• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp........mış

Eh artık yakında;

Avrupalıların meşhur partilerinden buda, meşru hale gelir.. ( duymaya başladık )

Genel olarak değerlendirildiğinde toplumda ahlâki değerlerin hızla düştüğünü görüyoruz..

Ne diyelim

Adet olmak ahlaksızlık mı? Parti vermek ahlaksızlık mı? Peki adet oldunca parti vermek mi ahlaksızlık ve "Avrupalılaşmak" oluyor?

Estağfirullah neden kızayım? Sadece ahlakla bunun arasında kurduğunuz bağlantıyı anlamlandıramadım o yüzden soru sordum.

Ben ergenliğimin konusulmasını istemezdim. ayıptır ya. bu konusulcak seymi?

zaten benim serpilmemle oturup kalkmamla herkez ergenliğe girdiğimin farkına vardı. Bunun konusulması sadece beni utandırmaya yarardı.

geri kafalılık deniyorsa buna geri kafalıyım ben.

su andada mümkünse ped alısverişimi babamsız ortamda yaparım. Herşeyin ortada olması medeniyet değildir

Son düzenleme:
ayıp yada utanılıcak şey değil benim demek istediğim kutlama,davet yapıp bu olayın abartılması,duyurulmasının hoş olmadığı

tabiki ayıp da değil,utanılacak birşey de değil,
önemli olan anne baba olarak çocuklarımızı bilgilendirmek,
çocuklarımızla iletişimizi koparmamak...
tutup da regl oldu diye, tabi ki düğün dernekle duyurulmayacaktır,
ama ayıp birşey yaşamış gibi bir duygu hissettirilmesi de çok yanlış...

ilk kez 7.sınıfı bitirdiğim gün adet olmuştum..wc deyim,kan gelmiş...ayy adet oldum ben dedim..çünkü annem bana herşeyi anlatırdı.. kapıyı açtım annemi çaırdım.. bana ped getirsene dedim..neyse üstümü başımı düzelttim içeri geçtim..içerde misafir vardı hatta,girdim.tebrik ettiler.. annem o gün onlara söyledi..ertesi gün anneannemle telde konuşuodu ona söyledi.. akşam babama söylemiş..bir sonraki ay çok fenaydım.sancı falan..anneannemlerdeydim..dayım dedem eniştem herkes birlikte.. benim ağrım olunca korktular tabi,onlara da söyledik.. erkek arkadaşlarımda bilir hep..çünkü ağrılı geçiyo görüyolarben de söylüyorm.. bizim ailemizde ayıp değildir bu..çünkü ben söylemesem de babam zaten biliyor bu durumu.. ayıp gözüyle bakmanın ne faydası var ki..

ve ayrıca bi arkadaşımdan duymuştum..onun kuzeninin arkadaşı annesinden 6 ay saklamış..yaz aylarında camiye girmiş tam 15 gün..sonra sonra ortaya çıkmışş..ne kadar yanlış bişey,ilk kez değişik bişeyle karşılaşıosun.ne yapcağını tam olarak bilemiyosun ama utancından kimseye de söyleyemiosun :(

girl_impossible.gif
girl_impossible.gif
girl_impossible.gif
ehem ehem herkez adeti anenesi neyse ona göre kutlasın isteyen parti versin isteyen sessizce kendi içinde kutlasın böle daha iyi olmazmı :)

Back