Biz o günü kızımla kutlayarak geçirmiştik kendi aramızda :1rolleyes:
Bütün gün gezdik, tozduk, konuştuk beraber.
Çok güzel bir gündü.
Şimdi bu olayı anarken ayıp ve hastalıklı birşey gibi değil, gurur duyulacak bir olay gibi anar.
Bütün kız annelerine de tavsiye ederim.
un turşu kapakları açtırılmazmış..
hamur mayalattırılmazmıs önceleri..
saçma sapan şeyler..
ben reglı olunca aılem ac kalır o ınanca göre..:1closedeyes:
yarı beline kadar toprağa gömenler mi dersin..
bir odaya kapatıp aç susuz bırakanlar mı dersin
tarihin her döneminde bir şekilde yaratılış özelliklerimizin her hangi biri yüzünden büyük acılar çektirilmiş bize ..
yarı beline kadar toprağa gömenler mi dersin..
bir odaya kapatıp aç susuz bırakanlar mı dersin
tarihin her döneminde bir şekilde yaratılış özelliklerimizin her hangi biri yüzünden büyük acılar çektirilmiş bize ..
konuyla hiç ilgisi yok biliyorum ama regliyken elimi turşu kavanozuna soktum ve bozuldu....
böyle bir durum var ve vücudun kimyası ile ilgili olduğunu düşünüyorum...kirliyim pisim diye değilkaydirigubbakcemile3
çok reca edıcem kız annesı olupta reglının hala bı utançlık olay olduyğunu düşünen anneler okusun ve feyz alsınlar..
kutlarım canım çok hoş fikir..
alkisalkisalkis
saçmalığın danıskası..
reglı olmak vucudu temızler temızlıkten kastım hormonlarımız salgılarıyla vucudumuzu temızler..
ama hala akan kanın pis kan olduğunu düşünenler var.
hayır arkadasım benım kanım gayette pirpak..
aşacaz inşallah bu saçma düşüncelerıde ben göremem ama torunlarım görur ümitliyim..kafamçokkarıştı
:1shok: :1shok: :1shok: inanmıyorum:1no2:
canım turşuya ben de inanmadım aman saçmalamayın dedim elimi daldırdım turşu bidonuna hemen ertesi günü bozuldu...koca bidon turşuyu attım...
fakat dediğim gibi kimyasal bir tepkime olduğunu düşünüyorum...
:roflol: kendi halime güldüm:roflol:
bir komşum turşum bozulunca ya cenabetsin yada aybaşın geldiğinde ellemişsindir demişti ben:1shok:
sonradan sordum başkasına regl olduğun zaman vücut kimyanın salgıları neden oluyor dedi aydınlandım bende :roflol:
:roflol: kendi halime güldüm:roflol:
bir komşum turşum bozulunca ya cenabetsin yada aybaşın geldiğinde ellemişsindir demişti ben:1shok:
sonradan sordum başkasına regl olduğun zaman vücut kimyanın salgıları neden oluyor dedi aydınlandım bende :roflol:
Biz kızım ve babasıyla akşam pasta kestik,
ama hafta sonu meleğim nasıl isterse öyle kutlayacağız...
çünkü benim için müthiş bir duygu,benim canım,yavrum,herşeyim
büyümeye büyük bir adım attı,onun içinse biraz sıkıntılı bir dönem olacak...
onun için ne kadar eğlenceli bir duruma dönüştürürsem o kadar
rahat geçirir diye düşünüyorum,
vee ileride kendi kızına anlatacağı hoş bir örnek olur inşallah....
mesela ben hic aydinlatilmamisdim bu konuda ve türkiyede dedemlerin yaninda iki yil okuduktan sonra tekrar isvicreye dönmüsdüm ve ozaman regl olmusdum sok icinde wc kapisini acip anne kos kos ic camasirimda kan var demisdim
tabii babamda salondaydi
annemin bir gelisi vardi beni bilgilendirmeden suratima tokat carpti sus ayip diye istersen tüm dünyaya duyur diye sok sok sok olmusdum
neye ugradigimi sasirmisdim acikcasi
benim babam her ay bilirdi hicde utanmiyorum cok zor geciyodu benim regl im ve annem diil babam bana destek oluyodu cok mütevazi davraniyodu o günlerimde saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?