaprağı koyarak hiç bozulma yaşamadıkben 3 kg alıp dondurucu da muhafaza ediyorum . nohut , buğday, fasulye,barbunya,yeşil mercimek . ıslayıp ertesi gün hafiften pişirip öyle koyuyorum bir şey olmuyor . pirinç, bulgur, kırmızı mercimeklere tuz ve defne yaprağı koyuyorum içlerine, serin bi yerde muhafaza ediyorum şimdye bir şey olmadı . sizde öyle deneyin isterseniz. 3 - 4 ay gidiyor .
evet evet . bunu belirtmeyi unuttum . Porsiyonluk olarak koymak lazım poşeti aç kapa aç kapa olunca tadı bozuluyor haklısınız . Birde kilitli poşet iyi oluyor .bu sekilde kuru fasulyeyi haşlayıp koydum
tekrar pişirdiğimde tadı güzeldi ama 2. ısıttığımda koktu
buzluğa atacaksanız da tek pişirimlik koyun kalan kokuyor
aceleye gerek yok
protein ağırlıklı beslenin doğal yağlar kuruyemiş ve meyveler yiyin
(şaka yaptım şaka)
olacak,cidden aceleye germeye gerek yok
protein ağırlıklı beslenin doğal yağlar kuruyemiş ve meyveler yiyin
O zaman hiç olmaz.
Ben fakir bunları alamam
Bazı evlerde gerçekten sorun oluyor nedense . Annemle ayni mahallede oturuyoruz onda böcekleniyordu , bende bir şey olmuyor . Üstelik benim ev yazın çok sıcak oluyor , annemin giriş kat olduğu için serin buna rağmen böcekleniyor . Denemek lazım .Deneyeceğim, nişanlıma çalıştığı yerden bakliyat makarna pirinç ramazanda vermişler paketli olarak o şekilde tarihi dolmadan böceklendi mutfakta dolabın içinde duruyordu güneşe direk temas yoktu mutfakta duruyordu yani sıcaklık olarak ocağa çok yakın bi yerde değildi artık markasından mıydı neyden olduğunu anlayamadım nişanlım tek yaşadığı için yemek vs yapmıyordu , annemde pakette ya da kavanozda tutuyor dediğiniz gibi defne yaprağı koyarak hiç bozulma yaşamadık
Ben çok seviyorum. İnternetten aldım bende . Reklama girer mi bilmiyorum instagramdan enginaryoresi ne bakın isterseniz. Ben memnun kaldım 21 adet konserve çanak enginar 110 tl idi en son aldığımda. Yapraklı falanda var..
Rica ederim. Afiyetler olsun şimdiden :)Cok tesekkür ederim muhakkak inceliyecegim
mutfakta böceklenebilirDeneyeceğim, nişanlıma çalıştığı yerden bakliyat makarna pirinç ramazanda vermişler paketli olarak o şekilde tarihi dolmadan böceklendi mutfakta dolabın içinde duruyordu güneşe direk temas yoktu mutfakta duruyordu yani sıcaklık olarak ocağa çok yakın bi yerde değildi artık markasından mıydı neyden olduğunu anlayamadım nişanlım tek yaşadığı için yemek vs yapmıyordu , annemde pakette ya da kavanozda tutuyor dediğiniz gibi defne yaprağı koyarak hiç bozulma yaşamadık
Malesef ciddi. Her sey asiri pahalandi. Ama bazi insanlar israrla gormezden geliyor. Ilginc olan o.
Acı biber ne kırmızı pul biber mi benim çok boceklendii de bir ara 3 5 paket attımBakliyatların içine biraz iri tuz ve biraz acı biber koyarsanız böceklenme olmaz hiç. Yıllardır öyle yaparız annemle.
evet evet . bunu belirtmeyi unuttum . Porsiyonluk olarak koymak lazım poşeti aç kapa aç kapa olunca tadı bozuluyor haklısınız . Birde kilitli poşet iyi oluyor .
buzluktan çıkan ürün tekrar dondurulmaz bunu biliyorum da örn; fasulyeyi çıkardım pişirdim tencerede bi tabaklık kaldı onu da yarın ısıtıp yiyeyim dersen kokuyor. bu kuru fasulyede böyle oldu ama buzluğa attığım patlıcanda aynı sey geçerli değil. pişirdikten sonra kalanı ertesi gün ısıtıp tekrar yiyebiliyorum. sağlıklı mı? şimdi durup bende bi düşündüm açıkçasıEvet sağlıklı olması icin ve kullanim kolaylığı buzluğa atılan her ürunün tek porsiyonluk olması lazım. Cıkar cozdur birazini kullan geri dondur bakteri uremesine sebep olur. çıkarıp çozdurdugun urunun hepsini kullanmak lazım.
Evet acı pul biber koyun içinE bir de bez keselere koyarsanız hiç birsey olmaz.Acı biber ne kırmızı pul biber mi benim çok boceklendii de bir ara 3 5 paket attım
Merhab,Merhaba,
Eşimle ikimiz de evden çalışıyoruz yani üç öğün evde yiyoruz. Sabahları pek kahvaltı yapmayız tost arada basit omlet vs.. Haftada iki kere dışarıdan pizza vs söyleriz (çok pahalı şeyler değil) İki kişi için aylık mutfak masrafımız 3000 tl’yi buluyor, hatta biraz geçiyor bu normal mi? Şu an bazı sıkıntılarımız olduğu için biraz tasarruf yapmam gerekiyor ama tasarruf yapılması gerekiyor mu yoksa normal mi hiç bilemiyorum
Yasadıgım şehir çok sıcak yazları nemle 50 derece ama böceklenme olayı olmuyor dışarısı sıcak ama ev serin oluyor kavanozlara koyup buzdolabınada koyabilirsinizböceklenmez mi acaba , bende evlenince böyle mi alsam diyorum ama uzun süre tüketemezsek bişey olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?