Avukat arkadaşlar ne olur yardımcı olum?

Hacizli araca vergi borcundan dolayı tekrar haciz gelir mi bilmiyorum. Bunu araştırmanız lazım.
Eğer olmuyorsa eşinizin maaşına haciz gelme ihtimali yüksek.
Vergi dairesini aradım yapılandırma ya başvurdu abisi şubat ayında ilk taksit vergi dairesinin verdiği bilgi şuan için eve ve maaş haczi olmaz araç zaten hacizli bir araç yapılandırma ile ödendiği takdirde onun da haczi silinir dedi ama eğer belirtilen tarihte ödemezse devletin neye haciz koyacağı belli olmaz yani korkum bu zamana kadar ödemedi af geldi bari ödese şubatta ilk taksit inşallah öder

Siz cok sabirlisiniz. Sahsen coktan sülaleyi ayaga kaldirmistim. Heleki ortada cocuk varsa
Aynen, o abinin üzerine yürümüştüm şimdiye kadar
Mlscm ilk taksit gününe kadar sabırla bekleyin, eğer kayınbiraderiniz ödemezse, kayınvalide, kayınpeder, o ödeme yapmayan abi kim varsa hepsine telefon açın, abiye o parayı ya ödersin ya araban artık bizim, araba için ödediğin paranın üzerine su iç deyin, işin içine malından olma korkusu girince tutuşur.

Aynen şubat ayına kadar bekliyorum büyük ihtimal ödemeyecek eşim o zman umuyorum harekete geçer

Siz cok sabirlisiniz. Sahsen coktan sülaleyi ayaga kaldirmistim. Heleki ortada cocuk varsa
O kadar geçimsiz insanlar ki inanın bunu yapsam kendilerini haklı çıkarırlar bir olup Allah görüyor o günü bekliyorum eşimin o çok güvendiği abisi ödemeyince görecek

Allah sabır versin demeye geldim. Eşinizin yapması gereken ya öde abi yada satıyorum. Paşa paşa öder, ama eşiniz bunu yapmayacak. Umarım borç size kalmaz.

İyide sizin hukuki bir sorununuz yok ki, borç yasal borç, kocanız arabayı satıp borcu ödemiyor, yapılandırma yanarsa , icra dosyası tekrar açılacak, en kolay yoldan borcu nasıl tahsil etme imkanı varsa o şekilde alacak parayı icra yoluyla devlet, burada avukat ne yapsın, bence siz hukuki yoldan çok çok kocanızı adam edip, ayrı bir ailesi olduğunu anlatmanın bir yolunu arayın.

Allah sabır versin demeye geldim. Eşinizin yapması gereken ya öde abi yada satıyorum. Paşa paşa öder, ama eşiniz bunu yapmayacak. Umarım borç size kalmaz.
Allah sabır versin demeye geldim. Eşinizin yapması gereken ya öde abi yada satıyorum. Paşa paşa öder, ama eşiniz bunu yapmayacak. Umarım borç size kalm
Satılmıyor hacizli araç bıktım artık demekten hergün kavgalıyız

Art
Artık tükendim yine tartıştık ödemezse göstericem ona ben diyor yapılandırma sonucunu bekliyorum diyor eğer ödemezse o zaman konuş diyor bana boğazlarım patladı anlatmaktan hepsini biliyormuş zaten öyle dedi borçlu araba satılmıyor muş haciz den düşmesi şart

evin ve arabanın üzerine haciz konur satamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…