evet bu cok kötü bişey...bende ergenlikte anneme söylemiştim öyle bir tokat yedimki..zaten olayın farkına bile varamadan birde tokat yemiştim bu sanırım örf e adettenmiş ne alakaysa..cok sacma bişey bu yaaaa..daha ne oldum karayamadan birde üstüne tokat atıyorlar yok baca saydırmalar fln...bence yeni nesil annelerine örnek olsun buu...sacma sapan kuralları var...ben hala o acıyı unutmaıyorum meselaa
öylemiymis bak ben bilmiyodum sadece wc kapisini acip ic camasirim pantalonum asada babamla annem salonda ben anne gel ic camasirimda kan var dedim geldi tokati carpti:teselli:herkeze duyur istersen dedi baban var icerde dediondan yedigimi biliyodum gelenek oldugunundan diil yani :roflol:
evet bu cok kötü bişey...bende ergenlikte anneme söylemiştim öyle bir tokat yedimki..zaten olayın farkına bile varamadan birde tokat yemiştim bu sanırım örf e adettenmiş ne alakaysa..cok sacma bişey bu yaaaa..daha ne oldum karayamadan birde üstüne tokat atıyorlar yok baca saydırmalar fln...bence yeni nesil annelerine örnek olsun buu...sacma sapan kuralları var...ben hala o acıyı unutmaıyorum meselaa
Tokatı bende duymusdum ama zamanında yemedım
Lakın tokat yemıyecek kadar buyuktum
Yas 15 tum arkadaslarım adet goruyo ben sadece ped reklamlarını gorebılıyorum
Bıgun bı muhabbette duydum ıste şok olmasın dıye bı tokat attım kızıma dıyen bırını
Dusundum hanı belkıde o an bı mantıgı bulunabılırmıkı dıye
Benım kızım var dedım bılınclıyım ne de olsa
Bu konuda da yerı geldıkce ucundan kıyısından anlatıyorum da
Eee zaten daha yası da 10
Hallederız derkennnnnnn
Kızımdan duydum ben tokat yıyecek hale dustum :1shok:
O mınıcık ya gozumde
napacagımı bılemedım :çok üzgünüm:
Kızım dedı anne bı dur nerde senın kanatlıların dıye
ilk sayfaları okuyabildim ancak..neden ayıp olsun ki annem hep ayıp diye yetiştirilmiş ama bana ayıp ya da utanılmaı gerekmeyen bir durum olmadıgını cok güzel anlatmıstı...süneetle esdeger degil elbet ama ikiside farklıda degil nazarımda..
üniv. ögrencisi olmamıza ragmen arkdasım kesinlikle ped alamazdı marketlerden hep beraber alıp paket yaptırırdık ben pek de utanmıyorum sebebi ise kasiyerlerin esleri anneleri kız kardesleri ped kulanmıyormu?? ne yapayım yani :1closedeyes:
annecim ilk adet oldugunda korkusundan söyleyememiş annsine(
ayıp değil tabiki ancak kutlanacak şerefine yemeğe gidilecek birşey de değil bence. önemli olan kız çocuğunun durumu algılaması. ona herşeyin normal olduğunu, bu durumun artık onun özeli olduğunu usulüne uygun bir dille anlatmak gerek. o taktirde çocuk ayıp olarak algılamayacağı gibi uluorta söylememesi gerektiğini de kavrayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?