avukathanım'ın diyet günlüğü:)

ayy tatlım ne güzel yaa..sana bi sır veriyim ama aramızda kalıcakkaydirigubbakcemile3ben sabah gözümü açtığım gibi 3 tane browni yiyodum açken tatlı yemeye bayılıyodum:kedi:benmde tek sorunum browniydi..hatta aşkım bana markete her gün gitmiyim diye bir kutu browni almıştıkaydirigubbakcemile3ama o zamanlar yeniydik şimdi eskidik:çok üzgünüm:

ehuehue kıyamaaaaam sanaa:) üzülme yav o sen yemeyesin diye öyle yapıyodur:) yoksa eminim düşünüyordur o seni çok seviyordur ciciii ciciiii ciciiii:))
canım akşamki menüm:
yarım yağlı bol pulbiberli yoğurt
zeytiyaglı taze fasülye
2 yemek kaşığı makarna:)

ama bugün çoooooooook şişti göbeğim ya:S anlayamadım:S
haa ayrıca 20 dk egzersiz yaptım bugün hemen belirteyim:)
zayıf kalın bayanlar:)opuyorumnanaktan

ne güzel kızlar yaa vallaa ben 1 .64 boyunda 54 kiloyum 2 kilo fazlam var amaa göceğim çıkıyo neden böyle yaaaa :( ve ben göbeğimi eritemedim 10 gün aç aç gezdim baktım veremiyorum bıraktım göbekten kurtulmak için eğzersiz dışında ne yapılabilir ben egzersizden nefret ediyorumda

ehuehue kıyamaaaaam sanaa:) üzülme yav o sen yemeyesin diye öyle yapıyodur:) yoksa eminim düşünüyordur o seni çok seviyordur ciciii ciciiii ciciiii:))
canım akşamki menüm:
yarım yağlı bol pulbiberli yoğurt
zeytiyaglı taze fasülye
2 yemek kaşığı makarna:)

ama bugün çoooooooook şişti göbeğim ya:S anlayamadım:S
haa ayrıca 20 dk egzersiz yaptım bugün hemen belirteyim:)
zayıf kalın bayanlar:)opuyorumnanaktan

çok şekersin canım yaaŞeniz

hmm bu akşamda menün harika.şişkinliğinde reglin yaklaştığından dolayıdır kesin..Allah kolaylık versin tatlım:teselli:olumunekankayizsmile

bu sabah hastanede olduğum için çok dengesiz bi kahvaltı oldu benim için:
sandviç aldım sosisli kaşarlı marullu domatesliydi ama tabi askeri hastane burası herşey ucuz ama kaşarlar kağır gibiydi tam bana göre ben de ekmeğin 2/3ünü attım 1/3ünü yedim sosislerini de attım yemedim. öncesinde de 2 tane formun sunta bisküvilerinden 3 tane de kepekli kırmızı meyvalılarından yedim ölüyordm açlıktan:(

şimdi yani öğlen de yağsız tuzsuz tavuk göğsü yaptım limonlu havuç ve bol pulbiberli yoğurt yiyorum:S

akşam da nesfit yemeyi düşünüyorum hadi hayırlısı:)

ama kilom hala aynııı :'(

madam tospaa teşekkür ederim:)

akşam nesfit yemedim bol pul biberli mercimek çorbası içtim ve zeytinyağlı yoğurtlu pul biberli bakla yedim. 1 lokma da simit yedim:)) ayrıca zencefilli limonlu çay içtim bugün midemi ÇOK rahatlattı :) inşallah yarın kilo vermiş olurum ..
mutlu kalın bayanlaaar:)

kızlaaaarrrr 400 gramım gitmiiişşş:) almıştım ya hani sanırım vücudum su toplamıştı gitmiş işte gitmiş hollleeey:)
hemen saah kahvaltımı yazayım:
1 tane domates
2 tane közlenmiş yeşil biber
2 çeşit kare peynir
yarım dilim çavdar ekmeği kızartılmış
1 tane yağsız tuzsuz yumurta
ne çok yemişim yahu:) şimdi de yeşil çayımı içiyorum bayanlarrr öptmm:)

teşekkür ederim kelebekim başarı öykümü de yazıcam işalla:)
öğlen yemeğimde çorba yoktu hazır çorba yapabilirdim ancak ama istemedim hazır çorbayı o yüzden 2 tane közlenmiş yeşil biber ve 1 yemek kaşığı pilav bol pulbiberli yoğurt yiyeceğim :)
zayıf kalın bayanlaaaaar:)

ne güzel kızlar yaa vallaa ben 1 .64 boyunda 54 kiloyum 2 kilo fazlam var amaa göceğim çıkıyo neden böyle yaaaa :( ve ben göbeğimi eritemedim 10 gün aç aç gezdim baktım veremiyorum bıraktım göbekten kurtulmak için eğzersiz dışında ne yapılabilir ben egzersizden nefret ediyorumda

inandığın takdirde sen de yapacaksın katıl bize :)sositososito

kızlaaaarrrr 400 gramım gitmiiişşş:) almıştım ya hani sanırım vücudum su toplamıştı gitmiş işte gitmiş hollleeey:)
hemen saah kahvaltımı yazayım:
1 tane domates
2 tane közlenmiş yeşil biber
2 çeşit kare peynir
yarım dilim çavdar ekmeği kızartılmış
1 tane yağsız tuzsuz yumurta
ne çok yemişim yahu:) şimdi de yeşil çayımı içiyorum bayanlarrr öptmm:)

canımm çok sevindimmkaydirigubbakcemile5süper böyle güzel haberler insanı motive ediyor hep duymak istiyorum bak ona göreopuyorumnanaktankahvltında şahaneeopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
akşam yemeğimde çok az yağlı menemen ve bir dilim de uno denge light yedim ayrıca bugün 1 tane de activia kuru kayısılı yedim şimdi de kendime zencefilli limonlu çay yaptımm:))

aynen tatlım yaa bende bu gün nasıl acıktım anlatamam..şimdi dışarıdan geldim köftecinin önünden geçtim ayy bu kadar mı güzel kokar yaa:((bi an önce sabah olsun çok açımmm:((

sabah kalkınca sirkeli ballı suyumu içtim 40 dk sonra iki zeytn 1 domates küçük kare şeklinde 3 çeşt peynirimi yedm ve yarım dilim çavdar ekmeğimi yedm tabi bu saat 7 de oluyor saat 9da 5i bir yerd çayından içtim 10da dolu bir avuç beyaz leblebi yedim öğlen yemegimde protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum ayrıcaaa bugün eskişehirde tren garından okula yürüdüm akşam 15.10da tekrar ankaraya dönücem yine yürümeyi düşünüyorum kilo takılmasına egzersiz gerekmiş:)) okuldan odunpazarına odunpazarından da gara yürüyeceğim hadi hayırlısı:) inşallah farkeder:)) zayıf kalın bayanlar:)

öğlen yemeğinde 50 gram tavuk sote :) yanında domates ve biber de vardı
1 tabak karnıbahar yemeği ama etsiiiz ve susuzzz:)
bool pulbiberli yoğurt.
ve mercimek çorbası.

arada 2-3 tane fındık 6-7 tane kuru üzüm 5-6 tane de sarı leblebi yedim ve süt içtim light süt.
şimdi zencefilli limonlu çayımı içiyorum.
bugün ve dün karnım sürekli acıktı ben de midemi kandıracak düşük kalorili şeyler yemeye çalıştım.

akşam da yoğurt çorbası içicem ve kırmızı biber közleyeceğim:)

mutlu kalın bugünlük benden bu kadar:)

Canım bende bu ara acıkıyorum ama regl dönemim yaklaştı iyice ondan kesin.Bende senin gibi geçiştiriyorum meyve ile falan.Yemek yok,dayanıcazzz;)ıyi gidiyoruz;)

Back
X