- 20 Ocak 2015
- 9.347
- 13.278
- 448
- 40
- Konu Sahibi merllins06
-
Ne güzel, biz organik aliyoruz ama marketten artik ne kadar organik o belli değil . Yumurta köyden olsa bile yeterdi. Bezen gezen tavuk aliyoruz pastaya ama yumurta konusunda hep aklimda soru işareti 'ne kadar denetleniyor.merhaba, istanbulda yaşıyoruz oğlum yalova da çalışıyo yumurtayı ve sütü ona aldırıyorum . köyden getiriyolarmış yumurtanın tanesi 1 tl çok da güzel
3000 ne ya, her gün 100 liralık siparişe denk gelir. Bence sorun sizde.Merhaba,
Eşimle ikimiz de evden çalışıyoruz yani üç öğün evde yiyoruz. Sabahları pek kahvaltı yapmayız tost arada basit omlet vs.. Haftada iki kere dışarıdan pizza vs söyleriz (çok pahalı şeyler değil) İki kişi için aylık mutfak masrafımız 3000 tl’yi buluyor, hatta biraz geçiyor bu normal mi? Şu an bazı sıkıntılarımız olduğu için biraz tasarruf yapmam gerekiyor ama tasarruf yapılması gerekiyor mu yoksa normal mi hiç bilemiyorum
Bir ara hamburger yemiştin ya, onu sayalım gerçi onda da içine galeta unu koymuştun.Yabanelma bu fakir kulun en son ne zaman et yedi hatırlamıyorum
O birşeymi ben eskiden her iliskide hamile kalinabilir saniyordum. Yumurtlama zamani oldugunu 2018 yilinda 34 yaşimda bu sitede öğrendim.
Bir ara hamburger yemiştin ya onu sayalım gerçi onda da içine galeta unu koymuştun.
Ne yapsak olmuyor, üzgünüm bizimle değilsin
Dünden beri ev eksiği alıyorum 350 lira harcadım içinde yicek olarak sadece 400 gr peynir 1,5 kilo tavuk var daha da bitmedi gider kuzum niye gitmesin ama 3000 de biraz fazla yahu 1000 tl maksimum diye düşünüyorum, ne alıyorsunuz meselaMerhaba,
Eşimle ikimiz de evden çalışıyoruz yani üç öğün evde yiyoruz. Sabahları pek kahvaltı yapmayız tost arada basit omlet vs.. Haftada iki kere dışarıdan pizza vs söyleriz (çok pahalı şeyler değil) İki kişi için aylık mutfak masrafımız 3000 tl’yi buluyor, hatta biraz geçiyor bu normal mi? Şu an bazı sıkıntılarımız olduğu için biraz tasarruf yapmam gerekiyor ama tasarruf yapılması gerekiyor mu yoksa normal mi hiç bilemiyorum
Bizim bahçe olunca herşey organik tavuk yumurta et süt ürünleri sebze bazı meyvelerNe güzel, biz organik aliyoruz ama marketten artik ne kadar organik o belli değil . Yumurta köyden olsa bile yeterdi. Bezen gezen tavuk aliyoruz pastaya ama yumurta konusunda hep aklimda soru işareti 'ne kadar denetleniyor.
geçen gün olgunlaşmış avokado gördüm markette. hani bekletmeye gerek yok, hemen alıp akşama salatasını yapayım dedim. 16 tl idi tanesi.
h..ss.. dedim almadım :)
normalinden alıp evde gazete kağıdına devam.
ama aşırı seviyorum ben. soğanlı limonlu güzel bir salatasını yapıyorum
Asgari ücretle geçiniyorum diyenin ağzına biber sürerim vallahi ben de.asgari ücretliler zaten ya karıkoca çalışıyor yada aileler destek oluyor çevremden gördüğüm, başka türlü geçinme imkanı yok artık
asgari ücretliyim çok güzel geçiniyorum diyenler ailesinden köyden vs destek aldıklarını saklıyorlar
Salon kadını çizgimizi koruyoruz fark ettiysenKonuda şimdiye kadar kavga çıkmamış olmasını hayretle karşılıyorum.
kesinlikle olmuyor her urun buzdolabi posetlidir zaten benim buzluğumda.Çok güzel örnekler alıyorum burdan valla sağolun, peki kaşarın tadı buzluktan çıkınca değişik oluyor mu ya da başka ürünlerin kokusu sinmiş oluyor mu merak ettim
Kalbimden vurdun beni şuan sjdks
Korunuyorum hamile kaldım diyenler, istemiyordum kaldım diyenler, istiyorum hemen kaldım diyen size sesleniyorum
Aylardır hepsini deniyorum yok olmuyor
Yanlış nerede sjdkskd
Fakirlikten kimse de kavga edecek mecal kalmamış ha ha haKonuda şimdiye kadar kavga çıkmamış olmasını hayretle karşılıyorum.
Fakirlikten kimse de kavga edecek mecal kalmamış ha ha ha
Benim banlar 10 günü geçiyor. O yüzden az harcayan da haklı çok harcayan da derimSorma son konuda paçami zor kurtardim 2 gün ban yedim. Masallah diyelim simdi karisir ortalik
ben 3 kg alıp dondurucu da muhafaza ediyorum . nohut , buğday, fasulye,barbunya,yeşil mercimek . ıslayıp ertesi gün hafiften pişirip öyle koyuyorum bir şey olmuyor . pirinç, bulgur, kırmızı mercimeklere tuz ve defne yaprağı koyuyorum içlerine, serin bi yerde muhafaza ediyorum şimdye bir şey olmadı . sizde öyle deneyin isterseniz. 3 - 4 ay gidiyor .böceklenmez mi acaba , bende evlenince böyle mi alsam diyorum ama uzun süre tüketemezsek bişey olur mu ki
o değildi ismin bile yeşil yeşil bana avokadoyu hatırlattıFakirlikten kimse de kavga edecek mecal kalmamış ha ha ha
bu sekilde kuru fasulyeyi haşlayıp koydumben 3 kg alıp dondurucu da muhafaza ediyorum . nohut , buğday, fasulye,barbunya,yeşil mercimek . ıslayıp ertesi gün hafiften pişirip öyle koyuyorum bir şey olmuyor . pirinç, bulgur, kırmızı mercimeklere tuz ve defne yaprağı koyuyorum içlerine, serin bi yerde muhafaza ediyorum şimdye bir şey olmadı . sizde öyle deneyin isterseniz. 3 - 4 ay gidiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?